Det är dags att återkristna Sverige


ISLAM. -Pettersson är inte troende men kristendomen är en del av Sveriges kultur sedan Olof Skötkonungs dagar för tusen år sedan. Det är dags för Reconquista, vilket är spanska och portugisiska för ”återerövringen” av den Iberiska halvön från de muslimska erövrarna som intog halvön år 711 och blev kvar till år 1492 då den sista muslimska delen, Granada återerövrades av kristna.

Annika Borg, präst i Svenska kyrkan, författare, debattör med mera. Bild från Twitter

Ska det verkligen bara vara korsen i dödsannonserna som påminner om kristendomen en julafton, suckade en när­stående och kastade morgontidningen ifrån sig. Vid egen genombläddring kunde jag konstatera att den uppgivna klagan hade fog för sig, skriver Annika Borg i Axess.

Om vi inte vill att kyrkobyggnaderna och Kyrkan ska förvandlas till fossiler från en förgången tid med ett innehåll ingen längre minns, så behövs kyrkobesökare och traditionsbärare. Det är allvar nu. Och glöm inte: det handlar om det milda oket och den lätta bördan.

-Pettersson säger att Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Glöm inte att gå och rösta och har du gått ur kyrkan, gå med igen. Vi måste kasta ut de falska profeterna och genomföra Sveriges reconquista…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Det är dags att återkristna Sverige

 • Robert

  Har själv gått ur kyrkan för länge sedan.Om man kan så vet man att kyrkan stavas (Socialdemokraterna)på muslimska.Haha.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Som jag ser det så har de kristna ”påhitten” spelat ut sin roll för många många år sedan, och i dagsläget värnar de styrande i svenska kyrkan mer om muslimer än om kristna.

  Vi behöver inte kyrkan…vi lever på 2000-talet och jorden är rund, samt det finns inga häxor (endast batikhäxor).
  Vad vi behöver är en regering som värnar om Sverige och svenskarna och prioriterar dessa före allt annat.
  Alltså raka motsatsen till vad det är idag. 😡

  FÖR SVERIGE OCH SVENSKARNA!
  🇸🇪

  Gilla

  • Thomas Tvivla'r

   Vad gäller kristendomen vare sig en person är troende eller sekulär finns guldkorn där som inte finns i islam som är den klart konkurrerande kraften. Jämför yttrandefriheten och samtal och frågeställningar i Nya testamentet vs blasfemilagar i islam, dödsstraffen i islam vs den som är utan synd kastar första stenen, åtskillnad kyrka vs staten (ja faktiskt i Bibeln inte islam).

   Det hänger ihop. Ta bort fundamenten=svenskarna som folk, kristendomen och ytttrandefriheten/grunden för demokrati och Sverige ersätts med annat.
   Det är det socialisterna gör just nu. Bl a med förmenta ” tro och solidaritet” som hjälp.

   Vi har nog med ”påhitt” överallt det är sant; politiskt, inom religioner ja t o m grannar som behöver förändras, reformeras men att kasta ut ungen med badvattnet är ingen lösning. Jag skulle säga att många av de livsfrågor kristendomen pekar på är eviga och går inte sudda ut. Lyft fram den positiva kraften.

   Gilla

 • Rädd

  Det är nog lönlöst att rösta i en borttynande kyrka. Andra religioner tar över sen försvinner de också.

  Gilla

 • Håkan Dahlberg

  Sverige får införa kristendomen som obligatorisk statsreligion i landet.
  Denna religion skall omfattas av alla som är mantalsskrivna i landet.
  Vägran att låta sig omfattas av kristendomen skall medföra omedelbar utvisning ur Sverige.

  Gilla

 • hllviken

  Mycket bra skrivet av Annika Borg!

  Det känns att hon är en äkta kristen!

  Gilla

 • Kungen

  Svenska kyrka har kört i diket. Dom gömmer illegala flyktingar, tar parti för kriminella invandrare, har helt glömt bort vad dom egentligen ska stå för. Jackelen är ju helt tom i bollen. Inte konstigt att folk går ur kyrkan. Själv gick jag ur för 35 år sedan och tänker inte gå in igen. Ska detta få en vändning måste det rensas ut många knäppgökar först. Håller med om att kyrkan är viktig även om jag är ateist. Kyrkan måste göras om i grunden till en modern inrättning som kan fylla en funktion i dagens samhälle. Detta kräver en helt ny ledning och inriktning på nationen och folket som bor här. Annars kan vi lägga ner kyrkan.

  Gillad av 1 person

 • Bosse S

  Att sextonåringar som precis kommit direkt från den kulturmarxistiskt ledda grundskolan ska ha en objektiv syn på hur svenska kyrkan ska styras, är naivt. Rösträtt vid 16 års ålder, medför att socialisterna säkrar sina positioner. Alla vet väl att barn är mycket mer lättpåverkade än vuxna.
  Den sänkta rösträttsåldern i detta fall kommer bara cementera det nuvvarande tillstånd.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Det är viktigt att veta när man senast skall gå med för att ha rösträtt. Jag vet det inte men kanske Pettersson han kontroll på det och kan lägga in info på bloggen?

  Gilla

 • Jörgen Filipsson

  Jag har gått ur Svenska kyrkan för länge sen men man kan gå med för att få rösta sen går man ur igen Vilket är min avsikt. Antje Jackelen har ju totalt raserat Svenska kyrkan såg att hon är 65 år borde väl sluta nu joppas jag

  Gilla

 • Jörgen Filipsson

  Överallt i alla instanser myndigheter organisatioen där vänstern är dominerande tyck det bara bli tokigheter

  Gilla

 • Tony

  En trappa ska som bekant sopas uppifrån, det gäller att få bort alla
  falska profeter som sitter där idag. Antje Jackelen och anhanget runt
  henne är inte kristna, dom tillhör den falska vänstern som aldrig
  varit kristna. Där vänster går in går vettet ut, vilket märks tydligt här!

  Gilla

 • Kurt

  En bra början vore om Svenska Kyrkan står upp för kristendomen i stället för att slicka röven på Islam.

  Gilla

  • Pettersson

   Kurt, det är precis det jag skriver. Svenska kyrkan blir som det röstas eller inte röstas för den delen.

   Gillad av 1 person

  • Poj

   Pettson har inte fattat galoppen! Han vill vi ska vara kristna nyttiga idioter…han kan inte sin historia! Ökengudstro började för tusen år sedan då ytlänningar snodde vår ursprunstro och ersatte med en från öknen. Islam är bara en annan variant som ännu inte har anpassats till Sveden. Lägg ner ”Sv kyrkan” sälj byggnaderna dela ut pengarna till fattigpensionärer. Förbjud moskeer m.m.
   Annars finns inget framtidshopp för detta land! Börja där du står!!
   För bövelen lär av historien….Kyrkan har bara förtryckt o utsugit ”die dumme sweden” i 1000 är. Nu får det vara nog!
   ”Freedom’s just another word for nothin’ left to lose.”
   ”Det är lättare att lura människor än att övertyga dem om att de har blivit lurade.”

   Gilla

 • grebom5

  Jag ryser vid tanken att Sverige ska bli vad det är på väg…..
  Samtidigt är det uppenbart att något allvarligt har skett med svenskars tankeförmåga.
  Läser att Kristersson och lille Steffe är de som folk håller som de bästa.

  Åkesson på fjärde plats, men SVT som är opartiska tillägger: ”Nyamko Sabuni är också, tillsammans med Jimmie Åkesson, den partiledare som flest svenskar uppger att de har mycket eller ganska litet förtroende för.”

  Ungefär som om man skulle uttrycka ”Jens Burman kom fyra vilket är fantastiskt bra gjort av honom, eftersom han inte kan åka skidor.”

  Jag har de senaste senaste 50 åren hoppats på en nyordning i Sverige och såg verkligen fram emot Alliansen, med det blev som vanligt ett nytt lågvattensmärke för de borgerliga.

  Kan bara konstatera att blir ingen ändring 2022, då kommer dessa med ytterst begränsad tankeförmåga och deras gullegrisar att gå segrande ur striden, eftersom de verkligt svenska varken törs eller kan försvara sin särart.

  Gilla

 • Rakapuckar

  När detta sker så har jag nog hunnit fått rollator, men kan säkert hjälpa till och köra över någon jävla muslim, ut ska de!!!!

  Gilla

  • Argus

   För att ”bli av” med muslimer i allmänhet behövs varken polis eller militär. Det är bara att dra in bidragen så tappar 60%+ försörjningen.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: