S-politiker vill att otrogna bränns i helvetet – ”Står i Koranen – du kan läsa den”


ISLAM. En socialdemokratisk politiker och topp inom SSU har vid sidan om sina uppdrag för bland annat omsorgsnämnden och BRÅ, spridit islamistisk propaganda där det framförs att otrogna ska brännas i helvetet. Politikern som har kampanjat med både statsminister Stefan Löfven och inrikesminister Mikael Damberg vill bland annat se heltäckande slöja på både flickor och kvinnor. Detta eftersom ”det står i Koranen”, avslöjar Samnytt.

Den 26-årige Mustafe Ahmed Yuusuf är folkbokförd i Hyltebruk beläget i Hallands län och under flera år varit engagerad i både Socialdemokraterna och Socialdemokraternas ungdomsförbund – bland annat som ordförande för lokalavdelningen i Hylte. Ahmed är från Mogadishu i Somalia och folkbokfördes i Sverige 2011-06-17. Den 6 augusti i fjol erhöll han svenskt medborgarskap.

-Pettersson säger att de politiska partierna är så sugna på makt så det tappar allt omdöme för att få invandrarnas röster.

Islamisten Abdirisak Waberi, var först socialdemokrat när han kom till Sverige för att sedan byta till moderaterna och bli riksdagsledamot under Fredrik Reinfeldt.

Waberi som nu är rektor i islamistiska Römosseskolan driver också ett islamistparti i Somalia. När han var riksdagsledamot för moderaterna satt han även i Försvarsutskotttet, detta samtidigt som Sverige hade trupper i Somalia. Inte en tillstymmelse till oro för att herr Waberi kunde ringa hem till klanen med tips om de svenska soldaterna.

Jag mejlade Waberi och moderaternas kansli några gånger och frågade var Waberis lojalitet låg? Hos Somalia, Sverige eller islam, men jag fick aldrig något svar.

Waberi har blanda mycket annat sagt att en muslimsk man har rätt att fysiskt bestraffa en kvinna och att han inte har några problem med den svenska skollagen men att koranen står över den.

Läs om Waberi på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


24 responses to “S-politiker vill att otrogna bränns i helvetet – ”Står i Koranen – du kan läsa den”

 • Rädd

  Många svenskar tycker att dödsstraff kan utdelas lite då och då. Att en och annan oskyldig då stryker med verkar inte bekymra.

  Gilla

 • Invandrare1957

  Var hans lojalitet ligger behöver man inte ens fundera på. Det som gör invandrarna så farliga är att dom är med i nästan alla partier. Sen kan dom påverka från alla håll. Jag skulle tro att hos 90% av invandrarna ligger lojaliteten hos deras kultur. Man ser det på andra o tredje generationen dom är inte svenskar. Dom har aldrig tillåtits att försvenskas. Men för dom blir det en chock när deras kultur tar över Sverige. Dom är det synd om dom vet inte vad dom är utan är helt vilsne. Därför dom är lätta att fånga för klanerna eller gängen.

  Gilla

 • sva990

  Jag vänder mig mot att islamism skulle vara det stora problemet när det i själva verket är medelmuslimens idiotiska, naiva, medeltida trosuppfattning som är kärnfrågan. Islam är en människofientlig skitreligion som måste utrotas. Kineserna har fattat hur farlig denna skitideologi är och visar vägen med sin ”omskolning” av uigurer. Uigurer lär ha varit de mest hänsynslösa inom IS.

  Gilla

  • Niklas R

   Socialister älskar muslimer, tills socialisterna har all makt. Sedan hatar de dem eftersom islam hotar socialismens suveränitet.
   Muslimer älskar socialister, tills muslimerna har all makt. Sedan hatar de dem eftersom socialismen hotar islams suveränitet.

   Gilla

   • Rädd

    Socialister älskar inte religiösa, de flesta ser religionen som en belastning för ett fritt samhälle.
    Men det är klart att det stora problemet i vårt land har varit de kristna men förmodligen vill även många muslimer tvinga oss in i deras fålla.

    Gilla

 • ThePeter

  Kan vi önska oss ett faktaprogram med Löfven, Damberg o Co. som bejakar vad dom släppt in i landet, och berätta om tanken…och varför?
  Frågeställarna skall naturligtvis vara ickePK och utvalda av alternativmedia.
  Inget debattliknande skit där inga svar ges, och man slingrar sig med rasistkort och helt ovidkommande svar.

  Finns å många frågor som aldrig får ett svar.

