Sanningen om dödsskjutningarna i Sverige


Av Björn Ranelid


Alla förnekande politiker i riket måste nu tvingas att ta del av den vetenskapligt underbyggda sanningen om dödsskjutningarna i Sverige. Så lyder den viktigaste och mest skrämmande nyheten i Sverige i dag som borde spikas på de yttre dörrarna till Riksdagshuset och Rosenbad. Nu är det ett vetenskapligt och statistiskt faktum att Sverige haft näst flest dödsskjutningar av alla länder i hela Europa. Blott Kroatien överträffar Sverige i denna skrämmande och fasansväckande verklighet. Statistiken gäller från år 2014 till och med år 2017. Efter år 2017 har myndigheten jämfört färre länder och då ligger Sverige i topp.

Björn Ranelid. Bild Bokmässan i Göteborg CC BY

Denna sanning släpps nu från Brottsförebyggande Rådet som är en statlig myndighet vilken lyder under justitiedepartementet. Därmed kan inte statsministern Stefan Löfven (S) eller Morgan Johansson (S) bestrida detta faktum.

Martin Luther spikade sina nittiofem teser på kyrkporten i Wittenberg och nu borde ovan nämnda sanning fästas på Riksdagshusets yttre dörr. Dröj vid den skrämmande nyheten och begrunda densamma, ty den sätter en röntgenstråle på alla lögner och försök från regeringen att förneka en nationell tragedi.

Två okunniga och falska journalister i Sydsvenska Dagbladet och Göteborgs-Posten skrev långa öppna brev till mig i tidningarna när jag hade formulerat sanningen i min första artikel med rubriken ”Sverige befinner sig i krig”.

Många människor hörde av sig till mig och ville att jag skulle bemöta de nämnda journalisterna, men jag avstod. Jag gjorde rätt, eftersom tiden och sanningen står på min sida och inte deras.

Jag hämnas aldrig på oförrätter och lögner från journalister som skrivs om mig. Min avsikt är att vänta ut deras nederlag och det har skett i dag genom nyheten från Brottsförebyggande rådet.

Härmed bör förnekarna i Sveriges regering ställa sig vid skampålen och de har förverkat all rätt och möjlighet att bestrida en vetenskapligt underbyggd sanning.

Denna artikel borde spridas bland alla läskunniga människor i Sverige.

Vänligen och ödmjukt från Björn Ranelid, onsdagen den tjugosjätte maj år 2021.

***

Björn Ranelid har försökt få denna text publicerad i mängder av tidningar men nekats i samtliga. Det säger en hel del om Sveriges så kallade journalister.

-Pettersson minns Björn Ranelid inför valet 2014, då var SD och Jimmie Åkesson inte värda vatten men de senaste åren åren har han vaknat och tagit en rejäl roddtur.

Om Björn Ranelid på bloggen…


8 responses to “Sanningen om dödsskjutningarna i Sverige

 • Arne Hansson

  Du är bra Ranelid som visar folket sanningen jag hedrar dig och jag ber även det svenska folket att rösta rätt rösta SD då får vi landet tillbaks

  Gilla

 • Kent

  Alla har sett att Kejsaren är naken men likväl försöker oduglig journalister och politiker förneka det uppenbara.

  Gilla

 • grebom5

  Var sanning som skrivs studsar mot slutna ögon likaså öron. Våra politiker har inte tid med bagateller nu gäller att tänka ut vilka strategier som ger flest röster 2022.

  Sverige det land de röstats fram till att leda till att bli bättre för invånarna har nu en underordnad betydelse för dem.

  Deras främsta tankar gäller dem själva och partiet för det är födkroken ”numero uno” för dem.

  Gilla

 • Snake Plissken

  Sanningen är att Sverige ligger högst på den listan. Att Kroatien skulle vara värre är felaktigt och beror på att statistiken från Kroatien avseende våldsam död genom sjkutvapen även inkluderar självmord enligt Kroatiens ambasadör Sinisa Grgic (nyheter idag).

  Gilla

 • Jukka Koranen

  Ranelid är kappvändare som inför valet 2014 kampanjade mot SD.

  Gilla

 • Jukka Koranen

  Med tanke på hur blåsta svenskar är kanske det är lika bra…

  Gilla

 • Stenbock

  Märkligt…
  Det är ju uteslutande araber av alla sorter,som både håller i vapnen och träffas av kulorna !

  Gilla

 • Stenbock

  Åter en rälig Groda att svälja för skribenterna i lögn o PK-pressen !!
  Som gamla ordspråket från Tyskland säger,”har lögner korta ben”…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: