Stäng

Två personer häktade för stämpling till terroristbrott

TERRORISM. Stockholms tingsrätt har häktat två personer på sannolika skäl misstänkta för stämpling till terroristbrott, skriver Säpo i ett pressmeddelande.

Pressbild Säpo

Personerna greps i fredags i Stockholmsområdet efter att ha varit anhållna i sin utevaro. Gripandet skedde efter en längre tids arbete, enligt Säpo. – Insatsen i sig gick lugnt till väga, säger Karl Melin, presschef vid Säkerhetspolisen.

Stämpling föreligger, då någon i samråd med annan beslutar att utföra ett brott eller försöker förmå annan att utföra brott eller erbjuder sig eller åtager sig att utföra ett brott.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Två personer häktade för stämpling till terroristbrott

  1. Vad har hänt med svenskarna egentligen. Varför vill dom genomföra terror-aktioner. För vi vet ju att ALLA våra stora ledare har förklarat att alla som är här är svenskar. Det blir dom ju så fort dom kommit över gränsen. Om det ska fortsätta så här så är det nog dags att börja med gränskontroller igen så att vi vet vem som kommer. Jag såg ett program från USA. Där var det ID-kontroll och fingeravtryck på dom som kom och ville få asyl. Visste dom inte att det är olagligt att kolla sådant. I alla fall om man ska tro vänstern i Sverige. Eller också är det vänstern som har gått vilse bland lagtexterna och glömt av att svenska medborgare också har ett värde. Inte bara migranter.

  2. Ja, och Islam grundades av en efterbliven grottmänniska.
    Detta gjorde att alla likadana,följde honom.
    Och gör så än idag c:a 1400 år senare !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: