Vi orkar inte ta emot för många zigenare


TIGGERI. Majoriteten av dem som tigger i Sverige är zigenare, som numera ska kallas romer av någon anledning. Precis som om det skulle bli bättre av att byta namn utan att ändra livsstil.

1969 beslutade den socialdemokratiska regeringen att utvisa 47 franska romer från Sverige. »Vi orkar inte ta emot för många zigenare«, sa Olof Palme (S).

SVT Play

-Pettersson säger att det finns en anledning till att Socialdemokraterna ofta talar om rötter, andras rötter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Vi orkar inte ta emot för många zigenare

 • Kungen

  Vi vill inte ha zigenare här överhuvudtaget

  Gilla

 • grebom5

  Att en partiledare använder sig av argument som rasister och rasistiska utan att ha täckning för vad han säger, avslöjar bara hans egna tillkortakommanden.
  Likaså att hänvisa vad vissa partiers ledare eventuellt sagt för decennier sedan eller partiers retorik varit är till ingen nytta eftersom politik är färskvara och skall dömas för varje tid av väljarna.
  Att etablissemanget nu har inte bara en syndabock utan både Jimmie och Ebba, gläder ingen annan än dem själva, samtidigt drar ett löjets skimmer över de som är angriparna.
  Förhoppningsvis är väljarna så medvetna att de inser vad som pågår och undviker dessa angripares valsedlar 2022.
  Att sedan vi äldre säger både neger och zigenare beror på ohejdad vana och innebär inte att vi med det nedvärderar dem förutom vad de eventuellt får för sig att göra i vårt land. Varje individ skall värderas separat oberoende av härkomst och eventuell pigmenttäthet.

  Gilla

 • centurion

  Riktiga Zigenare blir kränkta av att behöva bli kallade ”Romer”. Romer är något av ett skällsord i dessa kretsar. Ungefär som att ”de goda krafterna” skulle kalla ”Samer” för ”Lappar”. Fast å andra sidan har vi ju både landskapet ”Lappland” och turistmålet ”Lapp-porten”.
  Sen finns det ju andra floskler som att benämna ”Problem” och ”Klavertramp” med ”Utmaningar”…Bara jävligt löjligt !

  Gilla

 • Björn Kåverud

  Det fungerade för invandrarverket

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: