John Cleese ber om ursäkt


Även i Fawlty Towers ”förolämpade” han ”vitingar”!

Med klagobrev på slutet.


7 responses to “John Cleese ber om ursäkt

 • Kungen

  Han har inget att be om ursäkt för. 👍👍👍

  Gilla

 • Fjodor

  I dagens TV och film-industri har humor helt försvunnit. Jag kan inte komma på en endast rolig komedi som kommit ut efter 2010 och i tv-serier är det också glest med humor. Simsons, där Hank Azaria var med, har inte varit roligt på många år. Och det blev ännu sämre efter att Disney köpte upp dem. Nu sitter den pajasen och ber om ursäkt för att han en gång i tiden gjorde var del under en TV-serie under dess glansdagar.

  Det finns idag ingen John Cleese, Robert Gustavsson, Rowan Atkinson, Dan Akroyd, Benny Hill. Vilka är dagens komiska giganter? Stefan Löfven?

  Gilla

  • Pettersson

   Med ålder och erfarenhet kanske det är svårare att bli road, sedan finns det ett sådant enormt utbud idag så i varje fall jag har svårt att hänga med och vill inte betala för Netflix, HBO, Allente och många andra.

   Det finns gammal TV där man tittar när det sänds efter tablå och det finns streamad TV, allt i mängder av program och kanaler.

   Valfrihet är nog bra men det var lättare att diskutera förr när alla såg samma program.

   Nu ser ungarna ut som fågelholkar om man frågar om dom såg ett tv-program igår. De tittar inte på gammal TV, de streamar allt, när det passar dem.

   Vad dom skrattar åt vet jag ej, men dom jobbar och sköter sig.

   Gilla

   • Fjodor

    Dagens ungdomar tittar inte på TV. De tittar på Youtube och liknande där det fortfarande kan hittas lite lustigheter. Netflix och liknande streaming-tjänster har ytterst få komedier. Det är mest skräp från Adam Sandler och Melissa McCarthy och de har aldrig varit roliga. Har de någon vettig komedi så är den +10 år gammal eller mer.

    Gilla

   • Pettersson

    Du kanske har rätt, men jag tvivlar. De ungdomar som jag känner tittar mycket på streamad TV och tycker en del är skitkul men det är troligen inte samma som jag tycker är kul men jag gillade inte samma humor som min farsa. Så uppfattning om humor ändrar sig.

    Gilla

 • Lars

  Hank Azaria är tydligen ännu en i raden av obegåvade fjantar som inte vågar stå för sina handlingar. Stereotyper är bland mycket annat väldigt roligt om man har ngt mellan öronen. John Cleeses ”ursäkt” får väl rimligen ses som att han driver med Azaria o alla andra vita PK-fjantar. Styrs denna cirkus av ngn eller har världen blivit galen? Massmedia verkar ha bestämt sig för att nationer, folkslag och olika kulturer skall bekämpas och alla skall i slutänden endast bli lydiga konsumenter.

  Gillad av 1 person

 • Pålsjö

  John Cleese skämtar med Bill Maher om att vara politisk inkorrekt.

  John Cleese frågar Bill Maher: ”What can’t. people make jokes about? (vad kan folk inte skämta om?) ”Muslims, try that” (muslimer, försök med det), svarar Bill Maher.

  John Cleese: ”Men det säger inget om att man inte kan, det betyder bara att dom dödar dig”.
  ”Jag har skämtat om detta”, säger Bill Maher och fortsätter: ”Whats the religion of peace, – its a piece of you over there, and a piece of you over there”, (fritt översatt till svenska för att skämtet ska bli begripligt: ”vad är det för religion som är fredlig och deltagande: – det är en del av dig här och en del av dig där”. (Bill Maher åsyftar förstås den förkärlek som rabiata islamister har för att spränga folk i småbitar, om dom inte fått huvudet avskuret dessförinnan, samt den strikta strafflag inom sharia, som påbjuder avhuggning av kroppsdel som straff för vissa brott).
  (3:00 in i videon):

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: