Lögnerna om de svenska resultaten


Riksrevisionen sågar Sveriges skolresultat. Den PISA-undersökning som för två år sedan togs som intäkt för att “svensk skola stod stark” har visat sig vara så behäftad med oegentligheter att den inte längre kan användas alls. Regeringens företrädare, vilka ansträngt sig för att förhindra just en oberoende undersökning, bemötte rapportens kritik med karaktäristisk tydlighet, och hävdade att svensk skola ändå är på väg åt rätt håll – och fel håll – samtidigt.


12 responses to “Lögnerna om de svenska resultaten

 • Kattsand

  Lita aldrig på en sosse. Här ser vi hur de manipulerat resultatet.

  Gilla

 • hllviken

  OT – sprid gärna! Det gäller att väljarna vet vad de röstar på nästa gång.

  Gilla

  • Majbjörn

   Vad är det för skillnad på om det heter fastighetsavgift eller fastighetsskatt? Nu betalar man ju fastighetsavgift. Det endaste som jag kan tänka mig är att de skall öka tvångsskatten på hus. Skall de inte också införa skatt för alla bostadsrätter? De har ju också köpt sin bostad.

   Gilla

 • Rakapuckar

  Antingen är du från Sosse-högkvarteret, eller så vill du provocera! Min fråga till dig, under vilken Sten kröp du fram i från? Du kan f-n inte mena alvar!!!

  Gilla

 • grebom5

  Regeringen börjar likna en av sagorna i Tusen och en natt Ali Baba och de fyrtio rövarna, fast här kan den heta Folket och de 23 rövarna.
  Rövarna kan tolkas på två sett och vår s.k. Regering förtjänar båda epiteten.

  Gilla

 • Måns

  Jag var ute och tog en öl igår och fick då höra av en god vän vars fru är höjdare inom ett parti att budgeten för propagandan aldrig varit så hög. Förr var den ganska liten men nu är den mer än dubbelt så stor som SVT/SR:s budget. Skälet är att det anses behövas då man inte kan förbjuda regimkritiska hemsidor.

  Att det alltid funnits en svans som propagerar för partiet tror jag på, jag fick dock veta att den betalda propaganda-personalen var både hemlig och öppen. Man arbetade på Internet men även genom att ringa in till radion eller påverka folk på arbetsplatser.

  Pengarna får man genom att vara inblandade i ljusskygga kontrakt som löper över lång tid.

  Kan någon verifiera detta? Det verkar för otroligt för att vara sant. Är det sant så måste vi ut på gator och torg direkt.

  Gillad av 1 person

  • Fredde

   Nya KS var väl en sån skumraskaffär? Värdens dyraste sjukhus per kvadratmeter. Men inte särskilt avancerat.

   Gilla

  • Jesper

   Pettersson är inte bra på matte. Han räknar som en kråka och går på de mutades version istället för att läsa lite från andra som har satt sig in i förfarandet. Det har bytts dörrar för 1.2 miljoner, lampor för tusenlappar och du räknar inte med alla avtal utan bara en bråkdel av de som är upprättade. Medvetet eller omedvetet för du läsarna bakom ryggen.

   Gilla

 • Stenbock

  Vem skulle utom S/MP komma på en så befängd idè,och tro detta skulle ske oupptäckt,om inte idioterna inom ministerstyret ?
  Vilket schackdrag att utesluta ”rymdforskarnas barn”,för att lyfta upp kunskapsnivån i Abzurdistan !!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: