Sandor om Aysha Jones, Black lives matter


INSÄNDARE Till Aysha Jones, Är det någon som är kolonisatör så är det du!Det är direkt skrattretande att höra och se dig i TV när du berättar att du är sjukskriven p g a all rasism som du är utsatt för.

Sandor Herold.

Varför i h-e åker du inte tillbaka till Afrika om du har det så svårt i Sverige så att du t om blir sjuk av rasism? En av anledningarna till att du hänger kvar här är troligtvis att du i Gambia eller varifrån du nu har hittat hit inte har möjligheter till sjukskrivningar för att slippa jobba.

Vad det gäller den kriminella Georg Jones så är hans efterlevande bara att gratulera som nu kan se fram emot en bekymmersfri tillvaro tack vare skadeståndet på ca 220 miljoner kr som dom blev tilldömda.

Tror att ”sorgen” efter Georg upphörde i samma ögonblick som det blev känt att dom skulle få detta skadestånd.

Sandor Herold

Om Aysha Jones på bloggen…

Kopparbergs marknad
Dan Park

8 responses to “Sandor om Aysha Jones, Black lives matter

 • Jörgen Filipsson

  En kompis till mig har opererat Hjärtat Enligt försäkringskassan kan han jobba han har vart på arbetsträning men blir hemskickad kroppen håller inte. han vill verkligen jobba men det går inte. men han får ingen Sjukersättning han har en riktig sjukdom till skillnad mot denna person och Fredrik federlay som blev /är?? sjukskriven när affären med hans pedofil vän blev känd . dom lär vara mer arbetsförda än min kompis

  Gillad av 1 person

 • Leif

  Parasithoppa

  Gillad av 1 person

 • Kurt

  Bra talat Sandor. Det enda vissa BLM negrer kan är att ta på offerkoftan och sen rasistkort upp !!

  Gillad av 1 person

 • SALA

  Kan jag som ”vit” bosätta mig i Afrika och sjukskriva mig pga rasism? Någon som vet?? Vore för mig ett lyft om så är fallet.
  Tacksam för svar! Gärna med namn på det land som har de mest förmånliga sjukskrivningsreglerna. Språket ser jag inte som problem då jag tänker kräva en tolk.

  Gillad av 1 person

 • Bertil

  Words! Jag är som Sandor. En utflyttad svensk (pga att jag inte står ut med det som hänt och händer i Sverige, t.ex. sånt som med Uschya Jones, galna såssar och ”politikerna” mm) som är en skötsam mönstermedborgare i mitt nya land där jag respekterar den inhemska kulturen, människorna och lagarna. Tummen upp för Sandor alla dagar i veckan.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  😀 😆 😅 😂 🤣

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: