Två personer häktade för stämpling till terroristbrott


TERRORISM. Stockholms tingsrätt har häktat två personer på sannolika skäl misstänkta för stämpling till terroristbrott, skriver Säpo i ett pressmeddelande.

Pressbild Säpo

Personerna greps i fredags i Stockholmsområdet efter att ha varit anhållna i sin utevaro. Gripandet skedde efter en längre tids arbete, enligt Säpo. – Insatsen i sig gick lugnt till väga, säger Karl Melin, presschef vid Säkerhetspolisen.

Stämpling föreligger, då någon i samråd med annan beslutar att utföra ett brott eller försöker förmå annan att utföra brott eller erbjuder sig eller åtager sig att utföra ett brott.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Två personer häktade för stämpling till terroristbrott

 • Z

  Det är ett afghanskt par i 25 års åldern

  Gilla

 • 2-0 till bortalaget vid terrorhäktning | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] mannen och kvinnan, som står skrivna på samma adress, i en insats i Stockholmsregionen. På måndagen häktades de på sannolika skäl misstänkta för stämpling till terroristbrott, vilket är den starkare […]

  Gilla

 • compulsoryunion

  Mohammed & co?

  Gilla

 • Lennart

  Vad har hänt med svenskarna egentligen. Varför vill dom genomföra terror-aktioner. För vi vet ju att ALLA våra stora ledare har förklarat att alla som är här är svenskar. Det blir dom ju så fort dom kommit över gränsen. Om det ska fortsätta så här så är det nog dags att börja med gränskontroller igen så att vi vet vem som kommer. Jag såg ett program från USA. Där var det ID-kontroll och fingeravtryck på dom som kom och ville få asyl. Visste dom inte att det är olagligt att kolla sådant. I alla fall om man ska tro vänstern i Sverige. Eller också är det vänstern som har gått vilse bland lagtexterna och glömt av att svenska medborgare också har ett värde. Inte bara migranter.

  Gilla

 • Stenbock

  ”Tille”
  Här skulle mina rader hamnat…

  Gilla

 • Stenbock

  Ja, och Islam grundades av en efterbliven grottmänniska.
  Detta gjorde att alla likadana,följde honom.
  Och gör så än idag c:a 1400 år senare !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: