Publiken kräver raseri – jag föll för pressen


FEMINISM & ANNAT. Jag vill göra avbön. Under flera år var jag en stor del av en rörelse, en obehaglig mentalitet på nätet som drog fram vecka efter vecka. Det främsta syftet var att hitta saker och personer att känna sig illa berörd av. Allt och alla skulle problematiseras! Förtrycket fanns överallt!, skriver medieprofilen Cissi Wallin i Expressen.

Cissi Wallin i Stockholms tingsrätt i förtalsmålet mellan henne och Fredrik Virtanen 2019. Foto: Dick Schager

Cissi Wallin var ett av metoo-rörelsens främsta ansikten i Sverige, nu gör hon i en kolumn i Expressen ”avbön” för att hon under flera år, som hon själv beskriver det, varit en del av en rörelse som i feminismens namn hängt ut personer på sociala medier.

”Gud så jag skäms. Vad fan höll jag på med?” skriver Wallin bland annat.

Hon skriver vidare att ”publiken, absolut mest andra och unga kvinnor, kräver raseri”, att hon ”föll för pressen”. Hon konstaterar också att ”ingen mår bra av att läsa in ’kvinnohat’ i livet alla situationer”.

-Pettersson undrar också vad ”feministerna” höll och håller på med, det påminner stark om hatet och förföljelsen av alla dem som är kritiska till massinvandring av muslimer, trots att muslimer är de största kvinnoförtryckarna som finns, men bra att tänka om av Cissi Wallin, det kommer aldrig politiker och journalister som haft och har fel om massinvandringen att göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Publiken kräver raseri – jag föll för pressen

 • Ingen särskild

  CW tänker om? Kom igen nu, har ni minne som guldfiskar?
  Det här var i april:
  https://www.nyatider.nu/annu-ett-han-fran-var-overhet/

  Gilla

 • grebom5

  Något för vissa politiker att ta efter, bekänna sin dumhet och lova bot och bättring.

  Gilla

 • Fjodor

  C Wallin verkar ha blivit vuxen och börjat tänka själv. Bättre sent än aldrig.

  Gilla

 • Griset

  ”publiken, absolut mest andra och unga kvinnor, kräver raseri”

  Liten hjärna, rosa hår och avsaknad av erfarenhet är ingen bra kombo.

  Gilla

 • Jill

  Hon har väl blivit vuxen och förhoppningsvis lämnat den skyddade verkstaden som slaskpressen verkar vara. De lever på att gotta sig i överdrifter och trams.

  I Rom njöt folk av att se andra slitas sönder av djur. I Sverige har vi en annan arena i medier där journalister sliter sönder andra och folk gottar sig.

  Gilla

 • Nasse.

  Men hur mycket skada och personligt lidande har hon ställt till med på vägen.

  Gilla

 • lennart

  Hoppas det blir varaktigt, eller är det under galgen?

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Jag undrar vad martin timell tycker om denna avbön….

  Gilla

 • Invandrare1957.

  Hela Sveriges politik bygger ju på hat o extremism. Hata SD hata mannen. Isåfall är det ju skönt o Cissi har vaknat. Tiffany jag kommer nog att göra dig besviken rosa hår på Södermalm möjligtvis. Körde lastbil där i flera månader varje dag för något år sedan. Inte sett så många trasiga människor någonstans. Och ganska mycket invandrare. Sen är det ju det att man ser kändisar oftare också. Dom på Södermalm ser sig som bättre människor. Som Anna Kindberg Batra sa Stockholmare är smartare än lantisar. Dom tror det för att det är stor grupp med samma åsikt som har samlats på ett ställe. Ungefär Som Södertälje syrianerna är smartare än svenskar. Måste nog göra er besvikna grupptänkande med rätta åsikten gör bara folk dummare. Lantisar som måste klara sig själva är överlevare. Och kommer inte med en massa idiotiska idéer som Södermalms Centern eller MP. Fredrik Federley hade nog klarat sig bättre på Södermalm än som lantis. Då hade han nog kunnat fortsatt som politiker. Men det går inte på landet. Där bryr man sig.

  Gilla

 • pllay

  Vanliga svenska brottslingar får ta sitt straff även om de gör avbön.
  Cissis avbön är nog en bra indikation på en vindkantring på vänsterfronten.
  Dags för de med känsligt finger att ta ner spinnakern, gå upp i vind och förbereda för stormfocken.

  Gilla

 • Messkalle

  Välkommen ska du vara som roddare på Sverige Lagom Igen. Efter dina år i fiendeland får du tjäna som roddare av lägsta rang. Jag lovar dig, om du är Sverige, vårt fosterland huld och trogen, kommer du att hyllas och prisas för den kraft du ror mot det rätta målet Sverige Lagom Igen. Men ett varningens ord; Gör du avkall på detta mål hamnar du i kölsvinet och om du är falsk får du gå på plankan att pröva din lycka bland hajarna.

  Gilla

 • Mm

  Fjant, ni är aningslösa okunniga som inte vet något om livets villkor. Avbön, BAH!!
  Hur kan man skriva och tycka att Nytorget är en anal plats!!
  Pladdermaja, när skall du göra avbön för det uttrycket!!

  Gilla

 • Mr Jordan

  Avundsjuka, girighet, omdömeslöshet, omättligt bekräftelsebehov m.m. Sådana egenskaper försvinner aldrig från en sådan person. Det var inte länge sedan hon svingade rejält mot föräldrar i Filipstad. Själv sitter hon proppmätt och rik på kritvita Södermalm där barnens framtid och mående sätts på piedestal. Det är ok när vi gör det, eller hur?Tack för avbönen, Cissi, tack så mycket, tackar, tack tack tack och bock.

  Gilla

 • Lellego

  Detta är väl inte något nytt under solen. De flesta i landet tittade undrande på det som pågick Men så länge ”klicken” trillade in var det väl OK för CW. Undrar vad denna ”avbön” genererar i klick. Ny scen – samma skådespelare, spännande att se vilket narrativ det nu grips tag i.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: