”Ensamkommande” kvinna misstänks ha försökt knuffat rullstolsburen i kanal

VÅLDSVÅGEN. En 23-årig kvinna åtalas misstänkt för att ha utsatt en rullstolsburen man för mordförsök genom att försöka få honom att falla ner i en kanal i Malmö. Mannen, som inte är simkunnig, blev först slagen upprepade gånger. Därefter ska kvinnan, enligt åtalet, ha tagit tag i den bakre delen av rullstolen och vält den framåt så att han föll ur rullstolen.

Djibouti är fattigt, men där råder inget krig. Bild från Wikipedia

När han sedan låg på kajkanten ska kvinnan ha försökt putta ner honom i vattnet, men ett vittne ingrep.

Kvinnan åtalas för mordförsök alternativt grov misshandel. Därutöver åtalas hon även för att ha misshandlat två kvinnor på ett torg i Halmstad, liksom för att ha misshandlat en person ombord på en buss i Halland.

Kvinnan åtalas också för ringa narkotikabrott och stöld. Åklagaren anser att hon ska utvisas från Sverige till Djibouti på Afrikas horn.

-Pettersson noterar att SVT är ärliga nog att nämna att åklagaren yrkar på utvisning, medan Expressen/Kvällsposten blåljuger och påstår att damen är hemmahörande i Halland. Hon är tidigare dömd, men bara för småbrott som ringa stöld, skadegörelse och ringa narkotikabrott enligt media.

Jag anser att många är medskyldiga. Politiker, media och medlöpare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “”Ensamkommande” kvinna misstänks ha försökt knuffat rullstolsburen i kanal

 1. Tar det aldrig slut? Vad kommer att finnas kvar av det fredliga Sverige vi växte upp i om 5-10 år?

 2. Fram med resturangvagnen, bjud barnet på pizza, varmkorv och läsk! Eller kanske lyxa till det lite med exotiska inslag av mat från barnets hemland, ett säkrare kort och en riktig dörröppnaren för en hygglig dialog!!

 3. Varför kastade inte vittnet ner henne i vattnet? En fot i arslet och hon flyger över kanten.

 4. Mönstret går igen. Vem och varför har någon ordnat, så att Sverige fått äran att ta emot kriminella människor undrar jag. Sveriges myndigheter måste börja med bakgrundskontroller på alla med uppehållstillstånd. Det blir mer angeläget för varje dag.

 5. I Malme inträffar den ena sensationen,efter andra…
  Läste just att Tullen tagit en 70-årig tant på tåget från Kastrup. Orsaken var att hon i väskan hade flera kilo knark. I förhör erkände hon smugglingen,och förklarade han hon var en gammal flummare.
  Nu väntar ett antal år på Hinseberg !

 6. Det var många fel i den kommentaren, faktiskt svårt att finna ett rätt, möjligen att du jobbar på DN, sen var det nog mest din hyllning av PK-DN som stör mig.
  Vi som skriver här borde få skriva i de stora medierna om Sverige vore en demokrati, nu har vi en liten oas här hos Petterson att vädra vår förtvivlan i.
  Du och DN är tillsammans med PK-religionens överstepräster är de som borde få fängelse för landsförräderi.
  HMF är en skamlig lag ovärdig en demokrati.

 7. Tycker att kvällsposten/ Ex pressen ska ta sitt lögnalster
  och flytta till Djibouti, markligt att inte något kan dom återge
  sanningsenligt, tur att man åtminstone inte köpt skiten på
  snart 15 år

 8. Hon heter väl Dudi eller något liknande niggernamn ?
  Skit samma,huvudsaken hon får återvända hem till Djibouti….

 9. Vadå ensamkommande? Måste väl ha varit ett antal smugglare som fört denna vidriga varelse mellan ett antal säkra länder! Till ”Gofy” som enligt mig har en väldigt annorlunda verklighetsupfattning……jo det är väldigt vidkommande, beroende på att varelsen inte ens skulle varit i Sverige. Jag letar namn och publicerar när jag vet. Kanske är adressen i välkända vänsterområden. Hoppas det så ni får ta del av utsattheten.

 10. När man läser sånt här inser man att det är bra att den stora upprensningen av folk som kommer dö i sviterna av injektionerna bara är bra, man får bara hoppas att även denna varelse är ordentligt injicerad av mRNA-genterapin.

Kommentera