Mörkhyade våldtäktsmän i Rävlanda efterlyses

VÅLDSVÅGEN. Kvällen den 20 februari var en kvinna ute och promenerade i Rävlanda, ett samhälle fyra mil öster om Göteborg. Vid 19.30-tiden tog hon vägen på ett elljusspår. Där blev hon överfallen av två okända gärningsmän.

Fantombild på en av gärningsmännen. Bild: TV3

Det är två gärningsmän som inleder och fullbordar en våldtäkt mot kvinnan, men de avbryts av ett vittne som passerar, säger Stefan Gustavsson, presstalesperson på polisen region Väst, till TV3:s ”Efterlyst”.

Gärningsmännen flydde från platsen i en bil som stod parkerad i närheten.

I samband med överfallet såg kvinnan ansiktet på en av männen. Nu går polisen ut med en fantombild på honom.

I det här läget så söker vi då efter gärningsmännen, men också det vittne med hund som passerade och som avbröt gärningen, för den personen är inte identifierad, säger Stefan Gustavsson.

Vittnet som avbröt våldtäkten uppges vara en man som var ute och promenerade med en liten hund som var vitaktig i pälsen. Mannen ropade efter gärningsmännen vilket gör att polisen bedömer att han gjort iakttagelser av händelsen.

Polisen vill även komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser av gärningsmännens flyktbil.

Det är en bil av kombimodell, möjligen en Ford Focus och troligen vinröd. Den har tre extraljus i fronten och vi har ett antagande att det även kan ha funnits en person till i bilen som möjligtvis körde den, säger Stefan Gustavsson.

”Efterlyst” sänds på torsdagar klockan 20.00 i TV3 och på Viaplay och Viafree.

⁠ Vet du något om våldtäkten? Tips till polisen lämnas på telefonnummer 114 14.

-Pettersson tittar i bloggens arkiv och ser att även Rävlanda är ett ”mångkulturellt paradis” skapat av politiker och journalister som inte vet vad dom gör…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Mörkhyade våldtäktsmän i Rävlanda efterlyses

  1. Tja, kan ju vara någon ur ett kringresande marknadsfolk,bestående av afrikanskt invasia arter,som tillfälligt slagit ner sitt tält i närheten av Rävlanda.
    F.ö. borde det sättas upp varningsskyltar i moderna Abzurdien för främmande arter,på undanskymda platser och i landets Ghetton.
    Liksom det görs vid t.ex. ” Svag is”…..

  2. NÄSTA GÅNG ÄR DET:
    Din fru
    Din flickvän
    Din lillasyster
    Eller DU !
    😥

    Rösta bort partier som vill ha mer av detta i Sverige.
    (Din kvinnliga vän kommer tacka dig.)🤗

    VAL 2022 MOT BROTT och FÖR SVENSKARNA.

    • Ironi (grekiska εἰρωνεία eironeía, bokstavligen ”omkasta”, ”förställa”) är en stilfigur som innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas. Denna skillnad består ofta i att man säger motsatsen till vad man menar, och visar med tonfall och andra medel att man inte menar vad man säger.

  3. Sverige, en gång beboddes av undersköna varelser såsom Greta Garbo, Birgit Holmquist (Uma Thurmans mormor) och Yvonne Ryding är i dag invaderad av Orcus avkomma.

Kommentera