Stäng

Nummer 20 fälld i natt, det blev en polis i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. En polis har förts till sjukhus efter en skottlossning i Biskopsgården på torsdagskvällen. Skadeläget för polisen var så allvarligt att han senare avled.

– Vi fick in larm om en skottlossning vid Höstvädersgatan vid 22.34 och det är fortfarande en pågående insats med ett stort antal poliser på plats, sa polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr vid 00.30.

Polisinsats insats pågår fortfarande och ingen har gripits.

Polisen

Om Biskopsgården…

-Pettersson tittade på justitieminister Morgan Johansson och inrikesminister Mikael Dambergs twitterkonton idag klockan 10:00, inte ett ord om den mördade polisen men igår var det full fart om att utländska brottslingar skulle utvisas i framtiden.

Förra året fälldes nummer 20 den 16 juli.

Senaste polisen som mördades i Sverige var Fredrik Widén, som sköts i Nyköping i juni 2007.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Nummer 20 fälld i natt, det blev en polis i Göteborg

 1. Så har rodden påbörjats….
  ”Polischefen” menar att skytten av m i s s t a g kan ha träffat den dödade polisen !!!
  Stenbock som brukar kommentera dödsfallen bland importerade drägget har ofta klagat på,att de alltid siktar för lågt och endast träffar i benen !
  Att som i detta fall träffa en person från en farande moped,skulle alltså enl. denna konstapel vara ett undantag !!
  Förr sades,”det får du fara längre ut på landet med”. Inget annat än på nytt försök,att skydda dessa MENA-kriminella.

 2. detta är valdigt alvarligt vi har en stat som kapitulerar för dråghanlande liggister från Afrika och Afghanistan.som på grund av problem med orningsmakten anser sig ha rätten att bekämpa polisen . detta är en krigshandling att man sjuter en 12 flicka som rastar sin hund kan löven säkert förklara att det är en olycka .
  en när man i detta fall planerat ett eld överfall på uniformerad personal då har man passerat rimlighetens gränser .
  det är mes andra ord dags att mobilisera plocka fram inrikestrupperna.

 3. Finns någon sjuklöver-politiker som har kopplat ihop den senaste skjutningen med massinvandringen?

 4. Fd statsministern och fd inrikesministern håller pressträff kl 11, men jag ids inte lyssna på dem. Förmodligen kläcker de enbart ur sig en massa ordbajseri.

  Inte bara Biskopsgården, utan hela Sverige, är värd en annan regering än totalkatastrofen S + MP. Efter denna kraftiga väckarklocka finns chansen finns vid kommande statsministeromröstning.

 5. Jag är inne på ”statsmedia” och läser om mordet. Det är knappt en notis. Jag kommer fortfarande ihåg krigsrubrikerna om polismordet i Nyköping 1966.

  Arma land. När mord på lagens upprätthållare får mindre utrymme än finländska fruktvågar är det något kapitalt fel. Det är mer än hög tid att lagföra och straffa inte bara de utländska yrkeskriminella utan även de som möjliggjort att de finns här och inte i Långtbortistan där de hör hemma.

  Jag hoppas att detta blir väckarklockan för svenska folket så att de skickar SVMPC ut ur riksdagen.

 6. Och de ansvariga inom Polisen kryper snällt runt som ormar. Istället för att öppet ange vilka som är de skyldiga förutom Importerna. (läs S/MP/C/Fp o. Reinfeldt)
  PK-pressen är mera vana att med alla medel nu dölja det skedda.
  Hörde just att mopeder är mer intressanta än Löven o Co´s kriminella MENA-drägg,att söka finna !!

 7. Poliser borde välja andra yrken, som en sorts samhällsvägran, tills politiker fattat att man kan inte leka med andra människors liv som insats. Jag tycker det är hemskt att man som polisfamilj aldrig kan vara säker på att få se sin familjemedlem igen efter dagens slut… Jag hoppas det blir en förändring i höst, men om inte, borde alla poliser avgå eller förvänta sig att dö i tjänst, tyvärr.
  Frågan är också; får familjen stöd från samhället? Kuratorer osv eller ska de klara sitt sörjande ensamma?

 8. VA!!!!!!
  Hjälpte inte pizza, kaffe, bullar, käpphästridning och armband.
  Vad ska komma härnäst från polisen, vi är bröder i samma klan?????

 9. Tur för dig att du avgått Stefan Löfven. Nu behöver du aldrig ta ansvar för att att de ska bli lönsamma lite längre fram. Det är socialdemokratisk politik, hitta på en massa jävelskap och sedan förlora valet och sedan skylla på Sverigedemokraterna.

 10. Jag såg reportage i SVT och där gick tongångarna i temat ”hur det kunde hända, chock, man måste jobba med förebyggande ”. Så huvudlöst. Har man inte förebyggt i 40 år? Och hur har det gått? Dags att referera till verkligheten, inte ”hur kunde det hända” återigen. Släpp inte in politiker för att med ytterligare hundratal miljoner ordna upp det kaos de själva ställt till med. Hur många ska behöva offra livet för att man vill ”förebygga” med redan lagda kort. De, som inte förstår hur samhället ska fungera ska avlägsnas från samhällsbygget på bästa sätt. Förebygga kan man börja testa efter att det akuta kaos-läget är säkrat.

 11. Jag trodde allt allt buset satt på häktet. Vi måste avvakta och höra vad Morgan säger. Om han nu inte blir omplacerad när regeringen Löfven kommer tillbaka på banan.

 12. Tankarna går i första hand till de anhöriga. Jag tänker hur och varför? Politikerna lägger nog inte mycket kraft på det här, dom är fullt upptagna i sin sandlåda. Det hände ju inte värst mycket i Rosenbad efter Malexander. Fler väljare måste lägga sin röst på SD om det ska ske en förändring,

 13. Någon som är förvånad ? troligen inte, så här kommer det se ut i framtiden med
  Miljöpartiet & co vid makten.
  I det här fallet likväl som i andra skjutningar ligger skuld och ansvar på importören.
  Omedelbart stopp för invandring borde vara det minsta åtgärden direkt.
  Utvisning av kriminella och närstående till dom som begår grova brott måste vidtas.
  Sverige är kört i botten på många vis, jobbigt att beskåda detta förfall.
  Skäms på er som står för detta förfall.

 14. Resultatet av S . V . C och MP,s politik.
  Svenskar kanske vill ha det så här .
  Vi följer intresserat inrikespolitiken .

 15. Stackars familj. Sörjer med dom undrar om politikerna reagerar. Rättvisan blir väl som vanligt. Undrar vad den stackars gärningsmannen har råkat ut för. Sen blir det lite ajabaja. Du förstår väl att du inte får skjuta poliser. Min åsikt stäng gränserna o börja utvisa.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: