EU-topp vill stoppa invandringen

INVANDRING. Fransmannen Michel Barnier är en konservativ politiker, tidigare minister och EU-kommissionär. Han var också chef för Brexitförhandlingar mellan EU och Storbritannien.

Michel Barnier Foto: EU

Nu vill Barnier införa ett 3-5 årigt stopp för invandring till EU-länderna. Barnier pekar på kopplingar mellan invandring och terrornätverk som som en del av hans argumentation för att stänga ned gränserna men även frågan om traffickingnätverk, skriver Summit News.

EU:s tidigare Brexit-förhandlare citerade kopplingar mellan invandring och ”terroristnätverk som infiltrerar migrationsströmmar” som en del av hans resonemang för att kräva avstängning, samtidigt som han lyfte fram frågan om människohandelnätverk.

Kommentarerna är särskilt anmärkningsvärda för att Barnier är känd som globalist på vissa sätt – ändå använder han en retorik som vanligtvis förordas av högerpolitiker.

Michel Barnier menar att problemen med migrationen är inte ”moderata”. Barniers utspel kommer samtidigt som aktiva militärer i landet varnar för att Frankrike är på väg mot inbördeskrig, som ett resultat av massinvandringen.

Barnier förväntas utmana president Macron i nästa års val, där han också kommer att möta hård konkurrens från Marine Le Pen.

-Pettersson säger att det verkar vara en och annan i EU som inte ärhelgalen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “EU-topp vill stoppa invandringen

 1. Tomma ord / Floskel vill jag påstå. Han är globalisternas nästa marionett att efterträda Macron då Macron troligtvis inte skulle bli omvald. En ny konkurrent till Le Pen

 2. Äntligen! Det kommer att bli fler som nu törs torgföra det de har känt en längre tid men ej haft mod att uttrycka.
  Om sådana som Ylva också entledigades så skulle processen mot ett bättre EU snabbare få fart.

 3. -Pettersson säger att det verkar vara en och annan i EU som inte ärhelgalen…
  Tillräckligt galna SVEXIT fortast möjligt

  • Så att Ylva Johansson, Alice Bah, m.fl. kan komma hem och uträtta stordåd i Sverige!!!

  • Jag ser hellre ett EUXIT. Tillbaka till EEC utan ”parlament”, lagstiftningsrätt och gemensam valuta där frihandel och enbart andra frågor där länderna kommit överens om att samarbeta kring är på bordet.

   Europasamarbetet är bra. Ett Europa där länderna kapitulerat till ”Bryssel” är livsfarligt.

 4. Nu är väl orsaken till uttalandet hans kandidatur,inför Presidentvalet !!
  Att Frankrike har speciella problem,än värre än Abzurdistan har ju sin bakgrund, i deras tidigare Kolonialmakt…
  Stenbock har inte besökt Frankrike de sista 40 åren men redan då var det fler niggrar än vita,i vissa av deras stadsdelar.Räkna därtill alla N-Afrikaner,som kom i samband med kriget i Algeriet !

  • Tyvärr verkar det som Stenbock,börjar bli senil…
   Rätt skall vara rätt,och mitt senaste besök skedde ju i Paris 2001 !
   Visserligen bara över veckoslutet,men det verkade då inte ha förändrats till det bättre. 😉

   • Det har blivit ett hemskt land, körde igenom där 2017
    Flög till Paris 2008 När vi skulle kliva in i en bil i parkeringsgaraget kom där en bil och tvärbromsa och ut hoppar 4 personer. Det visar sig vara poliser som stoppade negrer att luras med körningen in till stan

  • Självklart, majoriteten av fransoser avskyr MENA och att då låtsas motsätta sig ytterligare invandring är ett säkert vinnarkort inför nästa val.
   Efter valet hittar han någon ursäkt för fortsatt vidöppna gränser, Lövet kan tipsa honom om tusentals sätt att öka invandringen av valboskap.

  • Dom råkade visst napalmbomba och utplåna hela byar i Algeriet en gång i tiden.
   Nu är deras barn och barnbarn i Frankrike.
   Hur tänkte dom ?

Kommentera