Folk får göra som de vill

NATIONALISM. Det har varit skolavslutningar i Sverige och många har tagit studenten, en del av dessa ”studenter” firar med flaggor från de länder där de eller deras föräldrar flytt ifrån med fara för sina liv, det var i varje fall vad de skrev i sina asylansökningar, fast det där med dödshoten verkar försvinna när de får uppehållstillstånd och åker hem på semester.

Nåväl, -Pettersson tycker det är konstigt att vissa folk hånar det land som tagit emot dem och betalat deras studier men det tycker inte socialdemokraten och Aftonbladets LO-utsedda desinformatör Anders Lindberg.

Sköt er själva och låt folk göra som de vill och flagga som de vill, eller hur Anders?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Folk får göra som de vill

 1. ”Flaggor” jag föredrar den svenska och hur väl flaggningen sköttes på 50 talet, noggrant och efter regler(nu borttagna) då var det stil och seriöst.

 2. Sköt er själv och skit i andra, prisa alla(h) och saligt vandra!
  Sossarnas informella uppmaning till sina vapenbröder.

 3. Folk får göra som dom vill???? Är det därför som den gasmaskförsedda Svenska polisen är ute och tar hand om Svenska pensionärer när dom tillämpar sin lagliga rätt att demonstrera mot ett samhälle som spårat ur??
  Dessutom ylar inte dessa pensionärer som vissa andra, och om man
  nu älskar det land med dessa flaggor är det kanske dags att tänka
  på att återvända?

  Men i Anders Lindbergs insnöade värld är det skillnad på folk o folk??

 4. Att det viftas med Isflaggor tycker Anders Lindberg är helt ok men han har förmodligen synpunkter på NMRs viftande med flaggor. Det är inkonsekvent eller som han själv uttrycker det vrickat.

  • De är exceptionellt känsliga inom den socialistiska sfären där sekterismen frodas – de är nästan värre än muhammedanerna på den fronten.
   Därför är allt som kan härledas till nationalsocialism extremt ohyggligt för de goda socialisterna eftersom det var internationalsocialismen som vann och är den ledande socialismen idag – fastän den är nästan mer nationalsocialistisk än vad nationalsocialisterna var i Tredje Riket.

 5. 1968 examinerades sen siste studenten, efter detta har eleverna fullgjort sin gymnasiekompetens.

 6. Bra att Sosse idolen på Aftonbladet uttalar sig så här, precis som Pettersson noterar.
  Då vet att de, inte har något att opponera sig mot i fortsättningen.
  Varken mot vänster eller höger !!
  och bara vara väldigt tysta i fortsättningen,
  så i morgon i aftonbladet står säkert ett direkt påhopp som vanligt

Kommentera