  Gilla

 • Tony

  Om man ska tolka fånen rätt så säger han att oavsett vad som
  sker i Islams namn, även ett konstaterat attentat med många döda
  så är det viktigare för Stefan Löfven att inte kritisera Islam även
  om dom är skyldiga?? Hur djupt kan ett lands ledare sjunka i
  krälande inför en vidrig religion?

  Gillad av 2 personer

  • ThePeter

   Tja, är man politisk korrekt så finns inga alternativ.
   Följ mantrat in i väggen… oavsett konsekvenser.

   Gilla

 • Inger

  Dethär fyller mej med vrede, ett samhällsproblem”,säger Löfven om mord och dekadens när has importerade vänner och partikamrater visar sitt rätta jag.

  Gilla

 • Kattsand

  Jag räknar med att sossarna vill oss allt ont.

  Gilla

 • Fjölet

  Om man stryker en sådan herre på röstsedeln är man då automatiskt rasist ???

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Religion får intelligenta människor att säga dumma saker , och göra mycket grymma illdåd .

  Gilla

 • Kattsand

  Sossarna har välkomnat islamism i sitt parti. Och i smyg tecknat avtal med muslimska brödraskapet. Lita aldrig på en sosse.

  Gilla

 • Monica

  Även bland väckelsekristna idag förekommer tron på ett evigt helvete för de som inte tror på Jesus Kristus och treenigheten. Men till skillnad från muslimer här i Sverige infiltrerar dom sig inte i riksdagspartier inom 7-klövern och kräver att det omgivande samhället skall anpassa sig till dem.

  Gilla

  • hllviken

   Jag är kristen och tror ej på något straff för en endaste människa som ej tror på Jesus Kristus.

   Däremot blir det konsekvenser för de som medvetet gjort ont mot medmänniskorna.

   Gilla

  • Niklas R

   Väckelsekristna kan ha väldigt konstiga idéer om saker och ting.

   I korthet kan man säga så här. Gud älskar alla förbehållslöst och absolut. Om du inte vill ha denna kärlek när du dör kommer du att få spendera evigheten utan den. Gud kommer att släppa dig ur hans kärlek.

   Gilla

 • hllviken

  Stackars de kristna koptikerna!

  Gilla

 • Niklas R

  Apropå islam och den aktuella högtiden ramadan. Under denna högtid får inte en god muslim äta eller dricka något under dygnets ljusa timmar. Detta är helt ok i ett område som ligger nära ekvatorn där dygnets ljusa och mörka timmar är ca 12 timmar långa året om.

  Men här på norra halvklotet är det idag ljust mellan 5 på morgonen och 2200 på kvällen. När ramadan infaller i juni, vilket den gör, blir det aldrig mörkt.

  Så frågan som då osökt dyker upp är, visste inte allah detta när hen bestämde denna ritual? Per allahs påbud ska alla muslimer som bor på norra halvklotet svälta ihjäl sig själva under ramadan.
  Eller är det resultatet av att islam är ett påhitt av araber på 700-talet som ville ha en egen religion istället för att följa Guds påbud som de gjort under 600 år fram till dess (i västra delen av Arabien var de kristna, främst nestorskristna, i östra delen var de zorastrier)?

  Gilla

  • ThePeter

   Islam är en lära som kan frångå sina ideal och lagar när som helst.
   Bara det gynnar islam i långa loppet.
   Det är tillåtet att bryta mot alla lagar, utöva terror och mord, ljuga och bedra, särskillt mot de orena, som är alla vi andra.

   Detta skall alla, särskillt västerlänska regeringar vara medvetna om.

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Bara en superidiot, märker inte att Sverige behöver hjälp.

  Bara en superidiot låter detta fortsätta.

  Bara en superidiot röstar för fortsatt sönderfall.

  DU ÄR VÄL INGEN SUPERIDIOT?

  VAL 2022 sista chansen…för dig och din familj. 😥

  Gilla

  • Rädd

   Cirkus….
   Sista chansen har redan gått. Överallt är det utlänningar, såsom experter teve, i reklamen för nästan allt. Och på gatorna myllrar det av folk i alla kulörer med för oss ovanliga kläder, och huvudbonader.
   Om hundra år kommer etniska svenskar vara nått annat än nu förmodligen en brun variant.
   Den som lever får se!

   Gilla

 • hllviken

  Varför i |^#£X≤ZØ| har dessa tillåtits bli medborgare i Sverige?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: