Även i skogen händer det oväntade ibland

GOTT & BLANDAT. Pettersson och den oäkta hustrun bor i skogen, en bit från de stora allfarvägarna och i total avsaknad av kollektivtrafik, affärer och annan samhällsservice. Det är en miljö som journalisterna och miljöpartisterna på Södermalm bara har hört talas om och troligen inte tror finns kvar i Sverige när de diskuterar regeringskrisen och dagens politik över en kaffe latte eller vad de nu dricker i centrala huvudstaden.

I går hördes en välkänd signal från skogen och på grusvägen dök ett sändebud från den moderna världen upp. Jag hoppas glassförsäljaren blev nöjd med affären och att det kommer några barnbarn och hälsar på för nu är frysen full…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Även i skogen händer det oväntade ibland

 1. Barnen blir nog glada att få njuta av Småstrutar i sommar. Vi övriga får nog lida av Stortruten i filmen i 1 år till verkar det som.

 2. Pettersson:
  Glassbilen var ett nytt bevis för att undrens tider inte är förbi…
  ”Plötsligt händer det” eller vad ni tänkte,när deras signal ljöd mitt ute i Skogen !
  Hoppas bara nu inte mina,o andra Ghetto-bors grannar,även hittar ut till er !

 3. Åh, det är nog ”min” glassbil som kört vilse… För den har inte varit här sedan i mars 😁 men vad gött för barnbarnen att få käka massa glass 😁 mumsigt jue…

 4. Den mannen, är jag vet inte vad, men ingen statsman.
  Här säger han på ren svenska, landet måste fungera bara för att när stadsborna kommer, då måste allt fungera, d.v.s. underförstått annars är det inte så noga det är ju bara lantisar som vistas där.

  Vad tror ni han då säger under sina tal i EU exempelvis?

Kommentera