Advokat Viktor Bankes bil har brunnit

INRIKES. Advokat Viktor Banke har varit en av de mest profilerade rösterna i flyktingfrågan. Enligt de elakaste kritikerna har han kapitaliserat på flyktingsituationen med en tillrättalagd, politisk korrekt godhet som alibi. Under flyktingkrisen 2015 gick Viktor Banke in för fullt för sina asylsökande klienter och i det offentliga samtalet.

Advokat Viktor Banke. Prissbild

DN:s Anna Bodin gjorde 2018 en sammanställning som visade att Banke skrivit 43 tweets om dagen i fyra år. Han har jobbat åt socialdemokraten Tomas Bodströms advokatbyrå och nu skriver han åt Aftonbladet och driver egen advokatbyrå.

Den senaste tiden har advokat Banke övergivit de asylsökande, han gillar Greta Thunberg och satsar på att försvara grova brottslingar.

Nyligen företrädde Viktor Banke en av de sex männen som dömdes för gängmord i Norrköping. Viktor Banke fakturerade staten 1.315.494 kronor och mannen han försvarade dömdes till livstids fängelse för mord och mordförsök.

Viktor Banke är kritisk till att bevis från det krypterade chattverktyget Encrochat används i rättegångar. Det finns frågetecken kring över hur inhämtningen har skett. Det verkar nästan som ett annat lands myndigheter gjort hemliga avlyssningar och avläsningar av svenska medborgare, menar advokat Banke.

– Nåväl, Pettersson fick några bilder på e-posten. De visar att att advokat Viktor Bankes bil brunnit upp. Om branden är en olyckshändelse eller anlagt har jag ingen aning om…

Viktor Bankes bil på Tengdahlsgatan på Söder i Stockholm. Foto: Privat

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Advokat Viktor Bankes bil har brunnit

 1. Karma!

  Han tillåts även sprida sin dynga i facktidningen Vision, stackars medlemmar.

 2. Brännvinsadvokatens pengar tog kanske slut och när han i desperation försökte kränga bilen så misslyckades han även där…
  Bilen var förstås helförsäkrad!
  Har vi haft något annat än problem med alla denna globala ohyra som vällt in och fortfarande väller in i landet!

 3. Bilen har ju 2 brandhärdar en fram en bak så någon var väl inte nöjd med hans insats

 4. Intressant att han mötts av den vardag som många många andra
  mötts av på grund av slappheten av dom styrande och dessa så
  kallade jurister som jag inte känner mer än förakt för.

 5. För Victoria Banke är ”flyktingarna” inte en uppoffring nu och lönsamma längre fram utan en kassako alla dar i veckan från dag ett.

Kommentera