Partierna vägrar svara på varför de gett pengar till islamisten Omar Mustafa


ISLAM I SVERIGE. Omar Mustafa, kurd-arab, född 1985 i Libanon är ordförande för Islamiska förbundet i Sverige (IFiS). Han var tidigare politiker för Socialdemokraterna i Stockholms stad och var mellan den 7 och 13 april 2013 suppleant i Socialdemokraternas partistyrelse.

Mustafa fick lämna Socialdemokraterna efter en omfattande diskussion kring hans antisemitiska åsikter och hans ordförandeskap för Islamiska förbundet vars kvinnosyn ifrågasatts.

Omar Mustafa är en av många muslimer som är specialister på att utnyttja naiva svenska politiker som ger bort skattebetalarnas pengar för att sprida islam i Sverige.

Om Omar Mustafa på bloggen…

Den konservativa kanalen Riks har tidigare rapporterat om att islamisten Omar Mustafa som sitter i organisationen Amanahs styrelse. Omar Mustafa sparkades från Socialdemokraternas partistyrelse för att bland annat ha bjudit in antisemitiska talare, och nu sitter han i styrelsen för Amanah som beviljas 900.000 kr i bidrag för att motverka antisemitism.

Kort efter att Riks kontaktade kommunstyrelsen i Malmös ordförande, Socialdemokrater Katarina Stjernfeldt Jammeh, pressekreterare Vanessa Marko så togs Omar Mustafa bort från hemsidan.

Vi har försökt få tag i Moderaterna, Socialdemokraterna och Liberalerna som beslutade sig för att ge bort pengarna men de har inte svarat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Partierna vägrar svara på varför de gett pengar till islamisten Omar Mustafa

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: