Stäng

Förtjänsten har kommit till Kanarieöarna

INVANDRING. Att en stor del av invandringen är en social, ekonomisk och kulturell belastning stårt klart för dem som ser vad som håller på att hända på Kanarieöarna.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Förtjänsten har kommit till Kanarieöarna

 1. I Senegal stjäl de fiskebåtar och tar dem över havet. De får ha vakter på stranden. De tar levebrödet från de som stannar. Senegal är inte ett land i nöd. Man försöker bygga upp det. Åk hem och hjälp till!kön med bilar mot Marocko är full med folk som ska hem på semester. De skryter såsom gamla amerikafarare förr om guld och gröna skogar. De vill inte beskriva verkligheten i ghettona i Europa. Då försöker flera osv.
  Här lever vi med det som första anhalten. Skäms Sverige. Jag säger jag är skandinav. På engelska betyder det ursprungsbefolkning. Ett subtilt sätt att beskriva verkligheten.
  Nu spelas en serie tyska program in som handlar om tyskar som lämnar landet. Ett filmteam är här nu och dokumenterar.
  Vi blir fler och fler…

 2. Det är precis därför som hotellen inte öppnade för dem. Det finns även filmat förra veckan från där flera män bor på en kulle dit de släpat allsköns bråte. De vägrar flytta in till lägret för de har bara tält där och kollar covid mm. Därför bor de under pressningar utanför.
  Vidare blir personalen attackerad så de kan inte gå in utan polis och vakter. Värst för kvinnorna förstås. Politikerna säger att den spanska staten och EU svikit dem.
  Rundgång. Detta avskräcker turister mindre 💰 vill ha stöd.
  De vill inte stanna där utan vill vidare till Skandinavien Frankrike Tyskland.

 3. Ser likadant ut i Svenska boenden .
  Vi Behöver inte gå över ån efter vatten .
  Vill någon göra en seriös artikel om problemet så finns det gott om exempel här hemma .
  Men det får inte visas, det passar inte in i bilden som den trötta allmänheten skall delges .

 4. Vore jag städerska på ett ”migranthotell”som såg ut som dessa svinstior så skulle jag nog arbetsvägra.Låt ansvariga som placerat dessa vandaler under sitt tak själva få gå lös med kvast och skurhink.Varför förstör och slår man sönder och grisar ner på detta vis ? Kan någon klokare än mig förklara det fenomenet ?

  1. Fenomenet med dessa männniskor (förlåt, dessa djur) är att de kommer från sådana länder där beteendet som på Kanarieöarna är helt normalt – de vet inte vad en kvast, skurhink eller toa är. De lever som grisar och kräver att vita människor skall betjäna dem (kom ihåg Syd-Afrika och vad de gjorde med vita farmarer). Bäst vore införa begränsningar i barnafödandet i hela Afrika (inte ens frivilligt utan straffbart att föda mer än ett barn). Ebola eller Corona hjälper inte.

  1. Beslutet skall väl tass nu i mars om stödpaketet för euron, som vi inte är med i men ska ändå betala tack vare en förståndshandikappad tyckte det.

 5. Antagligen en hämnd för att gästernas förväntningar inte möts. Lyxvillor, massor av pengar, en blond fru osv. Det är bara att välja på att leverera eller utvisa.

 6. Hoppas att de snart flygs till Östermalm eller Södermalm, så att Kanarierna får lugn och ro..

 7. Jag minns när man varnade för jordens överbefolkning. Det gör man inte nu. Jag minns när man pratade om barnbegränsning. Det gör man inte nu. Det har nog gått femtio år sedan dess. En pandemi räcker inte till. Det krävs flera. Folkvandringarna har bara börjat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: