”Norsk” IS-kvinna döms till fängelse för terrordeltagande

ISLAM & TERRORISM. Oslo tingsrätt dömer en ”norsk kvinna” till fängelse i 3 år och sex månader för deltagande i terrororganisationen IS. Domen är den första i sitt slag i Norge och får betydelse om fler kvinnor återvänder till Norge från Syrien, rapporterar Aftenposten.

Den somaliske ”norske” terroristen Djibril Abdi Bashir till vänster, somaliern dömdes till 4 år och 3 månader 2016. Till höger står kvinnans man IS-terroristen Bastian Vasquez från Chile, han dog i april 2015 medan han arbetade med att göra bomber för IS. Till vänster om Vasquz finns en ”norsk” terrorist som också dödats i Syrien. Foto: Polisens säkerhetstjänst

Den dömda kvinnan föddes i Pakistan, men flyttade till Norge som litet barn och är idag norsk medborgare. Hon växte upp i Oslo.

I februari 2013 reste hon från Norge till Syrien där hon flyttade med sin man, den extrema islamisten Bastian Vasquez ursprungligen chilenare men norsk medborgare. Han fick gradvis en central roll i terrororganisationen. Vasquez dog i april 2015 medan han arbetade med att göra bomber för IS.

Kvinnan har sedan dess gift sig med två andra IS-män, inklusive en sharia-domare. Hon har fött ett barn till.

IS-kvinnan och hennes två barn fördes hem av de norska myndigheterna i mitten av januari 2020. Detta ledde till att Framstegspartiet lämnade regeringen.

Åklagaren anser att hon underlättade makarnas deltagande i IS genom att ta hand om barn och ta hand om uppgifter hemma samt uppfostra nästa generations terrorister.

Kvinnan har inte erkänt sig skyldig och ska överklaga.

-Pettersson tycker det är underligt att Norge kan döma för medhjälp till terrorism när det inte går i Sverige. Vet du varför justitieminister Morgan Johansson (S).

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “”Norsk” IS-kvinna döms till fängelse för terrordeltagande

 1. LÅS IN OCH SLÄNG NYCKELN….

  eller lås upp och släpp ut när Socialdemokraterna i Sverige blivit intelligenta.

  Never ending story… 🤪

  • Toppen bra…EN RIKTIG POLIS…dessa behövs i Sverige 🇸🇪
   ☀️☀️☀️☀️☀️

   Ingen hycklande falska knäböjande handknuten BLM fjantig feministisk knähund. 🤮

  • Äntligen… så borde riktiga poliser tänka när det gäller buset

 2. Stenbock var i yngre år en relativt god skytt,men aldrig förrän nu när jag sett avsnitt från IS-terrorister,och deras dåd mot oskyldiga civila,funderat över att få träffa dem !!
  Försäkrar att jag på avstånd skulle fälla otaliga av dem,och detta med glädje !

 3. Pettersson ställer frågan till Morgan Johansson varför det inte går att döma för medhjälp till terrorism i Sverige, när det går i Norge. Svaret är väl att Morgan Johansson inte vill stöta sig med väljarunderlaget.

  ”Så infiltrerades Socialdemokraterna av Muslimska brödraskapet”, (fakta fr. Svenska Dagbladet )

  Muslimska brödraskapets arbetar på samhällets alla plan, och man har därför sökt sig till mottagliga partier. En liten grupp av dessa infiltratörer kontrollerar en stor mängd organisationer; Islamiska förbundet, Sveriges muslimska råd, Sveriges islamiska skolor, studieförbundet Ibn Rushd, för att bara nämna några. Verksamheterna är nästan uteslutande statsfinansierade, men varför ska staten finansiera verksamheten? Ur ett partiperspektiv framstår penningströmmen mer logisk. Eller som det hette i Broderskaps tidning (13/98): ”Det finns nästan en halv miljon muslimer i Sverige – de skulle tillsammans kunna lyfta vilket parti som helst till oanade höjder.”

  https://www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet

 4. ”svenska” ”is-resenärer”? Är dom födda i Sverige?

  De har befunnit sig med.mobil eller dator precis innan de påbörjade sin resa till Syrien?

  Är de eventuellt Lögnare, Bedragare, hycklare?!

  Fullkomliga Avskum!

Kommentera