Är det vaccinets fel att några dör eller…


MEDIA & VACCIN. Sedan vaccinationerna började mot covid-19 i Sverige har Läkemedelsverket rapporterat in dödsfall från alla godkända fabrikat av vaccin, men media har mest rapporterat om problem med Astra Zenecas vaccin.

I Sverige har totalt:

 • 13 dödsfall rapporterats där personerna fått Astra Zenecas vaccin.
 • 159 svenska dödsfall där de fått Pfizer Biontechs vaccin.
 • 10 svenska dödsfall med Moderna
 • 14000 dödsfall i Sverige med covid-19

Veronica Arthurson, enhetschef vid Läkemedelsverket, förklarar hur man ska tolka siffrorna.

Det här är dödsfall som inte på något sätt nödvändigtvis har någon koppling till vaccinet. Det här är nånting som framförallt hälso- och sjukvården rapporterat in som misstänkta biverkningar, säger Veronica Arthurson, enhetschef vid Läkemedelsverket.

De allra flesta som dött är över 80 år, och Läkemedelsverket försöker nu skaffa sig en uppfattning om hur man egentligen ska tolka de här inrapporterade dödsfallen. Bland annat tittar myndigheten på hur många dödsfall det normalt sker i populationen helt oberoende av vaccination.

Det man sett hittills är inget som fått dem att dra några alarmerande slutsatser. Samtidigt går man igenom alla rapporter om de nu inrapporterade fallen, säger hon.

Vi går igenom alla rapporter som kommer in till oss, inklusive dödsfallen. Och varken vi eller EMA har sett några indikationer på att det skulle finnas en koppling mellan de här dödsfallen och de här vaccinerna, säger Veronica Arthurson.

-Pettersson säger att som vanligt går det inte att lita på medierna, man skulle kunna tro att de får betalt av Astra Zenecas konkurrenter för att skriva ned Astra Zeneca och skrämma folk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


44 responses to “Är det vaccinets fel att några dör eller…

 • micke

  Summan av kardemumman är att läkemedelsindustrin har bitit sig själv i svansen då det bevisats att nyttan av ett läkemedel kan överstiga risken. Det behövs inga dyra tester i framtiden utan man bara kollar att det inte är giftigt på några odjur sen en klinisk test på villiga pionjärer i befolkningen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Till Pettersson.
  Information gällande vad en del länder framfört om vaccin.
  Det finns en orsak, det är förhoppningsvis inga idioter i dessa länder som agerar för landets invånare.

  DANMARK INFORMERAR🇩🇰
  Danmark överger helt Astra Zenecas vaccin mot covid-19. Samtidigt stoppar landet Janssens vaccin i väntan på utredning.Det formella beskedet presenterades på en pressträff med Sundhedsstyrelsen och Lægemiddelstyrelsen under onsdagseftermiddagen.

  ”Det har varit ett svårt beslut att mitt i en epidemi fortsätta vaccinationsprogrammet utan ett effektivt och tillgängligt vaccin mot covid-19. Men vi har andra vacciner tillgängliga och vi har god kontroll över epidemin”, säger Søren Brostrøm, chef för Sundhedsstyrelsen, i ett pressmeddelande, skriver TT.

  De runt 149 000 danskar som redan hunnit få en dos med Astra Zenecas vaccin kommer i stället att få ett annat vaccin, enligt Lægemiddelstyrelsen.

  AUSTRALIEN INFORMERAR🇦🇺
  Australien stoppar Astra Zenecas vaccin för alla under 50 år. I stället ska de få Pfizers vaccin. Landet ger därmed upp sitt eget mål om att vaccinera alla vuxna innan årsskiftet, rapporterar Reuters.

  NEDERLÄNDERNA INFORMERAR🇳🇱
  Även Nederländerna har bestämt sig för att tillfälligt stoppa Astra Zenecas vaccin mot covid-19. Stoppet gäller för personer under 60 år.

  Så…Pettersson vill ditt bästa, men man bör vara lite försiktig med vad man stoppar i kroppen…då det är svårt att plocka bort.

