Vattenfalls presschef twittrar om att SD är rasister

INRIKES. Säga vad man vill om socialdemokraterna men de är duktiga på att använda utnämningsmakten för sina egna syften. En av många socialdemokrater som hamnat på en välavlönad post för att hon är socialdemokrat är Natalie Sial som blivit presschef på statliga Vattenfall efter att hon arbetat på regeringskansliet.

Natalie Sial Presschef Vattenfall Pressbild

Som tjänsteman på statliga Vattenfall sitter Natalie Sial och bedriver partipolitik och förolämpar en stor del av Vattenfalls ägare eftersom Vattenfall ägs av det svenska folket.

Sial får naturligtvis tycka vad hon vill men på den positionen hon har borde hon strunta i partipolitiken. Ett ännu större problem är att hennes chefer inte ser problemen.

-Pettersson noterar att damen helt obekymrat bedriver partipolitik från sin position på ett stort statligt företag och hennes chefer tycker inte det är ett problem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Vattenfalls presschef twittrar om att SD är rasister

 1. 😂😂😂😂😂😂…. ojojoj… ursäkta att jag skrattar. Jag brukar inte vara så ytlig. Men när jag läste rubriken förväntade jag mig någon med lite mindre…kran….Den måste vara större än ”chefens”. Sorry, jag ska försöka mig på att läsa texten imorgon… när chocken lagt sig…😂😂😂

 2. Med vilken rätt kommer du, obehagliga människa hit, sätter dej på höga hästar och kallar mej rasist?

 3. Politiskt tillsatta tjänstemän är vad det handlar om. Sossarna behåller makten utan att sitta i regeringen. Människor med partibok på alla poster både farligare o läskigare än vad vi anar. Titta på åtalet mot Carl Hedin. Blir ett politiskt fällande av honom. Extrimister vänstervridna överallt när dom borde vara politiskt neutrala o sköta sitt jobb. Snart är det fyra års fängelse om man är emot sossarna. Vad påminner det om. Fyra år på kåken snart om jag skriver att det liknar kommunism.

  • Det är därför vi behöver en ny Sverige och svensk vänlig regering, som kan sätta Sverige och svensk vänliga ledare på dessa poster.

   VAL 2022
   Bort med Sverige fiender.

 4. Vi har massor av politiker som förstört vårt fina land och förfallet fortsätter, men det farligaste just nu är dessa politruker och ofta sossar som arbetar på statliga myndigheter. Det måste vara en ny regerings största prioritet att avlägsna dessa oduglingar fortast möjligt.

 5. Demokrati motståndare finns det gott om i Sverige.

  Folk som pratar om mångfald och som istället själva, hela tiden etiketterar och kränker människor. Helt öppet och medvetet.

  Natalie Sial är en i den enfaldiga skaran.

 6. Sozzarnas partipolitik att placera ut sin mest hängivna medlemmar i Förvaltningar och myndigheter börjar verkligen få konskvenser för det svenska folket.
  Att använda sig av kompetent folk inom den myndigheten som har mångåriga kunskaper och utbildningar som gynnar ansvarsområdet är inte aktuellt, ej heller om personer har specialkompetens är viktigt.
  Däremot om man har rätt åsikter och känslor som påminner om skrikvänsterns vurmande för påstått utsatta personer inom HBTQ, BLM packet och övriga samhällsproblem. Det är viktigt.

  De som inte ser vad som händer i samhället och vart vi är på väg bör hålla sig hemma på valdagen,…. ta ett glas vin och somna om.

  Sen skall jag ge mediajournalisterna en spark i röven,… igen.
  För att ni inte tar ansvar för det landet ni verkar i, för att ni inte följer den ed ni fick lär er på journalistskolan, för att ni har så jävla svårt att sluta springa husses ärenden, från morra till kväll. FY FAAA vad sviniga ni är.
  Vissa undantag finnes och högaktas.

 7. På tal om övergripande mål så finns nu i vårt land en stor mängd som har till sitt ultimata mål att erövra världen, de har under århundraden använt vapen nu är det mer utstuderade.

  De bygger ledningscentraler, får tillåtelse att basunera ut sitt budskap via högtalare tar små steg då och då och våra ledare låter så ske.
  Men så en dag då de är fler än oss tar de över och Sverige existerar ej mer.

 8. Nej o nej, nu är det hög tid att placera ut mullvadar, men vanligtvis brukar de hålla käften tills de blir väckta. Hon har väl inte det förståndet utan tror att hon tillhör det utvalda folket sossepacket , om de förlorar valet -22, så har de sina politruker som kommer att obstruera vid de olika förvaltningar om de inte gör som vid förra valet. Fuskar, när länsstyrelserna fick fel på datorerna eller vad de nu hittade på mitt i natten och det gick inte att följa de olika valresultaten. Säger som Palme, satans mördare..

 9. Regeringen tillsätter väl statliga chefer och underhuggare eller är jag fel ute? Om så är fallet har damen sitt jobb kvar i drygt ett år, sedan lär hon inte få jobb på en statlig myndighet igen.

 10. Det är trist att de gör chefer av idioter från Mellanöstern. Har haft sådana själv. Jävla sossar som ger bort vårt land till inavlade muslimer.

 11. All skit ser ut att samlas på samma ställe,hos en chef som har
  över en miljon i lön i månaden,fy fan säger jag.

 12. Skriv och be vattenfall sparka henne. Det har jag gjort. Ju fler desto bättre.

 13. Borde innebära avsked med omedelbar verkan.
  Människor i så pass höga positioner med så lågt förstånd
  är nog en rejäl belastning för företaget.
  Dessutom borde sådana här anklagelser prövas rättsligt, har svårt
  att tänka mig att det är ok att kalla någon rasist hur som helst.
  Men den där damen är nog snart omplacerad i det tysta, med all rätt.

 14. Så långt har det gått i landet, att inte ens högsta chefer i Vattenfall törs hålla rent från infiltratörer. Att någon minister skulle våga tala klartext är givetvis omöjligt.

Kommentera