Nästan alla som dör i covid är ovaccinerade

PANDEMI. USA:s ledande smittskyddsexpert Anthony Fauci tror inte att deltavarianten kommer innebära en ny nationell smittotopp i landet. Däremot varnar han för ökad spridning i områden där många är ovaccinerade. – Vi kommer att se nästan två sorters USA, säger han till NBC.

99,2 procent av alla som just nu dör av coronaviruset i USA är ovaccinerade människor. Det säger landets ledande smittskyddsexpert Anthony Fauci, enligt USA Today.

Nästan 55 procent av befolkningen i USA har fått åtminstone en dos av coronavaccinet. Totalt har nästan 330 miljoner doser delats ut i landet, enligt smittskyddsmyndigheten CDC.

Fauci säger att han tycker att det är sorgligt att inte fler människor vaccineras och säger att en del av förklaringen ligger i att många människor i USA är vaccinmotståndare.

– Det finns människor över hela världen som skulle göra vad som helst för vacciner, säger Fauci.

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson konstaterar att antalet fall lär fortsätta stiga i takt med att restriktionerna hävs, men att ”kopplingen till att hamna på sjukhus och dö har försvagats” tack vare vaccineringen, rapporterar Reuters.

Lyssna gärna på Sveriges Radio Sommar i P1

Mikael Dolsten. Foto: Robbie Bailey

Mikael Dolsten – Pfizers forskningschef om kampen för att ta fram vaccin mot covid-19 och mötet med Donald Trump.

Mikael Dolsten har lett arbetet med att ta fram ett vaccin mot covid-19. Han har också medverkat i framställningen av runt 30 andra läkemedel.

Mikael Dolsten har arbetat som rådgivare åt Obama-administrationen och tillsammans med bland andra Joe Biden medverkat i ett projekt för att bota cancer.

I programmet berättar han om sina personliga upplevelser av pandemin och hur ett möte med Trump i Vita huset inspirerade honom  till ett historiskt maratonarbete som i dag lett fram till hundratals miljoner vaccinerade mot covid.

– Och så klart, hur en kille från Halmstad blev ansvarig forskare på ett av världens största läkemedelsbolag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Nästan alla som dör i covid är ovaccinerade

 1. ja det är ganska självklart att om man inte avlivar dessa patienter så hade resurserna tagit slut . om man ser på folkhälsomyndighetens sida 95% av dom döda är över80 år..??? hur upp når man det.förutom rök ridån som låter så att 3/4 är invandrare. om man funderar hur är det möjligt.. det är möjligt men av orsaker man inte bör nämna
  det är ju så att i botten på detta så finns ett spel om pengar. och dom som sitter i detta vill ju ha betalt utan att göra en motsvarande prestation .. det är ju inte så att dom 280 miljarderna som Göran Persson stal ur pensionssystemet plötsligt dyker upp..

 2. Datan är korrupt då testen för vaccinnerade/ovaccinerade inte görs på samma sätt.
  25 / 40+ cykler på testen

  Det närmaste du kan komma en databas med info on biverkningar som ex död är vaers databas
  och den är frivilig dvs saknas otroligt mycket data i den

  • De har till och med slutat att redovisa s.k. brake-through fall (vaccinerade som är covid positiva) av orsaker som vi lätt kan räkna ut. Och om Fauci säger något så vet vi att det kan vara väldigt långt från sanningen. I Israel är det lika många vaxade/ovaxade som blir sjuka, men det är de vaxade som hamnar på sjukhus.
   Försökt klistra in en tabell med siffrorna men det går inte.

 3. ” Nästan alla” 🤔? Så det finns vissa som är vaccinerade och dör i covid-19…. Om man ska tro HD(helsingborgs dagblad) så dog nyligen en man av vaccinet. Jag vet att herrPettersson valt att ta vaccin och förespråkar gärna att andra också ska göra så… men ju mer jag läser och ju mer info som framkommer dessdå mer skeptisk blir jag. (Jag har ännu inte fått vaccinationskallelse och jag börjar tvivla på att det kommer någon)

  • Jag undrar om regionerna skickar ut kallelser? Inte i Södermanland i varje fall, där får man boka tid själv.

   När det gäller biverkningar så tror jag ingen förnekar att de finns men att fördelarna överväger. Det dör c:a 250 personer om dagen i Sverige även när det inte härjar någon pandemi, många av dem är gamla och har naturligtvis fått vaccin mot covid-19 eftersom de äldsta fick först, men att det skulle vara vaccinets fel är att dra förhastade slutsatser.

   • Min syster arbetar på ett äldreboende i en mellansvensk kommun och hon säger att alla som dör där, alla, rapporteras in som ett corona-relaterat dödsfall. Antalet döda som rapporteras i media är oerhört överdrivna och tar man sedan med i beräkningen att ingen säsongsinfluensa har härjat och ej heller någon vinterkräksjuka, är inte ens överdödligheten speciellt stor (den dödlighet som varit kan till stor del tillskrivas dålig materiell beredskap, dålig bemanning på främst äldreboende samt dåligt ledarskap). Det har dessutom ännu inte forskats färdigt kring långtidsbiverkningarna av vaccinet och så länge man inte ens vet det, ser åtminstone jag att riskerna är betydligt större än en eventuell vinst.

   • Ja nog kom ”pandemin” och allt de kallar Influensan,lämpligt för vår avsatte ”älskade ledare”. Vet inte hur många gånger jag läst,att han förklarar sig så fosterlandstrogen p.g.a. denna sjuka.
    Vad Stenbock begriper av detta är,att han anser sig vara landets ende räddare….,.Så illa står det alltså till.
    ”Michael”: Dina sanna ord,visar än en gång hur de politiskt nyttjar denna C-19,för sina egna plånböcker och diktatoriska beslut !
    Och de aningslösa följer dresserat efter dem !! Till dessa snyltare på styrande nivå i Abzurdien kan tilläggas,att sak samma berikning,sker i många av länderna inom EU !

 4. Nästan alla som dör MED eller AV COVID-19 är OBEHANDLADE.

  Sveriges höga dödstal, jämfört med grannländerna, beror på två orsaker. Vi har en högre andel med D-vitamininsufficiens på grund av hudfärg och kultur. Sedan införde politiker och tjänstemän palliativ vård utan att varken meddela det till patienter och allmänhet. Man till och med hindra förskrivning av vissa läkemedel https://www.lakemedelsverket.se/sv/nyheter/klorokin-och-hydroxiklorokin-bor-endast-anvandas-for-behandling-av-patienter-med-covid-19-inom-kliniska-studier troligen för att Trump avslöjat att de var effektiva mot COVID-19.

  Inte förrän man lyckats med att ta livet av de äldre ändrade man behandlingsrutiner så att de nu ger syrgas, inflammationshämmande läkemedel och slutligen kortison. Nu är det mycket få som dör och nästan inga på IVA.

  Anthony Fauci är en orm. Om han skulle påstå att jorden är rund så skulle jag börja tvivla på det.

 5. Har den där Fausi statistisk uppbackning av det han säger? Och de som dör, hur gamla var de? Var de sjuka/ multisjuka innan Covid? Så insyltad som Fausi är i Big Pharma och allt möjligt skumt kring hela Covid bör man vara misstänksam när han säger ngt.

 6. PCR Inventor Kary Mullis Talks About Anthony Fauci — “he doesn’t know anything really about anything”!!! 😂

 7. Hade rätt medicin och behandling satts in i rätt tid så hade vi inte haft så många dödsfall och ingen hade behövtts vaccinera sig.
  Forskning, studier och resultat med olika behandlingar som gör skillnad.
  https://c19hcq.com/

  • Exakt! Jag har haft två protokoll, som användes sedan April 2020 flera länder men här blev det förbjudet, vi fick inte ens prata om det! Alla videoklipp som kliniker berättar att de behandlat sina patienter censureras bort, forskare förlöjligas t.o.m Nobelpristagaren Kary Mullis PCR utvecklaren sa att man kan inte använda testet för att diagnosticera infektioner!
   Folk har dött med COVID-19, äldre fått palliativ vård och morfin och klassat som COVID-19! Cancer, stroke t.o.m motorcykel olika klassat klassats som COVID-19 men hur många har dött i COVID-19?
   De experimentella mRNA injektionerna där folk injiceras med stora mängder det de inte vill utsätta sig för när står nära någon har dödat över 10.000 pers. och allvarliga biverkningar är uppe i miljontals..
   Märkligt att Pettersson inte vet vilka betalar Reuters och att samma grupp globalister som står bakom klimat-BLM-genus-feminism,-Metoo- islamisering migrationbedrägeriet finns bakom Corona Plandemin

 8. det beror på vilken dag det är och hur han Dr Fauci tycker den dagen osv osv osv

Kommentera