  Övrigt…
  TACK för ditt arbete Pettersson, för att du visar världen hur sjukt det är…och även det positiva såklart 👍
  TACK 🙏🏻

  Gilla

  • Pettersson

   Jag tror jag är kapabel att bedöma vad jag stoppar i mig men jag kan inte se att Astrazenecas vaccin är farligare än andra. Risker finns med all medicin.

   Det är drygt tio gånger fler dödsfall med Pfizer än Astrazenecas vaccin men då vet jag inte hur många doser det getts av respektive.

   Danmark har delvis stoppat Astra men de håller öppet för frivillig vaccinering med Astrazenecas vaccin och har kommit fram till att ”nyttan är större än riskerna”.

   Min inställning är att det är betydligt större risk att låta bli att vaccinera sig.

   Gilla

   • Ki

    182 stycken har dött av vaccinet i Sverige. Ingen annan medicin skulle tillåtas sälja vidare med så många döda på så kort tid.
    0,14%, (med COVID-19 2020 -2021) är lägre än influensa! Tro du att du väljer? Vilka har informerat dig? Samma globalisterna du kämpat emot .. Kolla om Bill Gates, Fauci, Klaus Schawb, Roschtchild Rockefeller Big Pharma osv. är bakom..
    Event 201…

    Gilla

   • Pettersson

    182 har dött som fått vaccin påstår du, vad de dött av är oklart men de flesta är över 80 år. Så troligen har de inte dött av något vaccin.

    14.000 har dött med covid som inte fått vaccin och över 90.000 dör varje år i Sverige.

    Du borde enligt min mening ha lite bättre på fötterna…

    Gilla

 • Billy Boy

  Fick betala 400 kronor när de hoppade av vaccinering – nu JO-anmäler de regionen.

  Region Kalmar län får du inte reda på vilken vaccinsort du tilldelas förrän du sitter på stolen vid vaccinationstillfället. Tackar du då nej till vaccinet – vilket några har gjort då de inte vill ha Astra Zenecas vaccin – får du betala 200 kronor. Något som lett till att ett par i länet JO-anmält regionen.

  Tackar man nej till vaccin vid vaccinationstillfället ser Region Kalmar det som ett uteblivet vårdbesök, något som har kritiserats av vårdtagare som vill kunna ha en valmöjlighet. (Publicerat 2021-04-28)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/par-tackade-nej-till-vaccin-och-fick-betala-400-kronor-nu-jo-anmaler-de-regionen

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Svar till Johansson …

  Tillhör du den skaran av människor som har svårt att tänka själva, och väljer den lätta vägen för att inte se/förstå sanningen, för vad den är.
  ( Är du Socialdemokrat?)

  Tror du att Astra Zeneca inte är ett vinstdrivande företag ?

  Det är nästan lika dumt som att tro att ”DET BLIR EN VINST FÖR SAMHÄLLET”

  Astra Zeneca börsvärde:
  1 292 657 873 895 SEK

  Pfizer börsvärde:
  1 797 948 866 423 SEK

  Snälla vakna upp !!!
  Tänk gärna !!!

  Gilla

 • Kungen

  Pettersson : Jag menar det jag skriver. Så fort någon skriver nåt som du inte håller med om så är du genast där och kommenterar din egen åsikt. Alla tycker inte som jag eller som du och det ändrar sig inte av dina kommentarer. Vi hade samma diskussion om facebook du o jag. Jag tycker fortfarande att facebook är onödigt skit och jag är fortfarande skeptisk till vaccinerna. Man kan inte ändra på andra. Man kan bara ändra på sig själv. I övrigt tycker jag att din blogg är mycket bra och jag skriver ofta kommentarer här. All heder till dig. 👍👍

  Gilla

  • Pettersson

   Och varför skulle inte jag kommentera på bloggen som alla andra?

   För övrigt är det bra att du och andra kommenterar. Vi har mellan 200 och 400 kommentarer om dagen och att jag genast är där och kommenterar min egen åsikt är kraftigt överdrivet. Jag läser inte ens allt.

   Gilla

  • Bert

   Jag tycker att det är bra att Pettersson själv kommenterar vissa inlägg.
   Men däremot är det inte alls bra att han censurerar som han gör!
   Minsta kritik mot judar, eller annan kritik som han ogillar leder ofelbart till censur!
   Medan bl.a könsord och grova svordomar tillåts.

   Gilla

 • den fete

  i Sverige är det väl 6 av 1000 som dör av cov19 .
  med vaccinet är det cirka cirka 1 på miljonen.
  så det är väl ett gaska lätt val .till detta kommer sånt som att 95% av dom döda är över 80 år ??
  sen kommer det andra faktorer .
  ensak är säker och det är att den som avlider av vaccinet kommer garanterat att avlida av cov 19 utan vaccination

  Gilla

  • Jupiter

   Så vitt jag vet så dör ingen av corona, däremot så dör människor MED corona och tillsammans med andra sjukdomar, vilket är en väldig skillnad!
   Samma sak med en vanlig influensa, där dör många av sidoeffekter av sjukdomen!
   Men däremot så dör nu många av själva vaccinet, det finns det medicinska belägg för!

   Gilla

  • karlakerman

   Var inte många rätt du fick in i din text.
   3,1 per 100 000 dör av covid-19
   1 på miljonen viccinerade gäller vanliga inflluensa vaccinet, covid-19 vaccinet är det ca 100 på miljonen som dör.

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  En del har aktier i Astra, en del har aktier i Pfizer…
  Alla vill att sina aktier ska gå bra.

  Men det får inte påverka förståndet, för har du inget förstånd, så har du ingen nytta av dina aktier pengar.

  Gilla

  • Johansson

   Oxford Astra Zeneka tar inte ut någon vinst från detta vaccin, utan säljer till självkostnadspris, har för mig det handlar om 3-4 dollar/dos.
   Tror att det är samma med J&J.

   Moderna och Pfeizer däremot kostar över 30 dollar/dos, de tar ut astronomiska vinster och deras aktier befinner sig numera någonstans i himmelriket.

   Klart att de två senare sätter sina propagandainstitut, lobbyister och tankesmedjor på att smutskasta konkurrenterna!
   Det är det som kallas ”den fria konkurrensutsatta marknaden”.
   Alltså inte ett dugg bättre än valfri kommunistdiktaturs planering.

   Gilla

 • Roger P

  PCR testet, trevligt eller hur?

  Blockas av disqus om man länkar detta.

  Jag tar hellre en sup än vaccinet och lever som vanligt i Plandemin.

  Springer inte myndigheternas ärenden utan bedömer själv vad som är påhittat/rimligt.
  Upprepar man en lögn tillräckligt många ggr. så blir den sann.

  SVT/TV4 spyr ut c19 snart var tredje sekund på nyheterna.

  https://rumble.com/vfq36d-ystein-rnne-36-pcr-testutrustning.html

  Gilla

 • Anders Lundin

  @Pettersson
  Slarvigt av mig: jag skulle skrivit granskande, grävande, inte kritisk. Det var det jag frågade efter hos journalisterna.
  Tror inte du kan hitta något sådant, tre redaktioner kunde åtminstone inte.
  Oavsett, även om det – mot förmodan – finns en enda grävande artikel om vaccinerna, kvarstår faktum att slagsidan till vaccinernas fördel är gigantisk.
  Du bör nog fundera ordentligt över varför det är så. Du och många, många andra.

  Gilla

  • Pettersson

   Du borde också fundera på varför du antyder att jag och många, många andra inte funderar. Jag ska inte uttala mig för andra men själv läste jag på och funderade en hel del om vaccin och andra saker här i världen.

   När det gällde covid-19 vaccinet så kom jag fram till att fördelarna övervägde och det kom jag inte fram till att läsa slaskpressen.

   Gilla

   • Anders Lundin

    Om du vill kavla upp och lägga dig platt för globalistfascisterna, är det givetvis upp dig.
    Utöver alla medicinska argument för att inte ta sprutan, ser jag ett egenvärde i att inte ta den: makten vill ju att jag ska ta skiten. Långfinger på den!
    Men när du skriver att du ser gensaxen som en av ”mänsklighetens största landvinningar”, blir det smått galet.
    Även om jag knappast är religiös, är det rimligt att tro att när människan leker gud – exempelvis i form av en ”gensax” – så borde varningssignaler ljuda.
    Att det är livsfarligt att manipulera miljontal års evolution, inser ett barn.
    Att detta är genmanipulation inser du troligtvis, Pettersson?
    Vad utfallet av manipulationen blir, på lite längre sikt, återstår att se.
    Svaren finns bl a i ditt blodomlopp. Och du är frivillig, EFTER det att läst på…
    Helt otroligt!

    Gilla

   • Pettersson

    Jag har skrivit kritiskt mot makten i 18 år, alltid under eget namn och varit åtalad drygt tio gånger samt fälld två gånger för mina skriverier och det kallar du att lägga sig platt. Resten får stå för dig…

    Gilla

 • Lisa.

  Jag bryr mig inte om siffror som svenska politiker presenterar, det handlar om erfarenhet från tidigare siffror om bl.a. arbetslöshet, PISA, Löfvéns Pension siffror, invandring, statistik och liknande. Det är ”fake news” alltihop.

  Gilla

 • Kungen

  Pettersson : jag har också fått vaccin mot stelkramp, mässlingen osv. Den stora skillnaden är att det var aldrig några dödsfall efter dom. Du kan inte jämföra sådana vaccin med dessa nya. 182 misstänkta dödsfall bara i Sverige än så länge. Det är 182 för många. Hur många i hela världen ? Dessa nya vaccin är inte tillräckligt testade och dessutom talas det om att de inte varar mer än några månader. Nya mutationer kommer och kräver annat vaccin ?? Det tar inte slut. Här är något fel. Det finns flera åsikter här än dina. Respektera det.

  Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Vad menar du med att jag ska respektera andras åsikter?

   Vad tror du att jag har kommentarerna till?

   Gilla

   • Bertil

    Ja, ibland undrar jag vad du har kommentarerna till.. Så många från mig som berört pudelns kärna kring allt som händer och har hänt i världen som du bara tagit bort. Tagit ur sitt sammanhang endast nu utan att förstå hela bilden kan man faktiskt tro att ”vaccinerna” är bra och att planen skulle vara god. Ja, jag har vetat i många år att det som nu händer skulle komma, frågan var bara när. När gensaxen (crispr) uppfanns så förstod jag att det var snart och här är vi nu. När du förstår lögnerna från ww2 och sagorna därifrån av ögonvittnande satanistiska tokstollar och krafterna som lyft fram allt och hjärntvättat folk så blir allt så enkelt att förstå.

    Gilla

   • Pettersson

    Att gensaxen är en av nutidens största landvinningar inom forskning och medicin är enkelt att förstå liksom att det mesta från kriget är sant.

    Gilla

  • Pettersson

   Jag tror du har fel. Det är biverkningar och sällsynta dödsfall även med de ”gamla” vaccinerna men nyttan överskrider nackdelarna med mängder.

   Läkemedelsverkets kvartalsrapportering avslöjar att det även förekommer dödsfall med eller efter vaccinering med de gamla typerna av vaccin. Detta hörs inte i media.

   Gilla

   • Stenbock

    Utan att blanda mig in i er diskussion är det en stor skillnad på tidigare vacciner,och de som nu påstås hjälpa mot C-19.
    De beprövade vaccinerna som vi alla känner till,är framtagna och testade under c:a 5-6 år,innan de tillåtes användas på människor.
    De nu framtagna mot C-19 är otestade,och framtagna (delvis) under några månader ! Det är detta som Stenbock har i bakhuvudet,när jag nekar låta mig sprutas med sådana produkter !

    Gilla

   • Pettersson

    Att det gick fort är inga konstigheter. Coronavirus har varit känt sedan 1937.

    Vaccinforskningen på coronavirus har pågått länge. Den påbörjades redan under tidigare coronavirusutbrott som SARS och MERS. Cirka 80 procent av den genetiska koden för covid-19 matchar viruset SARS, något som gav framtagandet ett försprång då en stor del av arbetet redan var gjort under de tidigare försöken.

    Sedan var det ett internationellt samarbete mellan små och stora företag samt det fanns finansiering.

    Corona-vaccin provades på människor redan 2004 när Sars härjade.

