Polis söker man misstänkt för grov misshandel i Rotebro

BROTTSLIGHET. Den 9 maj gjorde mannen på bilderna sig skyldig till en grov misshandel på Rotebro station. Polisen behöver nu allmänhetens hjälp för att identifiera gärningsmannen.

Vet du vem mannen är – kontakta polisen.. Bild: Polisen

Det var vid 20-tiden den 9 maj som mannen på bilderna gjorde sig skyldig till grov misshandel på Rotebro station norr om Stockholm.

När mannen nekades att ”planka” in genom spärren på stationen slog han brutalt ned en annan person, genom att utdela ett stort antal knytnävslag samt sparkar mot målsäganden. Flertalet av sparkarna riktades mot målsägandes huvud när denne låg ned. Målsäganden har fått mycket ont av slagen och sparkarna och fick åka ambulans till sjukhus.

Tipsa polisen

Vet du vem gärningsmannen är – eller har annan information om misshandeln? Kontakta polisen på tfn 114 14 , genom polisens tipsformulär – eller genom att besöka närmaste polisstation. Du får vara anonym.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Polis söker man misstänkt för grov misshandel i Rotebro

 1. Polisen behöver hjälp..skäms.
  Ta äldre som går ut och tycker något..dom stoppar ni in era bilar..
  Nä ryck upp er

 2. ja med det fottot lär han bli tagen snart .. det är bara att bortse från skägget

 3. Kan det inte vara så att han sitter i knät på Stefan Löfven och gullar och sjunger ihop….åhh så kul med kulturberikning och vilken vinst för samhället !? 🎶

  Detta sker medans Dan Eliasson är svartsjuk och hotar med, får inte jag smaka, så sticker jag till Gran Canaria igen, och smakar ungkött där.

Kommentera