Invandring, islam och nedmontering av kvinnors rättigheter

ISLAM. Ayaan Hirsi Ali, är född 1969 i Mogadishu, Somalia är en somalisk-nederländsk-amerikansk aktivist, författare samt tidigare politiker och parlamentsledamot för Nederländernas högerliberala parti VVD mellan 2002 och 2003. Sedan 2006 är hon bosatt i USA och knuten till American Enterprise Institute i Washington DC. Hennes senaste bok släpptes 2021 och heter: Prey: Immigration, Islam, and the erosion of women’s rights.

Ayaan Hirsi Ali

Författaren och människorättsaktivisten Ayaan Hirsi Ali har kritiserat europeiska regeringar för att inte slå ner på våld mot kvinnor från den stora volymen män som migrerar från muslimska länder. ”Europeiska kvinnor som trodde de var frigjorda och att offentliga utrymmen var säkra för kvinnor, ser vi idag anpassa sig på det sätt som muslimska kvinnor och invandrarkvinnor har anpassat sig”, sa hon till Sky News programledare Andrew Bolt. ”Det här är historien som går bakåt.”

-Pettersson säger att det är sådant tal som Annie Lööf (C), Märta Stenevi (MP), Linda Snecker (V) och många fler tycker är förolämpande när Jimmie Åkesson säger samma som den somaliska kvinnan Ayaan Hirsi Ali.

Om Ayaan Hirsi Ali på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Några av de dömda för gruppvåldtäkt med mera i Rotherham, norra England.

9 thoughts on “Invandring, islam och nedmontering av kvinnors rättigheter

 1. Att ingenting sker är att alla debattörer säger svenska män,
  även då det gäller importerade uslingar som säger sig har rätt att straffa sin maka.
  Vi svenskar har blivit fega räddhågsna veklingar i allt för stor skara och de värsta de kallar det humanism.

 2. Jag förstår inte hur feministmaffian runt Löfven kan förakta kvinnor som blir slagna och våldtagna .
  Det borde väl vara tvärtom .

  • Det beror på bristande kognitiv förmåga. Den är mer utbredd i vissa partier, speciellt hos partier som har öppet förståndshandikappade ledare.

 3. Feministerna har ju med framgång kämpat hårt för att avskaffa kvinnors rättigher, då går det så här.

  • Nej, feministerna har definitivt aldrig kämpat/kommer aldrig kämpa för avskaffa kvinnors rättigheter. Det sköter ni män så bra själva. Svenska män har alltid betett sig illa gentemot kvinnor, t o m idag 2021 behövs mer feminism än någonsin.

 4. Centerpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna vill ha än högre invandring…vissa av dessa helt obegränsad invandring.

  Centerpartiet och Annie Lööf, ser inga bekymmer med detta, lika lite som de verkar se pedofili, som nått dåligt.

  😡

Kommentera