Polisen söker Mikahil Akgün för försök till mord

POLISEN. Mikahil Akgün är häktad i sin utevaro av Svea Hovrätt för försök till mord den 28 april 2021 vid en skola vid Årsta/ Gullmarsplan i södra Stockholm. Polisen vill ha allmänhetens hjälp att hitta mannen.

Mikahil Akgün Foto Polisen

Mikahil Akgün är häktad i sin utevaro av Svea Hovrätt för försök till mord den 28 april 2021. Dådet begicks vid en skola vid Årsta/Gullmarsplan i södra Stockholm. Två personer, en i 15-årsåldern och en i 25-årsåldern, attackerades med kniv och skadades.

Mikahil Akgün bedöms röra sig främst i området kring Årsta i Stockholm men har kontakter över stor del av södra Stockholm, men även övriga regionen ses som trolig vistelseplats.

Tipsa polisen

Vet du var Mikahil Akgün befinner sig? Kontakta polisen på telefon 114 14, genom polisens tipsformulär eller genom att besöka närmaste polisstation. Du får vara anonym.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Polisen söker Mikahil Akgün för försök till mord

 1. Han blev gripen på plats men släppt dagen efter av tingsrätten pga av hans låga ålder på 20år. Svensk polis är patetiska, den här pundaren rymmde från ett SIS boende i början av året och dom släpper han när han gjorde ett mordförsök på 2 personer. Det här hände i en grundskola mot en 15årig elev. Jag blev precis en stolt SD:are

 2. Varför sitter inte denna person i Fängelse i väntan på dom? släpper man lös en person som är misstänkt för mord? men skriver man i affekt på facebbok eller om som i karl Hedins fall misstänkt för illegal jakt då åker man in???

 3. Mannen kommer att löna sig längre fram.
  Ser hur hans skarpa hjärna o blick
  kommer att ge Sverige ett tillskott till
  välfärden. Arma land.

 4. Ögonen är själens spegel enligt vissa. Ser man till denna fjuniga ”hårding” så är lyset tänt men ingen är hemma. Arma land, inte underligt att genomsnittligt uppmätt IQ rasar i konungariket.

 5. Jag blir alltid så imponerad av Polisen, brottet begicks den 28/4 den 8/6 går de ut med vädjan.
  Jag ser också detta: ”Observera att bilder på personer som är misstänkta inte får spridas vidare, till exempel kopieras, tv-sändas eller publiceras i andra sammanhang än på polisens webbplats.
  Publicerad 08 juni 2021 10:28
  Polisen önskar hjälp att lokalisera man misstänkt för försök till mord i Årsta”

  Polisen vill inte ha hjälp att sprida bilden, är det för att göra det möjligt att fanskapet självmant sjappar.

  • Givetvis, jag menar med 1,5 månads försprång, så hinner den hårt arbetande skattebetalaren förmodligen till hemlandet och polisen slipper bli kallade rasister.
   Även den jättelike mollgan får förklara hur duktiga de är på brottsbekämpning.

Kommentera