Snälla, låt oss vara schyssta mot varandra

INRIKES. Den illegale iranske invandraren, myglaren, socialdemokraten och Sveriges socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi tycker att vi ska vara justa mot varandra på nätet. Det är fina ord men Pettersson tycker nog herr Shekarabi borde börja med den kampanjen i sitt eget parti.

Ardalan Shekarabi (S) Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Om Ardalan Shekarabi på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Snälla, låt oss vara schyssta mot varandra

 1. Han har en poäng i det han säger. Frågan är väl om någon lyssnar på honom? Människor som sitter hemma vid sin datorskärm verkar inte tänka på att det är andra medmänniskor som skrivit det de läser. Ibland hittar jag kommentarer som är fruktansvärt omänskliga och de är inte riktade mot inlägget i sig utan mot en medkommentator.
  Men hans inlägg kommer inte få mig att rösta på S. Däremot vore det trevligt om han bytte parti 😊

 2. Det bör han säga till sina partikamrater som vräker ur sig hat och de vidrigaste förolämpningar speciellt mot SD som varit fräcka nog att ta minst en halv miljon röster från Sossarna som naturligtvis inte gjort några fel alls.

 3. Bättre än snäll är att vara uppriktig, ge brottslingar de namn de är värda, likaså gängen.
  Be de värsta sosseivrarna såsom Anders Lindberg att han hyfsar till sitt språk likaså Strandhäll, Hultqvist och allt vad de heter.

 4. Lite allmänt svammel är billigare än att rätta till allt de (S) har ställt till med .
  Inget att lyssna på.

 5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Ardalans chef ”herr” Löfvén kallar sina motståndare för fascister. ÄR DET ATT VISA RESPEKT FÖR OPOSITIONEN ?
  Polariseringen i det svenska samhället är till stor del Socialdemokraternas ”förtjänst”. Tvinga på det svenska folket s k utmaningar eller mer då problem och ta in drygt 1 miljon immigranter på kort tid, det får sina negativa konsekvenser. Vi svenska är tydligen så stupida att vi låter politikerna dupera oss med en för det svenska folket ogynnsam migration och som lök på laxen ska vi bekosta densamma. Frågan är om vi är mer efterblivna än Neandertalarna som utrotades för drygt
  10 000 år sedan.

 6. ha som man bäddar får man ligga.. fins det någon anledning att vara dnäl mot denna stinkade kompost till regering som faktiskt är ansvarig för dessa mord och sprängningar.
  nej denna lilla araben får pressis vad han har bjudit på..

Kommentera