M: Inför språkkrav för både bidrag och medborgarskap

INVANDRING. Den svenska integrationspolitiken måste utvärderas utifrån hur många som kommit hit som blir självförsörjande och hur många som ”talar användbar svenska”. Det skriver M-topparna Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson på DN Debatt.

Partiet presenterar flera förslag på hur de vill skapa en invandring som ”sammantaget” är bra för Sverige. M vill bland annat att invandringen minskas från nuvarande nivåer och att det ska krävas godkänt i SFI för att ha rätt till bidrag. Språkkrav ska även införas för permanent uppehållstillstånd och medborgarskap, föreslår M.

”I Sverige ska alla med egen kraft kunna bygga en bra framtid för sig själv och sina barn. Men i dag splittrar den misslyckade integrationen vårt samhälle på ett farligt vis.”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “M: Inför språkkrav för både bidrag och medborgarskap

 1. Det är typ 40 år för sent att tala om en invandring som är bra för Sverige. Vi måste nu få till en massiv nettominskning av antalet icke svenskar i landet. Migrationsverket borde anta en ”tio ut för att ska rum för en in” policy om vi promt även fortsättningsvis ska hit folk.

 2. Glöm aldrig bort att det är Fredrik Reinfeldts moderater som tillsammans med (MP) bär skulden för den invandringskatastrof som drabbat Sverige.
  Vissa moderater verkar idag helt vilja förtränga detta svek mot det svenska folket, och de har idag mage att lägga fram samma språkkrav m.m. som (SD) gjorde för10 år sedan, och blev då hånade och bespottade av bl.a. (M).
  Framtiden kommer att utvisa vilka som hade rätt, när vissa andra ”inte ens såg dom komma”.

  • Och inte glöm att Kristersson förespråkade öppna gränser… Lita inte på en kappvändare!

   • Det är inte öppna gränser som utgör problemet. Utan öppna välfärdssystem skulle få eller inga välfärdsmigranter valt Sverige. Stäng välfärdssystemen för dem utan anknytning och vi får en dramatisk befolkningsminskning. Jaga också gängkriminella och vi kommer knappt att ha några utomeuropeiska invandrare.

  • Hela det politiska garnityret, förutom V och SD som aldrig suttit i regering, är skyldiga. Glöm inte att Löfven på tre eller fyra år lyckades importera fler än Reinfeldt på åtta år.

   Båda sidor saknar trovärdighet och för SD är det upp till bevis den dagen som de sitter på taburetterna.

Kommentera