Nationalism för kurder men inte för svenskar

NATIONALISM. Gulan Avci, är född 1977 i Turkiet med kurdiska rötter. Gulan Avci är riksdagsledamot och Liberalernas talesperson i skattefrågor. Avci har ett djupt engagemang i kurdfrågan, och har besökt den irakiska delen av Kurdistan.

Gulan Avci. Bild från Facebook.

Avci är invandrare och nationalist, men bara för andra folk som kurder. Gulan talar dock om för urbefolkningen i Sverige, svenskarna, att deras hemland inte får finnas längre, detta samtidigt som hon och andra bergsturkar kämpar för sitt eget folks hemland. Det är rasism mot Sverige och svenskarna.

-Pettersson undrar om Gulan har problem med språket och tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

Riksdagsledamöterna ska se till att folkets vilja ska genomsyra riksdagens beslut. Observera Folkets vilja och inte partiets! För det har det ett arvode på 69.900 kronor i månaden plus tillägg. Gulan kanske tror att det är det kurdiska folkets vilja hon arbetar för men då ska hon byta land…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Nationalism för kurder men inte för svenskar

 1. Exakt samma uppfattning har ju den s.k. komikern som var terrorfinansiär för attacken på Drottninggatan, han hävdar ju att han är stolt kurdisk nationalist men fördömer allt och alla som nazister om någon är stolt svensk nationalist. IQ nivån balanserar nog mellan badboll och fiskmås på dessa figurer.

 2. Ja tyvärr ligger folkhemmet bakom oss eftersom Gulan och hennes likar propsar på att mångkultur skall råda.
  En riksdagsledamot skall alltid börja med att först tillönska Sveriges folk ett gott Nytt år innan hon kan inflika sina rötters newror.
  En svensk är en svensk en kurd som är inröstad i Sveriges Riksdag är svensk medborgare och skall i den positionen i första hand arbeta för deras bästa.
  Jag undrar dock om Gulan och Nyamko känner sig som svenskar i Riksdagen, eller som hund och katt, vilket är mer rådande inom mångkulturen.

 3. Nationalism är bra. Skall ej förväxlas men nazism, det var sånt som sossarna och Centern höll på med på 1900-talet.

 4. Absolut, jag håller med. Kurderna ska definitivt ha sitt egna land. Skicka hem dem, dra in deras medborgarskap så de bli motiverade till att stanna där och skapa sitt land.
  Ingen mer snålskjuts på de svenska skattebetalarnas arbete och slit.

 5. Kurdistan, Långtbortistan och Sapmi är väl tre hitte-på-statsbildningar som enbart existerar i fantasin. Av de tre folkslagen som sägs vara deras invånare är det väl bara långtbortistanare som inte nästan uteslutande lever på svenska skattebetalare.

  Det är hög tid att vi förpassar de ondsinta posörerna som förstör landet till historiens soptipp och återtar vårt fädernesland. Att vi slutar importera xenofober som inte vill oss väl och repatrierar de som aldrig haft för avsikt att göra rätt för sig.

 6. Det är tydligen inte nog med rasistiskt Svenskhat från riksdagen än. Har väckarklockan hos väljarna ringt före nästa val? Extraval eller ordinarie val nästa år. Hoppas svenska samhället, livslusten och ekonomin inte hinner ta slut innan dess.

 7. Medan México ber Maya folken om ursäkt så begås samma brott mot den svenska/europeiska ursprungsbefolkningen. Det är ju roligt att Pettersson iallafall vågar kalla svenskarna för vad dom är, urbefolkning.

  Jag ger exemplet med Mayafolket för att försöka få svenskarna att förstå att dom verkligen är ursprungsbefolkningen här precis som Mayafolket är i Centralamerika. Och ingen vågar eller vill säga det i medierna. Ingen står upp.

  Från Wakopedia
  ”Maya var egentligen en rad olika folk med samma religiösa föreställningar och kultur som talade något av de 31 olika mayaspråken. De bodde i delar av vad som i dag är södra Mexiko, El Salvador, Belize, Honduras och Guatemala i Centralamerika.”

 8. Det råder inbördeskrig både i åsikter och rent fysiskt. Ska polisskjutningen bli vändpunkten för oss svenskar som vill ha ett Sverige där alla är välkomna som kan och vill arbeta? Bidragstagare och kriminella slänger vi ut.

  • Sverige är inget nybyggarland. Svenskarna är ursprungsbefolkningen i Sverige och är ett helt unikt folk och kultur som skiljer sig helt från andra folk kulturer. Det här att om man bara kan komma hit och integreras i arbetsstyrkan så är man svensk helt plötsligt är en lögn.

Kommentera