Ung gravid kvinna skjuten i Malmö


VÅLDSVÅGEN. Den person som skottskadades i Malmöstadsdelen Kroksbäck på söndagskvällen var en gravid kvinna i 25-årsåldern, enligt uppgifter till Sydsvenskan, bakom betalvägg. Tidningen har talat med flera vittnen som säger att kvinnan satt på en bänk på en innergård när någon började skjuta mot henne. Det är oklart om just hon var måltavlan – ytterligare tre personer satt på bänkarna.

Flera kvinnor grät, det känns hemskt. Jag vill inte bo kvar här, för mina barns skull, säger en boende i området till Sydsvenskan. Kvinnan klarade sig undan med lindriga skador.

-Pettersson säger att det känns tryggt med justitie- och migrationsminister Morgan Johanssons (S) uttalande…

Om Kroksbäck på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Ung gravid kvinna skjuten i Malmö

 • Guest

  Sossarna har styrt Malmö i 27 år. Sedan år 1994, ser vi nu resultatet av detta vanstyre. Malmö är sedan mycket länge en förlorad stad. Migrationen har dock gjort att vaken ingen går säker. Vaken gravida, tjejer eller barn. Samtidigt ska vi ha klart för oss att cirka 83% av väljarna vill ha denna utveckling, om man ser till riksdagsvalet år 2018. 7-klövern i riksdagen gör inget alls för få stopp denna utveckling. Jimmie har rätt. Regeringen har givit upp. Mindre saft och bulle med de livsstilskriminella och mer utvisning. Afs2022

  Gilla

 • Hajo

  Kroksbäck hade 41% Sossar i valet 2018.
  Det verkar som att många i det området är nöjda med samhällsutvecklingen …..

  Gilla

 • Kent

  Man kan undra om Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven, Morgan Johansson och framförallt miljösekten och Tokan från Maramö är nöjda med resultatet efter sin politik.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: