Kommer Löfven att respektera valresultatet 2022?

INRIKES. I går varnade statsminister Stefan Löfven (S) i SVT-programmet ”30 minuter” för en högerregering med stöd av SD efter nästa val. Enligt statsministern kan demokratin vara hotad de krav som Sverigedemokraterna kommer ställa på en sådan regering. – Kristersson ska inte tro att SD lägger sig och säger: ”Gör du som du vill”. Det kommer SD inte att göra och då är det fara å färde för vårt land, säger Löfven i intervjun.

Expressen idag

Idag mötte Stefan Löfven (S) tuff kritik i riksdagen efter att ha varnat för en högerregering med SD. Enligt Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson är statsministern jämförbar med Donald Trump. – Kommer du respektera valresultatet 2022? frågar SD-ledaren.

Ebba Busch (KD) säger att ”när man inte trodde att debattnivån skulle sjunka lägre tar Stefan Löfven fram spaden och börjar gräva”.

Expressen igår

-Pettersson tycker att Åkesson är elak mot Trump, sedan undrar jag hur vi ska kunna ta Löfven på allvar om det händer något som är ett riktigt hot?

Rebecka går igenom Stefan Löfvens medverkan i SVT:s 30 minuter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Kommer Löfven att respektera valresultatet 2022?

 1. Klart att han gör för det är ju Dominion datorerna som räknar rösterna och bestämmer resultat. Exakt vad som hände hos oss 2018 och i Amerika 2019.

 2. Svetsarlärlingen använde samma manuskript under frågestunden i Riksdagen.
  Han försöker återigen få folk att tro och uppfatta SD som han säger utan andra bevis än vilka en gång varit medlemmar i BSS, Bevara Sverige svenskt.

  Vad skulle ske om någon i SD sa samma sak om honom och använde hans mor och morfar som bevis för sina beskyllningar.

  Den svenska objektiva pressen skulle löpa amok till skillnad från tystnaden då Steffe lille, använder den taktiken.

 3. S kommer knappast att acceptera en valförlust. Men ledningen hos S kommer själv officiellt inte att framstå som de antidemokrater de i verkligheten är.
  S kommer att skicka ut våldsvänstern och islamska radikaler på gatorna för våldsamma demonstrationer, typ BLM-våld. Om polis reagerar med motvåld, så kommer detta att skyllas på den nya regeringen, trots att denna kanske inte ens tillträtt. Vanliga medborgare kommer att se sin egendom förstöras och massor kommer att misshandlas utan orsak. Hela scenariot kommer att ackompanieras av en fullständigt osann propaganda där en mängd ”skandaler” ingår avslöjade av Expo och liknande.

  Det hela utmynnar i propaganda som säger att en ny regering inte är regeringsduglig och att S kräver tillbaks makten och bildar en minoritétsregering. Ha vänsterkuppen i USA i färskt minne.

  • Se också upp för C. Vänsterliberaler är inget anna än nazister ”i nya kläder”. Med C i en regering, kan vi lika gärna ha kvar en regering beroende av MP.

   • Ja, C o Rödskrikan är livsfarliga.
    Saknar dessutom skam i kroppen,efter alla de fall med C-förtroendevalda medverkat i bl.a. pedofili,mord etc, som avslöjats senaste åren.
    Glöm ej hellre hur dessa skogstroll,vill importera 30 miljoner efterblivna från 3:e Världen…

   • Ett annat, mer historiskt, ord för vänsterliberaler är fascister.

 4. Lövfen är förvirrad. Naturligtvis ska SD
  stå upp för sina väljare, ca 1 miljon.
  Återigen groda fr Statsministern. Det borde
  vara en plikt för alla partier, istället för att
  värna om den egna plånboken.
  Arma land.

 5. Stefan Löfvén kommer att göra allt (likt Putin)för att krångla sig kvar vid makten ännu ett antal år. Trots att han är pensionsmässig med tanke på åldern. Allt detta med hänvisning till SD där Löfvén tydligen utsett sig själv till demokratins riddarvakt. Tillåt mig skämta aprillo! Löfvén är beredd till en pakt med Herr eller Fru Djävulen själv för att vara kvar som statsminister.

 6. Det här är oroande… vad tror jimmie att han vinner på att jämföra någon med trump? Jag bryr mig inte ett dugg om vad stefan babblar om för han har ljugit i 8år och inget som kommer ur hans mun är sant iaf. Men åkesson brukar inte vara korkad. Varför har han plötsligt blivit det?

  • Du måste skrivit fel Jenny. Han har inte ljugit i 8 år.
   Han har ljugit sen han var 8 år.

   • Lol… det är möjligt att du har rätt, men jag tror inte jag existerade när han var 8år(jag vet faktiskt inte hans ålder). Jag kände iaf inte till hans existens förrän han blev svetsarmisslyckadestatsministern. 😉

 7. Jag anser att Jimmie trampat i klaveret, när han jämför Löfven med Trump, Trump är en self made dollar miljardär av egna kunskaper och bra anlag. Med Löfven som inte klarat av en svetskurs och alltid levt på antingen skattemedel eller fackavgifter. Trump har en framåtanda och vilja att hjälpa Amerikas befolkning upp i levnadsstandard, tar inte ens ut nån lön, medans Löfven vill ha mer röstboskap inflyttad i landet med hjälp av hårdare beskattning av folket och högre lön åt sig och sina gelikar. Två helt olika personer, enligt mig.

  • Det vore nog närmre sanningen ifall Jimmie jämfört
   Stefan Löfven med Nordkoreas ledare.

   Ifall han inte går frivilligt om han förlorar valet så går
   det väl att lyta ut honom, och avsluta med en spark
   i baken , för dåligt utfört jobb!

   Tycker det är konstigt att sådana frågor kommer upp,
   det var likadabt när Palme förlorade ett val då frågade
   journalisterna på denna självklara sak. Har man inte
   folkets förtroende är Sverige ingen demokrati utan en diktatur!

   • Går han inte frivilligt vid en valförlust så har de väl någon säkerhetsavdelning på regeringskansliet som kan sköta själva utlyftandet.

  • Trump har haft lite hjälp för att bli ”self made”.

   Donald Trumps pappa, Fred Trump, var framgångsrik byggherre i Queens och Brooklyn i New York, där han byggde omfattande husområden för arbetare och den amerikanska medelklassen samt bostäder för återvändande krigsveteraner med statligs bidrag.

   Det blev en ansenlig förmögenhet som Donald ärvde.

 8. Hmmm… Åkesson eller Trump???

  Jag är ledsen Jimmie men jag skulle välja Donald J. åtta dagar i veckan. Ja, jag vet att du är bättre retoriker än honom och att han måhända är en fullblodsnarcissist. Men det var troligen Winston också så det är inget diskvalificerande för en politiker. Båda var dessbättre resultatinriktade vilket är långt viktigare.

  Tyvärr är folk idioter. Att britterna röstade bort deras räddare när slaget om Europa var över och att en gröngöling hade tagit över i USA medförde troligen att en god andel av Europas befolkning fick vänta ytterligare ett halvt sekel på befrielsen. Det är också möjligt men föga troligt att 81 miljoner amerikaner antingen är både döva och blinda eller efterblivna.

  Nu är det dryga ett och ett halvt år till nästa val. Nu är det läge att sluta med mellanmjölken och försöken att anpassa sig. Ett slätkammat SD gör bara meningsmotståndarna glada. Apropå bättre retoriker. En som slår dig, och alla andra, med hästlängder är Nigel Farage. Vältalig, artig, belevad och vass i retoriken som en katana. Han har också lyckats med att befria miljoner britter från hydran i Bryssel. Dessutom har han den goda smaken att hålla på Trump.

  Nej Jimmie, nu är det dags att sluta med fredagsmyset och att tro på vad gammelmedia säger. Svenska folket vill inte ha och behöver inte en slät figur. Vi behöver någon med cajonas. Ebba har mitt i skitstormen från sossetrollen och Rättshaveristiska Organisationen visat upp en avsevärd mängd och om du inte vill bli ersatt som Sveriges konservativa ledare så är det dags att visa framfötterna. Jag räknar inte med Kristersdotter.

 9. Stefan.
  Nu har du läst fel i ditt manus igen.
  Det står ”Demokratin är i fara utan ett maktskifte”

 10. Att krossa såssarna vid nästa val kan ju tyckas ganska lätt, trots att dom ljuger, smutskastar och vilseleder. Men det är ju bara det att vi har så pass många andra motståndare att tampas med : Resten av JÖK:en, De av presstöd mutade och regimtrogna media, SVT, SR, TV4, Opinionsinstituten, Expo, Afa, Muslimska brödraskapet, Islamisterna, Bidrags-skojarna, Valsystemet, Valmyndigheten, Feministerna, HBTQ-rörelsen, Pizza-poliser, Kultur-maffian, Batikhäxorna, Globalisterna, Klimat-talibanerna, PK-ismen, De ”goda krafterna”, De naiva nyttiga idioterna, Värdegrunds-fanatikerna……… -Det blir tufft, men det måste gå !

 11. Vilken förbannad demokrati är det han yrar om, det mest demokratiska
  som kan hända Sverige är ifall han lyfts ut från makten, Helst i förra
  veckan. Räknas det som demokrati när han skänker bort statskassa
  till andra länders folk som barn barnbarn o barn barns barn skan förse
  andra länders välfrd med och häfta i skuld resten av livet

 12. Det största och varande hotet mot demokratin är Stefan Löfven och hans anhang idag och framgent.

 13. Redan idag slår man ner på 50-plussare och pensionärer som demonstrerar.

  Min mor som är +80 idag var med på Normalmstorg för något år Sedan.
  Då var de Nazister och Högerextremister i All skattefinansierad media.

  Senast var hon med i demonstrationen som gick från söder-slussen-kungsträdgården…

  Regimens media kallar dom för höger-extremister, klimat-förnekare och corona-förnekare

  De som kontrollerar Sverige + media är Totalt Sjuka!

 14. Hoppas ingen kommer rösta eller respektera Tre vännerna och Jerry…..
  Hultqvist Löfven Ygeman och Morgan.
  Den där liknelsen var dum mot Tre vännerna och Jerry men dom är
  faktiskt kopior utseendemässigt.

 15. På frågan, så tror jag icke det. Han, den imbecille fan kommer skylla på Putin, Djävulen själv, högerextremismen och ”klimatförändringar”, skulle sossarna förlora regeringsmakten.

 16. Han gjorde inte det 2018. Och ingen ställde några krav. Utan tjatade om dom onda rasistiska SD. Vad skulle vara skillnaden 2022. Kristersson tuff o pålitlig som en pissnödig kobra. Nää han kommer inte att behöva det.

  • Ulf Kristersson företer vissa likheter med en kobra i Indien, med borttagna gifttänder, som hypnotiseras av ormtjusarens fingerrörelser.

Kommentera