    Gilla

 • rune

  Här är ett utdrag från en bok om Bilderberg skriven av Jacques Attalli från 1981, vilken är ett exempel på deras tankesätt:

  ”Framtiden kommer att handla om att hitta ett sätt att minska befolkningen … Naturligtvis kommer vi inte att kunna avrätta människor eller bygga läger. Vi blir av med dem genom att få dem att tro att det är för deras eget bästa … Vi kommer att hitta på något eller förorsaka något, en pandemi riktad mot vissa människor, en verklig ekonomisk kris eller inte, ett virus som drabbar gamla eller äldre, det spelar ingen roll , de svaga och rädda kommer att ge efter för det. De dumma tror på det och ber om att bli behandlade. Vi kommer att ha tagit hand om dem efter att ha panorerat behandlingen, en behandling som kommer att vara lösningen. Valet av idioter kommer därför att avgöras av sig självt: de går ensam till slakteriet”.

  This is what Jacques Attali wrote in 1981, who was then an advisor to François Mitterrand: “The future will be about finding a way to reduce the population. We start with the old, because as soon as they exceed 60-65 years, people live longer than they produce and that costs society dearly. Then the weak, then the useless that do not help society because there will always be more of them, and above all, ultimately, the stupid. Euthanasia targeting these groups; Euthanasia will have to be an essential tool in our future societies, in all cases. Of course we will not be able to execute people or build camps. We get rid of them by making them believe that it is for their own good. Overpopulation, and mostly useless, is something that is too costly economically. Socially, too, it is much better when the human machine comes to an abrupt standstill than when it gradually deteriorates. Neither will we be able to test millions upon millions of people for their intelligence, you bet that! We will find or cause something a pandemic targeting certain people, a real economic crisis or not, a virus affecting the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and stupid will believe in it and seek treatment. We will have made sure that treatment is in place, treatment that will be the solution. The selection of idiots then takes care of itself: You go to the slaughter by yourself. ” [The future of life – Jacques Attali, 1981] Interviews with Michel Salomon, Les Visages de l’avenir collection, éditions Seghers. ”…

  In 2014 He said WW3 will start in Ukraine

  Gilla

 • Ki

  Pettersson, jag pratade med Matti Sällberg efter att han varit på Tv och propagerade för vaccinet och frågade varför han inte pratade om tidig behandling som räddat miljoner liv sen Mars 2020 i flera olika länder istället, precis efter att fått nyheten att 23 äldre dog i Norge efter vaccineringen, då så han att han kunde förklara, dom var äldre sköra och hade underliggande sjukdomar, när jag påpekade att hade de inte vaccinerat skulle det hetta, de har dött ”med” Covid-19, har blev arg och mer aggressiv när jag sa att viruset inte är isolerat och de experimentella vaccinet är långt ifrån testade jag förklarade varför då skrek han ”din lilla du vet inget om det och inte och la på luren…
  Jag har bevis i form av dokument, vetenskapligastudie, tre av mina vänner, läkare, har förlorat sina jobb för att de försökte skriva ut medicin, ge behandling och sa ifrån att följa den farliga direktiv att bära mask och sprita sig i händerna!
  Pettersson, hade det varit en riktig pandemi skulle de ville höra vad Nobelpristagaren Montagnier, epidemiologi Vladimir Zelenko, Didier Raul, Professor Dolores Cahill med 100,000 läkare har att säga! Varför censurerar de videos där läkare pratar om sina patienter? Varför måste det hetta dött ”med” och inte ”av” COVID-19? Varför anmäler folk till IVO att deras äldre kom till sjukhuset med hjärtinfarkt men testas snabbt med PCR och klassas som dött med COVID-19?
  Vet du att Kary Mullis kemisten som fick Nobelpriset för just PCR så att det går inte att ställa diagnos på att en person är sjuk pga av ett virus grundad med testet?
  Jag är Biomedicinsk Analytiker jobbar på Karolinska universitetssjukhuset och vet vad som försiggår!
  Gå in på FLCCC, på Medicos por la Verdad,
  SVT skrämmer med Indien folk dör av svält efter lockdowns,

  Ni skräms av lögner från Brasilien! Allt är en agenda…

  Gilla

 • Greger Karlson

  14000 må ha dött med Covid-19 men inte nödvändigtvis av Covid-19. Det är stor skillnad det.

  Med tanke på hur många som haft Covid-19 vid det här laget och nu har antikroppar är det långt ifrån bara vaccinationernas förtjänst att antalet nya fall kommer minska.

  Personligen har jag antikroppar och det känns bra mycket bättre än att jag skulle vaccinera mig. Immunförsvaret fick ta hand om Covid-19 på egen hand.

  Gilla

 • Anders Lundin

  Skolexempel på förnekelse Pettersson.
  Vaccinerna är livsfarliga och är inte granskade överhuvudtaget av media.
  Och just det – att de inte är granskade- borde få alla att inse hur allvarligt detta är.

  Gilla

  • Pettersson

   Ja, ja, jag har fått en dos av covid-19 vaccin och väntar på den andra. Jag har även fått vaccin mot polio, kikhosta, mässling, röda hund, stelkramp och en del andra sjukdomar och så vitt jag vet förekommer det biverkningar vid alla läkemedel. Du får gärna kalla det förnekelse. Jag kallar det något annat…

   Gilla

   • Anders Lundin

    Äpplen och päron, Pettersson.
    Dessa sk vacciner har en ”revolutionerande” teknik. En teknik som går på ditt DNA. Oprövat, Fas-3 färdig 2023. Vad kan möjligen gå fel? Vad händer på LÅNG sikt? Facit på kort sikt är lite sådär, precis som du redovisar.

    Jag har också tagit de vacciner som du spaltar upp men vad har det att göra med dessa sk vacciner?
    Var är granskningen av dessa sk vacciner? Det kan du inte, för det har inte skett.
    Varför har inte den genomkorrumperade media gjort det?
    Svaret är givet om du inte lever i förnekelse.

    Gilla

   • Thomas Tvivla'r

    @Leif
    Kan du vara mer konkret i dina anklagelser i exempel än vad gäller djurtyp (struts)?

    Gilla

   • Ki

    Dessa vacciner kan kallas vacciner och har testas under flera år innan de fick ges, vi talar om mRNA vacciner som är experimentella ej godkända för tiden har inte gått, dessutom sprutar de in det som kommer att koda för fler virus spikeprotein..
    När de testade för Sars 2002 dog alla försök djur mer eller mindre!!!
    Det finns profylax och tidig behandling för det virus som härjat.. Av 1500 som påstods vara Corona var alla Influensa A eller B

    Gilla

   • Anders Lundin

    Nej, det är ingen grävande journalistik du bifogar, Pettersson.
    Det är återgivna kritiska röster, från endast två sakkunniga. Två av exemplena handlar inte ens om det medicinska, vetenskapliga.
    Hela världen ska vaccineras och de sk journalisterna agerar knähund åt makten.
    Precis som vanligt.
    För att inte se det krävs det nog att du är blind alternativt att du blåljuger.

    Reflektion: du vet att det sk etablissemanget har ljugit/mörkat om massinvandringen och klimatet och en massa andra frågor. Det vet du. Hur kan du tro dem NU?
    En fullständig gåta för mig. Är du blind för att det ligger astronomiska intäkter i potten för tillverkarna och alla dem som legitimerar dessa sk vacciner?

    Gilla

   • Pettersson

    Du skrev ”Kan meddela att Expressen, SVT och DN inte har en enda kritisk artikel om vaccinerna”, det var det jag svarade på och påtalade att du hade fel. Dessutom var det betydligt fler än två kritiska röster på den sista länken.

    Jag har lite svårt att förstår riktigt vad det är du kritiserar i mitt inlägg som jag avslutade med ”-Pettersson säger att som vanligt går det inte att lita på medierna, man skulle kunna tro att de får betalt av Astra Zenecas konkurrenter för att skriva ned Astra Zeneca och skrämma folk…

    Gilla

   • Cirkus Sverige.

    Hoppas du inte fick Astras vaccin ? 😳
    Vill ha dig kvar i livet, då du gör ett bra jobb.
    Allt gott till dig Pettersson 👍

    Gilla

   • Pettersson

    Tack för omtanken men varför hoppas du att jag inte fick Astras vaccin? Det verkar inte logiskt.

    I Sverige har totalt:

    13 dödsfall rapporterats där personerna fått Astra Zenecas vaccin.

    159 svenska dödsfall där de fått Pfizer Biontechs vaccin.

    10 svenska dödsfall med Moderna

    14000 dödsfall i Sverige med covid-19

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: