S – vi tog fighten mot kommunismen

INRIKES. I veckan kommenterade statsministern Liberalernas beslut om SD-samarbete och svarade på en fråga om VPK som är en del av Socialdemokratins regeringsunderlag: ”Jag har aldrig uppfattat att VPK inte stod upp för demokratin”. Det uttalandet fick stark kritik för att vara historielöst och falskt.

När Löfven igår skulle rätta sig under en presskonferens, erkände han först att ”Det var ingen bra formulering” som han använt om Vänsterpartiet Kommunisterna, VPK. Men sedan lade han till ”Vi tog fighten mot kommunismen”, enligt TT/Omni med flera.

-Pettersson säger att det var allt en jävla fight…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “S – vi tog fighten mot kommunismen

 1. Mina föräldrar var båda socialdemokrater i sin ungdom och antikommunister hela livet. De flesta socialdemokrater likaså från partisplittringen 1917 till 1969. Sedan kom 68-vänstern, Palme och sossarna tappade kompassen samt väljarna. De har fortfarande inte fattat sambandet mellan vänstervridningen och väljartappet.

 2. Det stämmer det Stefan säger. Ett socialdemokratiskt parti tog ”fighten” mot kommunismen till helt nya nivåer under 40 talet. NSDAP gick ”all in” ivrigt påhejade av Europas andra socialistiska partier inklusive SAP och Bondeförbundet (nuvarande centern). Man kan tom säga att de fick aktivt stöd från svenska SAP i form av råvaror, kullager, trupptransporter osv.

 3. Såssarna, Kommunisterna, Center-pedofilerna…har aldrig haft några dubier betr. att alliera sig med satan själv. Sen spelar det ingen roll om dom heter Kommunister, Nazister eller Islamister. Så länge Partiet gynnas finns inga spärrar. Byfånen kastar sten i glashus, men det har han ju alltid gjort.

  • Skriv konsekvent ”nationalsocialister” istf nazister. Du behöver inte stryka vänsterdräggen medhårs.

 4. Socialistsvin ska hållas i mycket kort koppel! Valet 2022 ska socialistsvinen som förstört landet Sverige bort för alltid. Må GUD förlåta mig att jag en gång i min okunnskap för väldigt länge se röstade på socialistsvinen…

 5. Med tanke på vänsters demokratiska värdegrund.
  Varför behövdes IB och Birger Elmér? Deras uppdrag var att bevaka kommunisterna inom facket.
  Den härvan skulle behöva lyftas upp igen, den visar hur odemokratiskt Sverige varit bakom fasaden!

 6. Jag är motfallskärring låt det stå kvar. Vill man ta bort så vill man inte se den svenska dubbelmoralens historia.
  Vi måste våga lära oss av vår historia och inte dela ut pengar till alla konstiga grupper o länder för att hålla dom nöjda.
  Vi måste börja ta hand om oss själva och våra gamla och börja se oss själva som en del av framtiden satsa på svenska familjer med valfrihet och inte sätta in barnen på statliga institutioner för hjärntvätt. Vi behöver nationalism skapa svenska industrier som utvecklas och utvecklar Sverige till vad det var innan Palmes tid. Ska vi lära oss så måste vi titta på dom här bilderna och våga de sanningen och göra upp med den.

  Tack Pettersson och god påsk vila så du orkar.

 7. Sossarna talar tyst om sitt eget partis snedsteg från förr, men glömmer inte för ett ögonblick andra partiers tillkortakommanden.

  Det är exakt vad de strävar efter, makt till varje pris men dagens sossar har ingen aaaning om vad de skall göra med maktens hjälp.
  Deras ideologi nu innefattar inte Sveriges väl. Att deras strävan är Sveriges ve står klart utan det minsta tvivel.

 8. Längre och längre ut i det förrädiska lögnträsket för Stefan sina lärjungar.

 9. Kom till Sverige hösten 70, en söndag, gick ner och började jobba måndag kväll. Svenska som modersmål, aldrig jag hört något uppskattande om de ca 30% som hade svenska som modersmål, enligt västern, överklass. Kom till brukssamhälle nästan 70% sossar. En äldre man brukade lovpris Kina: Och döm har mat allihopa, sa han ofta. Tänk om gubben hade vetat hur många som svalt ihjäl några år tidigare, fann det bäst att hålla käften.

 10. Skrev här på bloggen för många år sedan,hur jag råkade träffa på en f.d. högt stående,inom DDR´s inrikesdepartement.
  När jag vid en bir satt och kritiserade DDR och deras handlande,sade denne följande:
  Hade jag varit svensk skulle jag ha legat betydligt lägre !! Sedan följde en mängd saker som skett under Palmes många besök hos sin vän Erich Honecker.
  Dessa informationer var så överraskande,att jag några år senare vid ett Residenz deras gäster bodde under besöken,undersökte sanningen.
  Träffade där på en anställd som bekräftade vad jag tidigare fått höra. Han visade mig dessutom det rum dessa brukade övernatta i.
  Här fanns även den dolda dörr som nattetid användes,för att slussa in kärvänliga damer !!!
  Så nog var stämningen god mellan kommunister,och i varje fall Palme…..

  • Tyvärr lät väl Reinfeldt rensa alla papper om svenska kopplingar i DDR:s Stasiarkiv? Eller finns originalen kvar i Tyskland. Den dag dessa papper kommer fram i offentligheten spränger en bomb om S och V och deras kopplingar till kommunism!

 11. ÄCKLIGA FALSKA HYCKLARE 🤮

  Ven vill ha nån i ledande ställning som ljuger, förtalar, förnedrar och vill sno dina pengar och ge bort pengarna till andra som kommer terrorisera dig och din familj !?

  VAL 2022 MOT LANDSFÖRRÄDERI!!!

  • Och som dessutom vid varje tillfälle rapar upp att om
   inte Sossarna blir omvalda så försvinner välfärden?

   Vilken välfärd? Är det deras egenberikning dom menar?

 12. Göran Persson var väl på statsbesök i Nord Korea under sin tid som Sveriges statsminister.

Kommentera