Klarspråk från Danmarks migrationsminister Mattias Tesfaye


INVANDRING. Danmarks migrationsminister Mattias Tesfaye kallar sig själv utvandringsminister och talar klarspråk i gårdagens SVT Aktuellt. Idag är det unga män som saknar asylskäl som kommer över Medelhavet. Det är inte humanistiskt att lägga resurser på folk utan skyddsbehov. Vi skandinaver måste kunna se oss själva i spegeln och fråga oss om vi gör rätt.

Hur lång tid dröjer det innan S, MP, C, V, L, M och KD vaknar och inser den orimliga och ohållbara verkligheten och försöka göra något åt den? Migrationen är Sveriges enskilt viktigaste fråga och den nuvarande regeringen är oförmögen att göra något åt problemet.

Till och med professor Hans Rosling ansåg att dagens politik var oduglig, det är bättre att hjälpa på plats och att Jimmie Åkesson har fullständigt rätt.

-Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE158000082578093341516817 responses to “Klarspråk från Danmarks migrationsminister Mattias Tesfaye

 • Ole A, dk

  Hvorfor fanden kan ikke Jimmy Åkesson tage kontakt til fremstående socialdemokrater i DK for at måske samarbejde? Det ville skabe en meget vanskelig situation for jeres Socialdemokrater.

  I morgen er der Grundlovsdag i DK, så vil jeg læne mig tilbage og tænke over, hvad frihed virkelig betyder. Man kan aldrig tage frihed for givet. Og den skal der altid kæmpes for.

  Består du dansk indfødsretsprøve? Test her,

  https://politiken.dk/indland/art8232240/Kan-du-best%C3%A5-indf%C3%B8dsretspr%C3%B8ven

  Gilla

 • SALA

  ÄNTLIGEN en frisk vindil över en totalt stillastående dypöl

  Gilla

 • yup

  Det är synd om Dansk folkeparti, som nu förpassats till en blek kopia av danska sossarna.

  Gilla

 • Inger

  Svenskarna är ett mycket förtryckt och kuvat folk och har ingen möjlighet att påverka vår situation.

  Gilla

 • Tony

  Han borde vara en perfekt lärare till Stefan Löven och
  hans anhang, ! Mattias Tesfaye har helt rätt i sin syn
  på flyktingpolitiken, medan S.L i vanlig ordning är ute
  och cyklar

  Gilla

 • Maya

  Sverigebilden är en kanal på Youtube där en reporter senast gick runt i Göteborg och intervjuade folk om vad dom trodde att den ökande brottsligheten och skjutningarna berodde på.Av dom som blev tillfrågade var det bara en herre som talade klarspråk.Dom övriga ansåg inte att regeringen kunde hållas skyldiga till den uppkommna situationen ! Svammel om mera ungdomsgårdar m.m.Man häpnar över all denna förnekelse och dumhet för dessa människor har ju rösträtt !

  Gillad av 1 person

 • Anderssonskan

  Nej . Det är den urspårade socialdemokratiska maktapparaten som inte tillåter någon att tänka själv .
  Venezuela del Northe går en svår tid till mötes om inte
  extremisterna röstas bort .
  Allt skitsnack om att skatterna måste höjas beror på att våra skattepengar förskingras. Det skatteuttag som råder räcker mer än väl till våra pensioner och välfärden.
  Men med dagens styre räcker inte ens 110% i skatteuttag . Men det ser vi till att ändra på i sept -22.
  Lova det.

  Gilla

 • Ståfräs

  Hört på regeringskansliet ” Dansk djävlar”.

  Gilla

 • Anders

  Tänk på det till nästa val,sparka ut socialistkräken
  så kan vi sedan föra samma politik som Danmark.

  Gilla

  • observatör

   Icke bara ”socialistkräken”? Du glömde Annie Lööf, Jan Björklund, Reinfeldt, Maud Olofsson – inte några socialister precis men som alla eldade på invandringen när de hade regeringsmakten.

   Gilla

 • grebom5

  Det är så självklart att en 12 åring som inte gått i svensk skola, förstår att en person som kostar 500 om dagen skulle ge 20 riktiga flyktingar ett bra liv på plats.

  Däremot är det omöjligt för de flesta i PK-sfären att förstå detta.

  Det är klart att de förstår men bara för att det var SD som först av alla som begrep detta så har de andra av ren illvilja inte anammat det.

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Därför 80% vill ha det så.!

  Gilla

 • Kent

  Varför har Danmark blivit begåvade med så klarsynta politiker och vi Sverige så totalt verklighetsfrämmande drömmande idioter?

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: