Bäst före är passerat…

REGERINGSKRISEN. Varenda media är fullt med ”experter” som uttalar sig om den så kallade regeringskrisen, precis som det skulle vara en kris med en övergångsregering som har precis samma befogenheter som en vanlig regering utom att den inte får utlösa ett extraval.

”Experterna” uttalar sig och säger att talmansrundorna kommer att gå betydligt fortare än förra gången då det tog 134 dagar. Jag vet inte hur ”experterna” kan veta det eller om de lyssnat på talmannn Andreas Norlén som sagt det åtskilliga gånger offentligt, men så kan det väl inte vara, då skulle alla kunna vara experter.

En av ”experterna”, en kommunist som heter Gudrun Schyman, säger också att Annie Lööf (C) måste sluta jämföra kommunisterna (V) med SD för kommunisterna är inga kommunister längre, detta trots att det än idag står i Vänsterpartiets partiprogram att de vill förstatliga privat egendom.

För övrigt tycker Pettersson att bäst före datum har passerat för länge sedan för en del politiker och ideologier…

Tyvärr så diskuteras som vanligt inte Sveriges verkliga problem, migrationen från dysfunktionella länder. Många påstår fortfarande att Sverige behöver migrationen för att klara den svenska välfärden, när de borde ställa om hur välfärden, tryggheten och tilliten ska klara sig med massinvandring av folk med helt andra värderingar än de svenska som aldrig kommer i arbete men kräver den välfärd de aldrig varit med och betalt till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Bäst före är passerat…

 1. Att en halv alkolist får en sån uppmärksamhet i MSM säger en hel del om kvaliten på skrivandet.

 2. Hur kan talmannen ge Jimmie Åkesson tillstånd att åka till Glasgow? Har är i tjänst. Fotboll är inte ogiltlg frånvaro. I synnerhet om man inte spelar själv.

  Det kan bli prejudicerande. Riksdagsledamöterna skulle kunna få lov att sova hemma på kammaren i stället för plenisalen.

 3. Man får gratulera Expressen till att de har satt in ett foto på kommunisten Gudrun Schyman där hon ser kanonfull ut eller alternativt senildement.

 4. Alla dessa såkallade avdankade politiker kan tänka en framtid med ett hårt yrke utan betalning

 5. Vi har haft kris de senaste 20 åren.
  Nu börjar journalisterna hacka på privatpersoner som har höga bolån. De har nog lärt sig av regeringen som sätter sprätt på 100-tals miljarders på helt onödiga saker och dessutom slarvar bort 10-tals miljarder, av lånade pengar. I det skenet är det rätt harmlöst om några privatpersoner lånar någon miljon eller två.

 6. Sorgligt när avdankade partiledare lägger sig i dagens politik.
  Värst är Westerberg och Leissner . Men de visade redan under sin aktiva tid att de var på fel plats .
  Schyman borde vara så klok att hon slår igen brödsaxen tills det hela är över .

Kommentera