Arg Blatte om Sveriges politiska clowner


Clownernas katastrofala invandrings och ekonomiska politik belyses på ett mycket bra sätt.


9 responses to “Arg Blatte om Sveriges politiska clowner

 • Åsa

  Så djävla bra sammanfattning av ”Arg blatte”. Kredd till honom. Men man undrar om sovsvenne begriper vad han säger?. Dummare folkslag än svenskar finns inte. Jag skäms över mitt land…

  Gilla

  • Rädd

   ”Dummare folk finns inte” på bloggen brukar olika folks iq visas, kanske kan man hitta nått där. Själv tror jag att vi är skapligt intelligenta, vi svenskar.

   Gilla

 • Nisse

  Det är bra Finland stoppa detta vansinniga EU projekt……

  Gilla

 • Mm

  Det enda partiet som vill gå ur EU är AFS Alternativ för Sverige. Rösta på AFS om du har en avvikande uppfattning vad vi röstade på och vad vi fick av EU. Brexit har gått alldeles strålande trots falsk beskrivning av svensk statsunderstödd och skattefinansierad s.k obildade och okunniga journalister som inte behärskar språk. De har heller ingen allmänbildning så de kan göra analyser av bakgrund utan förlitar sig på sina förnekelse ivrande socialistiska kamrater.

  Gilla

 • centurion

  Stefan är på god väg att försnilla ytterligare 150 miljarder av våra pengar. Vad ska det vara bra för nu då ? Jo, för att anpassa landet och försätta det i ett sådant tillstånd av kaos, att det passar de nya herrarna som regeringen så förtjänstfullt krattar vägen för. Coronapengar kallar han det för. Jävla lögnhals, för det är snarare frågan om ”glasspengar”. Spanjorerna ska införa 4-dagarsvecka men betala för 5. Vidare ska man införa medborgarlön, dvs. dagdrivare ska ha samma betalning som de som ev. ids arbeta. Luktar lite Grekland, va ? Vi korkade svenskar betalar genom sänkta pensioner, högre pensionsålder och återinförd fastighetsskatt. Om nuvarande fastighetsavgift också bibehålls så får vi betala dubbellt. Voila´ Vi, våra barn och barnbarn får betala andras lyxtillvaro men ingen föreslår att hänga Steffe i närmsta lyktstolpe…Märkligt.

  Gillad av 2 personer

  • Jörgen filipsson

   Vi hoppas på att Finland stoppar vansinnet

   Gilla

   • sampo

    Ja man får alltid hoppas men tyvärr så kommer det inte att ske. Om jag förstått det rätt så kommer oppositionspartiet Samlingspartiet( sv. M) lägga ner rösterna och då räcker inte Kristdemokraternas och Sannfinnarnas röster att fälla. Och dessutom styrs ju Finland nuförtiden också av femin-vä-grön regering.
    Så hoppet är nog kört!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: