Syrisk ”Malmöbo” åtalas för 27 sexbrott i Sverige, Tyskland och Syrien

BROTTSLIGHET. Under ett decennium misstänks den 56-årige ”Malmöbon” ha förgripit sig på fem för honom närstående barn. Nu ställs han inför rätta för 27 olika sexbrott som ska ha begåtts i tre olika länder med olika lagstiftning: Sverige, Tyskland och Syrien, skriver Sydsvenskan.

Sydsvenskan skriver dock inte att den misstänkte heter Ahed Hawash, är från Syrien och behöver tolk på arabiska. Trots tolkbehovet och att herr Hawash är dömd för sexualbrott i Tyskland år 2005 har han fått svenskt medborgarskap.

Kammaråklagare Tomas Olvmyr åtalar syriern för 27 olika sexualbrott mot fem olika målsägande. Det handlar bland annat om flera grova våldtäkter mot barn. De äldsta händelserna ska ha skett i mångmiljonstaden Aleppo i Syrien under perioden 2005-2007. De sista åtalspunkterna ska ha ägt rum i Malmö år 2017.

-Pettersson såg helst att vi undvek rättegång i Sverige. Det finns alternativ…

Låt proffsen ta hand om sina egna. Om herr Assad är upptagen borde vi kalla in…
Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Syrisk ”Malmöbo” åtalas för 27 sexbrott i Sverige, Tyskland och Syrien

 1. Men det ska ju bli lönsamt lite längre fram sa ju Löfvén men när jag läser här och på twitter så blir jag ytterst tveksam buhuhuhu. Hälsningar en före detta grundlurad sosse.

 2. En gång till en syrier som fått asyl som flykting trots att han bodde i Tyskland och inte i Syrien

 3. Konstiga är att. Ändå är SD o Åkesson som är dom onda. Jag får inte ihop det hela.

 4. Man undrar hur kan ett svenskt medborgarskap beviljas på så lösa grunder.
  Talar ingen svenska och kriminell, otroligt.

 5. Karln är mest sannolikt 100 ! Sosse!, och de svenska myndigheterna kommer att kräva att han får sin dom på 3 mån fängelse minus straffrabbat vilket blir en lägenhet och socialbidrag…

  • Givetvis även svenskt pass och en Toalt okontrollerad Massinvandring av sina avskum-till släktingar…

Kommentera