Clinton, Bush, Obama och Trump byggde mur. Biden vädjar…

INVANDRING. Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama och Donald Trump har varit USA:s presidenter. Alla har byggt på muren mot Mexiko men bara Donald Trump har kritiserats för detta.

Barack Obama byggde mur som Bush och Clinton påbörjade och Trump fick kritik för när han fortsatte av ”opartiska” svenska medier.

USA står inför den största ökningen av flyktingar till landet på 20 år. I ett försök att dämpa antalet migranter uppmanar nu den nye presidenten, Joe Biden, människor att inte söka sig till USA.

– Jag kan säga det rakt ut – kom inte hit, säger Biden i försök att låta tuff.

Nu efter nästan 60 dagar och mer än 100.000 illegala invandrare senare inser den nytillträdde presidenten Joe Biden att hans invandringspolitik inte fungerar och vädjar till migranterna att stanna hemma, rapporterar CNN.

Många av dessa migranter, en hel del barn i 5-6 års ålder, har vandrat mot USA för att de tror att Bidens administration kommer att vara mer välkomnande än föregångarens hårda hållning. Presidenten försökte bagatellisera denna uppfattning och säger att ”de kommer inte” för att de tror att hans administration kommer att tillåta dem att stanna kvar i landet.

-Pettersson säger att det handlar om signaler. Biden kritiserade Trumps mur vilket ledde till förhoppningar hos många. Stefan Löfven (S) kritiserade SD och sa att mitt Europa bygger inga murar och de ledde till…

Insändarbild

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Clinton, Bush, Obama och Trump byggde mur. Biden vädjar…

 1. Bidén blir förmodligen ej så populär efter ett halvt år vid styret, men tror ni demokraterna kommer att erkänna sitt misstag?

 2. Det tog 2 månader för Biden att begripa vilka signaler ha förmedlade.Är det inte det som kallas fördröjd reaktionsförmåga ? Sen ska han och ruggugglan Nancy Pelosi försöka skadeeliminera.Ja,det ska bli intressant att se hur den här farsen slutar…..

 3. En ny Walt Disney-figur som regerar USA,efter några års ”demokratisk” frånvaro av den ”frihet”,som ankorna påstår råder där över !
  Började ju som hans tidigare partikolleger på posten,med raketer o, bomber i Syrien. Fortsatte i går genom att påstå Putin,är en mördare !
  Med tanke på att han är den som kan starta ett Atomkrig,finns all anledning att vara bekymrad.
  Stenbock har aldrig haft större förtroende för USA,nu har det ytterligare försämrats.

 4. Bíden och Löfven verkar var två riktigt smarta typer. Bíden kan kanske skylla på att han är senil men det kan knappast Löfven han är korkad av födsel och ohejdad vana.

  • Plus att Lille Adolf (löfven) har fascistiska och nazistiska rötter ända tillbaka till sin morfar !

   • Ja det kan han inte krypa ifrån hur gärna han än vill
    smeta det över På Jimmie Åkesson, så vitt jag vet
    har J.Å inga släktingar som varit Nazister som Stefans?

Kommentera