Stäng

36 reaktioner på “Demonstration av vapen i Palestina

 1. Var det ännu ett kusinbröllop de firade? De kanske istället borde börja fundera på att späda ut genomet.

 2. Det får bli ett slut på dessa bidrag som delas ut till alla dysfunktionella länder som inte klarar av att leva med demokrati som statskick.

 3. Tur att det står i rubriken var det är någonstans! Trodde först att det var här i Sverigeistan!

 4. Nu får ni hjälpa mig. Jag hänger inte med som vanligt.

  Är det jag som har köpt vapen och ammunition till dom för mina skattepengar eller är det Israel som är skyldig?

  Att dom är helt utan egen skuld och bara offer vet jag ju sen innan!

  1. Det är Löfven som sponsrar deras krig mot Israel med biståndspengar. Han är den värste terrorsponsorn Löfven.
   I de flesta länder ger detta höga straff. I Sverige applåderar vänsterfeministerna.

 5. Just vad jag satt o hoppades på. Korkade människor gör korkade saker.
  Kompetensregnet?

 6. Att hantera automatvapen som drägget i GAZA, bevisar bara vad lite de vet om exempelvis kulorna som de urskillningslöst låter regna över sin egen stad.
  Kulorna återvänder ner, min egen erfarenhet från kriget mellan Iraq och Iran, har sett dessa nerfallande kulor penetrera taket på servicebilar där en kula trängde ner i dörrstolpen en dryg decimeter.
  Kulor som faller tränger lätt igenom skallen på folk och gör obotlig skada, när man ser dessa unga män hantera vapen skulle man kunna tro de redan fått en kula i skallen.

  1. I sin seger iver när Libanon utvisade palestinier sköt hej villt upp i luften i staden till följd att dussin tals dog av kullorna i slutet på sin kulbana

 7. Dem totalt av avsaknad konsekvensanalytikerna inom den djävulska pridesekten förstår inte att dem själva kommer bli uppeldade i burar av dessa monster! VÄND OM GÖR RÄTT

 8. Ska Israel nu få skulden även för detta…?
  Även ett hundratal av deras egna raketer, avsedda för Israel, hamnade i skallen på dem själva. Är det nån som tycker synd om dessa virrpannor – egentligen ?

 9. Lite kul att se att våra skattepengar som förskingrats till dessa kaosmänniskor blir väl använda.

 10. Vilka totala idioter I lumpen fick vi prova på skjuta automateld på skjutbana 1 gång och på Måltavla detta med KSP M45B för att vi skulle få se hur illa träffbilden var.. min kompis Sköt AK4 dom fick göra samma sak man hans kompis höll inte i slutstycket när han tröck av så han fick pipan i skallen. Dessa Idioter tycks vara större fara för inhemska befolkningen än fienden

  1. Automateld med AK4 = första skottet går rakt fram, andra 25° ovanför, tredje 45° ovanför, resten är ren luftvärnseld.

   1. Om man kollar på film tycks ju det träffas utmärkt… Just pga detta sa vårt befäl åt oss att dra fullt magasin 36 skott automateld i tavlan som du säger vapnet stegrar sig et skott satt i mitten sen 2-3 till i tavlan som jag kommer inte ihåg 50×57?? helt odugligt med automat eld

 11. Man saknar ord. Vilka vildar, år 20021 . Är detta en produkt av inavel och därmed fel genetik?
  Små barn som springer omkring en smattrande automatkulsprutta som hanteras av en totalt inkompetent djävul. Typiskt primitiva dysfunktionella idioter.
  Att bära och inneha vapen kräver ansvar och utbildning. Fy fan vilken undermålig mäniskomaterial . Det som är vidrigt är just den här typen av hjärndöda apor utgör merparten av gängbabbar vi har i Sverige. Ännu vidriga är svenska politiker till landsföräddare som importerar dessa avarter och utsätter svenska folket för fara.

  1. 1. Svenska folket tillsätter politikerna. Du får felsöka svenska folket om du vill hitta grundorsaken till galenskapen.
   2. Graden av civilisation växer inte med tiden, lika lite som muskelstyrka gör det för människor.

  2. Ytterligare ett tips:
   3. Organismer som expanderar sitt utbredningsområde har sällan ”fel genetik”. De som inte kan freda sitt utbredningsområde har sällan ”rätt genetik”. Vem koloniserar vem av svenskar och araber?

 12. ISRAELS FEL ?

  Är det denna spännande kulturen som Socialdemokraterna kallar för en berikning och vinst för samhället.

  Dessa dårar hör hemma på 500-talet.
  De hör inte hemma i ett civiliserat samhälle.

  1. På 500talet fanns inte krutet och Muhammed hade inte äntrat scenen. Så där hade pojkarna varit lite mer säkra för sig själva.

   1. Hej Kent.

    Det är därför dessa kulturberikare skull leva på 500 -talet då de förhoppningsvis varit mer normala.
    Men krut hade de då ev. haft, då det fanns på 500-talet.

    Men det går nog inte få ordning på dessa, då de tycks sakna det som gör människor normala.

   2. Det är ok Kent, den islamiska Muhammed fanns inte på 600-talet heller.
    Karaktären Muhammed utvecklades under en period av ca 200 år, mellan 700-talet till 900-talet, till den ”profet” som muhammedanerna tillber idag.

    Ingen på 600-talet i Mellanöstern hade hört talas om någon profet som hette Muhammed, som tillbad allah, som citerade koranen eller var muslim.

   3. @Niklas Vet inte vad ditt trams om Muhammeds existens syftar till. Det finns skriftliga icke-arabiska källor som omnämner honom på 600-talet. Religion är alltid något som människor uppfinner eller ansluter sig till för att det passar deras syften. Islam är en erövringsreligion för erövringsfolk, oavsett var och när den uppstod.

   4. @Jukka Koranen
    Verkligen, då måste du hittat något som erfarna historiker missat. Jag vet åtminstone tre historiker som skulle älska att få se dessa skrifter.
    Vilka källor är det?

   5. @Jukka Koranen
    Om det är vad du baserar Muhammed existens på så har du problem, kommer att gå igenom dem nedan:
    För det första, vad du antagligen inte vet är att muhammed är först och främst en titel och var det fram till runt mitten av 700-talet när det blev omvandlat till ett namn i och med lanseringen av ”profeten Muhammed”. Muhammed är arabiska och betyder ”den välsignade”.
    Som exempel kan vi ta den latinska titeln magnus, se Gustavus Adolphus Magnus, som betyder ”den store” men som idag i svenskan även är ett namn.

    För det andra, profeten som de hänvisar till som dog 634 var kristen. Vi vet detta eftersom vi vet vad han predikade.

    För det tredje, märkte du inte i dina källor att ingen av källorna nämnde något om några ”muslimer”. De kallades saracener eller ishmaeliter – vilket är vad araberna kallade sig själva innan de blev muslimer. Om nu någon arabisk härförare hade funnit allah och blivit muslim och att han i dennes namn erövrat stora landområden samt konverterat folken där till den nye guden att de kristna skriftlärda skulle nämnt detta.

    För det fjärde, koranen är svårtolkad men de fyra verser där muhammed nämns kan lika gärna tolkas som titeln ”den välsignade” som namnet. Faktum är att läser man texten som ”den välsignade” blir den mer logisk. Samma sak med de för-koranska texterna i Klippmoskén i Jerusalem – om man läser muhammed i de texterna som den välsignade flyter de texterna bättre på arabiska.

    För det femte, Medinas författning är allmänt vedertagen att den är skriven på 800-talet. Främst på grund av att den motsäger koranen samt att koranen inte nämner den, ej heller några andra texter som är äldre än 800/900-talet.
    Vilket de borde göra om den är så viktig.

    För det sjätte, Seboes krönika som beskriver händelserna 656-661 – rätta mig om jag har fel här men dog inte ”Muhammed, profeternas sigill” 632?

    Det var ett bra försök dock.

    Vad du ska titta på istället är. Var finns Mecka på 600-talet?
    Var finns mynten med Muhammed, Omar, al Bakr, Uthman och Ali namn och styre?

    Men det är förståeligt att du inte känner till detta, jag har antagligen glömt mer historia än vad du någonsin kunnat.
    Jag har säkert glömt att lägga med något i den utläggningen också, men det får vara tills vidare.

   6. mosker byggda före 800 har altarstenen riktad mot petra och efter så riktades de mot mekka

   7. @robban
    På det stora hela korrekt.
    Moskéer byggda från slutet av 500-talet (sug på den lite) och fram till 706 eKr pekar alla qiblas (märket på väggen eller nisch) mot Petra. Sedan i mer än 100 år är det lite beroende på, vissa mot Petra vissa mot den nya platsen Mecka, vissa parallellt däremellan. Efter 867 eKr pekar alla qiblas/ moskéer mot Mecka.

 13. Ytterligare ett offer för Israel aggressioner för SVT att rapportera.
  Ni kan alla se likheten med demonstrationerna i Sverige, men ännu ej med automatvapen.
  Men titta och lär, tala om för era barnbarn vad de har att förvänta sig.

  1. Bäste herr grebom5
   Med tanke på hur samhället verkar bli i framtiden är jag inte så säker på att jag kommer få några barnbarn att berätta något för…

 14. så det kan bli när man leker med saker man inte behärskar, jaja men det blir väl som vanligt att israel skjuter civila igen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: