Stäng

11 reaktioner på “Fattar dom inte att Israelerna blir irriterade och pangar tillbaks

 1. Förstår inte varför inte IDF bara skjuter ner ballongerna när de börjar lyfta så brandbomben hamnar i Gaza istället?

 2. Jag blir fan i mig helt frustrerad på allt, det är väl jävligt logiskt och förståligt att Israelerna ger tillbaka med samma mynt! Vad annars DÅ? Ska de sitta med armarna i kors och tänka, fan vad hyggligt vi har det, får se om vi lever i morgon gumman min om huset är kvar, ungarna lever och så vidare! Idiotiska tankevurpor från vänster idioter!!!!

 3. Glömmer aldrig då Mona Sahlin stod i tv för ett antal år sedan och gafflade om det elaka Israel. Hon stod på gränsen och när bombardemanget började hukade hon sig i sändningen och sprang mot Israel för att ta skydd. Patetiskt! Hon skulle ju ha sprungit till sina vänner som hon nyss stod och verbalt försvarade mot Israel.

 4. personligen tycker ja att det är brklagligt att israel inte bränner bort hela gasa remsan sen är det naturligtvis så att det är fienden det finns inga civila att tro att efter åtta timmar då blir jihadisten plötsligt civil . dom så kallade jornalister är medlöpare underätelseoffiserare ..
  på med napalm inan det är försent krydda efter det med kluster bomber . sista fasen buldoser och kör ut skiten i havet..det är så att om man vill vinna ett krig då måste man nergöra fienden det går inte att jamsa

 5. När man ser dessa Ballonger blir man lite misstänksam mot alla våra skogsbränder som vi oxså verkar vara etta på Läser inte om skogbränder i våra grannländer i samma omfattning som vi har,, var det 2018 som det blossade upp på flera ställen och Polen fick komma och hjälpa oss att släcka?

 6. Marcus!
  De flesta av oss bor nära Rabin Square och jag på Sderot Ben Gurion, thats why!

 7. Hamas vet utmärkt att Israel kommer att svara på terrorattackerna. Hamas gömmer sig bland civila och hoppas att Israel av misstag kommer till att döda civila och att de då kan använda detta mot Israel. Senast gömde sig Hamas i AP-journalisterna byggnad. Journalistasen visste att de delade byggnad med terrororganisationen Hamas men försökte låtsas som att de inte visste och blev rasande när Israel angrep byggnaden. Hamas använder den ”palestinska” arabiska civilbefolkningen för att utplåna alla judar i Mellanöstern.

 8. Att israelerna skjuter tillbaka är det man söker. Att offra några hundra i befolkningen är svinn man får räkna med när det gäller att fylla ledningens bankkonton med Iranska ”biståndspengar”

  1. Iranska, svenska, Amerikanska… hela världen, utom den Islamska, står i kö för att sända pengar till vapenköp åt Hamas efter varje litet krig de har med Israel.
   Fred i området vore katastrof för Hamas och till viss del för några grupper av de rättrogna judarna i Israel.

 9. Fattar. Palestina o Hamas är offer. Dom drar fördel av att Israel pangar tillbaka. Det är media som gör dom till offer.dom kan offra sitt eget folk dom får fördel av det.

 10. Hur kan västvärlden bara se på då araberna gör allt för att irritera Israel utan att agera.
  Att inte vår lamslagna s. k. regering reagerar är ju fullt förståeligt eftersom de inte ser något komma och om det gör, så fattar de inte vad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: