Stäng

Afghan utsatte 10-årig styvdotter för våldtäkter och grov misshandel, utvisas ej

KULTURBELASTNING. En afghansk man i Dalarna har dömts till 8 års fängelse. Mannen har under flera år utsatt sin styvdotter för grova våldtäkter och tortyrliknande misshandel. Mannen har också utsatt styvdottern för extrem hedersrelaterad kontroll, bl.a. genom att få en pojke som gått på samma skola som styvdottern att kontrollera vilka hon umgåtts och pratat med under skoldagarna, och sedan rapportera detta till styvfadern, skriver Expressen, bakom betalvägg.

Annie Lööf (C) känner förakt när Jimmie Åkesson (SD) tar upp kulturbelastningarna, men hon verkar inte känna något för alla offer.

För att få flickan att acceptera de sexuella övergreppen tvingade styvfadern henne att delta i ett slags påhittad bröllopsceremoni. Därefter kunde styvpappan hävda att han och styvdottern var ”gifta” och att det därmed var legitimt för dem att ha sex.

En kort tid efter att pappans våldtäkter blivit en del av vardagen för flickan så genomgår hon ett påhittat giftermål med sin pappa. ”Bröllopet” utför mannen själv, genom att ta flickan till ett tomt hus i Västmanland som han har tillgång till och där själv genomföra ceremonin. Tre gånger får 12-åringen frågan från styvpappan om hon vill vara hans kvinna, och hon törs inte annat än svara ”ja”.

Flickan berättar att när ceremonin var klar säger pappan ”det var okej för dem att ha sex med varandra” och att ”det inte var förbjudet längre”. Sedan våldtar han henne igen på en säng i det tomma huset, innan de åker hem till den lilla orten i Dalarna.

Under den här tiden får hon skador i underlivet av övergreppen, och märken på kroppen som aldrig försvinner.

Övergreppen och våldet tycks, enligt vad som uppges i artikeln, ha pågått i c:a 3 år, från att flickan var i 10-årsåldern, tills hon i 12-13-årsåldern omhändertogs av sociala myndigheter. Omhändertagandet ska ha skett efter att flickan berättat för kompisar i skolan att hon blev misshandlad hemma. Efter en längre period i jourhem kände sig flickan slutligen så pass trygg att hon inte bara vågade berätta om misshandeln, utan även om styvfaderns sexuella övergrepp.

Flickan, som vuxit upp på en mindre ort i Dalarna, kom till Sverige från Afghanistan med sin familj hösten 2015. Hon var bara några månader gammal när hennes mamma träffade styvpappan, och under hela hennes liv har den i dag 40-årige mannen varit den enda pappa hon känt till, berättar hon i förhör.

-Pettersson ser inget om utvisning och tycker åtta år är förlindrigt straff…

Är det inte dags att ge afghanen och andra våldtäktsmän ett kännbart straff…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Afghan utsatte 10-årig styvdotter för våldtäkter och grov misshandel, utvisas ej

 1. Nog är det konstigt. Mördare och våldtäktsmän får stanna i landet, medan en kvinna som har arbetat och varit självförsörjande under många år ska sparkas ut för att det jobb hon fick inte hade varit ute tillräckligt lång tid. Hon fick jobbet två dagar för tidigt. Eftersom hon begärt och fått skilsmässa från sin man så kan hon kallt räkna med att vara död när hon lämnar flygterminalen. Hur har det blivit så här, kan man undra

 2. Annie tror att Svenska folket blir imponerad av hennes tjat om
  att hon föraktar SD o Jimmie Åkesson, men det är inget emot
  vad stora delar av Svenska folket känner för henne och hennes
  Pedofilparti, där flera medlemmar som utfört något av dom mest
  smutsiga brott utan att Annie ens haft förstånd att ta avstånd från
  dessa individer! Sorgligt!

  1. Annie L. och hennes Pedofilparti kan gå hand i hand med Liberalernas ungdomsparti som propagerar för pedofili, nekrofili och tidelag – grattis Sverige.

 3. Det vore helt fel att utvisa personer som denna, bevisligen väl anpassad samt intgrerad i det svenska samhället. Flickan bör utvisas, hon ledde honom i synd. Detta sett ur pk-perspektiv, verkligheten är något annat.

 4. Snart kommer nog grova brottslingar att utvisas, folk har tröttnat på att vara snälla.

 5. Låter som att afghanen bara var en god muslim som följde sin falske profets förebild och gifte sig med en liten flicka för att skydda hennes heder, samt knulla skiten ur henne.

  8 år är patetiskt, tittar vi på de flesta delstater i USA är straffet för barnvåldtäkt mellan 15 och 25 års fängelse. Och eftersom han våldtagit henne dagligen i tre år så skulle jag gissa på att han fått 25 år, minst, tror vissa delstater fortfarande dömer ut straff per brottstillfälle och inte ger mängdrabatt.

 6. Är det inte så här det kommer att bli i framtidens Sverige??
  Det är ju det många har röstat fram.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: