Stäng

Jämställd?

INSÄNDARE. Till Märta Stenevi, mp, på något konstigt sätt också minister

Din artikel i sydsvenskan den 28-3 under Aktuella frågor är ett nytt svårslaget rekord i hyckleri och falskhet och jag måste beundra dig att du på så kort tid som s k jämställdhetsminister lyckats med att prestera dylika alster.

Märta Stenevi, pressbild Miljöpartiet

I artikeln så förfasar du dig över våld som utövas mot kvinnor och då särskilt s k hedersmord och våld inom nära relationer samt mot att unga kvinnor mot sin vilja förs ut från landet och tvingas att giftas bort mot sin vilja.

Men Märta Stenevi, det är ju du och ditt parti som i första hand fört den politik som gjort att vi fått in dessa trevliga medeltida kulturyttringar som t ex balkongflygningar och där fäder skjuter i ihjäl sina döttrar för att dom sällskapar med fel man.

Hur många svenska kvinnor har våldtagits i grupp av dom primitiva varelser som ni sett till att få uppehållstillstånd här i landet? Hur många svenska kvinnor har t om fått sätta livet till efter en påtvingad intim närkontakt med dessa?

Att då sitta och skriva att regeringen och Miljöpartiet ska ta till de åtgärder som krävs för att förhindra ovanstående mångkulturella inslag är direkt skrattretande och vämjeligt att behöva läsa. Det är ju i första hand du och ditt parti som möjliggjort att sådana här saker numera är vardag i Sverige.

Precis som du och ditt parti genom den s k gymnasielagen möjliggjorde för Vetlandaafghanen att knivhugga sju svenskar i ryggen där din kommentar till detta var att du inte ville kommentera det hela. Ett svårslaget rekord i ynkedom och feghet!

Du och ditt parti har gång på gång visat att ni första hand värnar om kreti och pleti komna från främmande länder och kulturer medans ni för ert eget folk bara har skattehöjningar och avgiftshöjningar och försämringar i beredskap som gör livet besvärligare och dyrare att leva.

Samt även livsfarligt när man betänker vad vissa av era importerade primitiva varelser är benägna att hitta på.

Du är tydligen s k jämställdhetsminister och som sådan så klagar du i din artikel även över att lönegapet mellan män och kvinnor är för stort.

Jag tycker att lönegapet mellan dig och t ex en kvinnlig hotellstäderska eller en kvinnlig sjuksköterska är alldeles för stort.

Att som du ha en lön på över 150 000 kr i månaden och andra förmåner samtidigt som kvinnor som utför ett ”hederligt” arbete har sex gånger mindre i lön visar bara att du och din titel som jämställdhetsminister enbart är ett dåligt skämt och ett direkt hån.

För att du skall framstå som något trovärdig så tycker jag att du kan börja med att frivilligt sänka din månadslön med ca 100 000 kr i månaden. Även då har du en lön som är dubbel så stor som dom flesta av dom kvinnor som du falskeligen vill göra mer jämställda.

Jag kan inte annat än kalla dig för något av det falskaste och vidrigaste som någonsin dykt upp i svensk politik. Ytterligare ett exempel på din falskhet är dom automatsvar man får från dig när man tillskriver dig där det står att du kommer att höra av dig men att det kan ta en tid eftersom det för tillfället är mycket att stå i. Till dags dato har jag inte fått något svar från dig och jag kommer heller inte att få det så jag undanber mig dina automatsvar.

Automatsvar är till för sådana som inte har några argument att komma med, d v s sådana som du!

Sandor Herold, Malmö

10 reaktioner på “Jämställd?

 1. Tack Sandor . Din analys och text i detta är helt i min smak . Man förvånas dagligen över dessa ” politiker ” och de uttalande de dagligen gör . Plantskola som Tony skriver verkar stämma . Mvh Sjöström

 2. ja den nya kvinnliga taltratten för miljötalibanerna verkar totalt leva i det blå.
  vi är folket yttrade hon väl snart nog efter att ha tillträtt…
  förhoppningsvis kommer hon nu tillsammans med taltrattskollegan Pelle Plastpåse sänka detta parti väl under 4%…

 3. Det märkliga med MP är att dom gång på gång lyckas vaska
  fram en ny ledare som är ytterligare sämre än den förra,
  men när man hör och ser figurer från ungdomsförbundet, så
  kan man tro att dom har en pantskola där man odlar fram
  dylika figurer som ska va ännu knasigare än den förra?

  1. Rädd!
   Det är obehagligt att höra sanningen, men ännu värre för dem som råkar illa ut.
   Som invandrare har Sandor en fördel han blir inte lika hårt angripen som om han skulle varit en simpel svensk.
   Tyvärr har det urartat så att den svenska svensken inte får uttrycka sin oro och vämjelse över politiker som är ansvariga för dagens tillstånd.
   Vi får ej heller vid de fria valen stötta det enda parti som under lång tid insett och varnat för följderna av slappheten inom politikersfären vilka tillåtit massinvandring utan kallas främlingsfientliga och rasister.

 4. Jag tycker också att hon bör sänka sin lön.
  Men jag tycker också att Sandor tar iför mycket och därför blir det otrevligt att läsa.

  1. Tvärtom! Sandors insändare är som en frisk fläkt och som äldre svensk känner jag stor samhörighet och instämmer helt i det han skriver.

 5. Det ser ut som Stenevi har förstått hur mycket elände MP ställt till med.
  Könsstympning, barngifte, tvångsgifte, hedersmord och balkongflickor och därtill överfulla fängelser, det är ju resultatet av MP- politik.

 6. Bra Sandor! Du har orden jag saknar när det gäller den så kallade feminismen idag. Hur kan regeringen påstå att de är feministiska?
  Jag har gett upp, men du orkar ständigt att sätta fingret direkt på vansinnet i vårt samhälle! Tack!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: