Hamas offrar medvetet barnen för propagandan

MELLANÖSTERN. Den terrorklassade kriminella organisationen Hamas sköt c:a 160 raketer mot Israel i helgen. Hamas placerar medvetet sina avfyringsramper där det är mycket folk, runt skolor, sjukhus och lekplatser osv. Hamas är väl medvetna om att Israel kommer att slå tillbaka rejält vilket också skedde och rubrikerna blir till arabernas fördel och de döda hyllas som martyrer.

I svensk media är rubrikerna minst sagt missvisande. Alternativa rubriker skulle kunna vara Israel svarade på arabiska raketattacker…

Fathi Hammad ären politisk ledare för Hamas i Gasa. Här uppmanar han araber att köpa knivar och skära av judarnas huvuden. Det är den bistra verkligheten medan Sveriges utrikesminister Ann Linde (S) säger att Israel har det största ansvaret medan EU och enskilda länder inom unionen, Storbritannien, USA och andra uppmanar båda sidorna till återhållsamhet och kräver att våldet ska upphöra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Hamas offrar medvetet barnen för propagandan

 1. Jag säger det igen, hälften av alla muslimer har gendefekt som visar sig i utvecklingsstörning och dåligt fungerande kognitiva funktioner, pga inavel pga kusingifte.
  Låt dom idioterna hålla på i Mellanöstern, men blanda inte in oss i Sverige, det kommer aldrig att bli bättre. Läs bibeln så kommer ni att förstå att dom hållit på i flera tusen år. Varför skulle dom sluta nu.
  Skicka gärna hem dom idioter vi har i Sverige.

 2. Ja oroligheterna i Jerusalem är nu en stor nyhet i SVT,
  med syrliga kommentarer, vem som bär skuldbördan för det
  går inte att ta miste på.
  Men när talibanerna i Söndags avlivade 55 flickor på
  deras sjuka bombdåd hade en mer undanskymd plats
  hos SVT, ni vet den neutrala och opolitiska Tv kanalen?

  Sparka Hanna Stjärne !

 3. Och så tror Sveriges regering att de kommer att hyllas när islamiseringen av Sverige är genomfört.
  (Dumheten har ingen gräns.)

  Detta är så så ont, och skapar sånt lidande för alla i världen 😢
  Men ändå är upplysta politiker i västvärlden, delaktiga i detta, blundar och sover vidare, medans de tjuvar våra pengar och bidrar till än mera terror och lidanden i världen.

  Det är dax för en regering som värnar om rättvisor, anti-terror, trygghet och FÖRSTÅND !
  EN SVERIGE/VÄRLDS, FRED VÄRNANDE REGERING.

 4. Vi har nu snart två år oroat oss för pandemin C-19, men ingen i vår ledning av landet ägnar en tanke åt det större hotet.
  Ett av de mest vedervärdiga hoten mot vårt land som en demokrati är inte ens gångbart att diskutera.
  Vi har en statsminister som uttryckligen deklarerat att han inte skall någonsin säga något ont om vårt största hot, han vill se vårt land fördärvat.

 5. För två dygn sedan massakern av 60-talet skolbarn i Kabul,nu på nytt oskyldiga barn,som placerats ut som en art av sköldar på Gaza !
  Detta säger mer än väl,hur dessa ociviliserade Islamister inte skyr några medel,för att söka nå sina mål att underkuva o. utrota,alla övriga Religioner.
  Denna terrorism stödjer Abzurdistans styrande Röd/Gröna byke jämte C,med hurrarop o ekonomiskt stöd !!

 6. Barn är inget värda i islam. Endast den äldste sonen är värd något.
  Det är därför som muhammedanerna inte har några problem med att använda barn som sköldar. Det är också därför som vi ser hur muslimska kvinnor håller barn framför sig när de provocerar israeliska soldater vid säkerhetskontroller, allt i förhoppningen om att soldaten ska skada barnet så de kan få det på bild.
  Dör barnet tror dessa fruntimmer att det kommer till himlen, men det enda som kommer hända är att det hamnar i dödsriket.

 7. Israel slår alltid tillbaka, och vänder aldrig andra kinden till.
  Det är därför Israel finns kvar, så blir det nog inte i Sverige.

 8. Allt medan Sverige deklarerar att allt är Israels fel.
  Måste några morska män handgripligen avlägsna odugliga ministrar från deras taburetter?

 9. Cagle.com är en sajt med tecknad politisk satir och de hade för många år sedan en teckning med en man med ett raketgevär som tog skydd. Man skulle läsa ut Hamas som en akronym som var en förkortning för, Hilding among mosques and schools.

 10. Vi har en regering som har svurit trohet till islam så vad kan man förvänta sig.

Kommentera