Stäng

IS-terrorister har landat i Sverige

TERRORISM. Två kvinnor som levt med den kriminella terrorsekten i IS i Syrien har landade i dag på Arlanda, uppger SVT. Där möttes de och deras barn av polis och socialtjänst. Kvinnorna ska sedan resa till Borås.

Låt proffsen ta hand om sina egna…

– Just i dag händer ingenting i Borås eftersom de först ska genomgå proceduren med alla de myndigheter som möter på Arlanda, säger Peder Englund, avdelningschef för kommunens Centrum för kunskap och säkerhet.

-Pettersson säger att det är orimligt att varje kommun ska ha kunskap om detta. Bäst hade varit om de straffats i Syrien där de begått brotten och där man vet hur terrorister behandlas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “IS-terrorister har landat i Sverige

 1. Det finns bara ett sätt. Dra in de svenska medborgskapen och låt Syrien ta hand om is terroristerna. Har man valt vända Sverige ryggen så får man skylla sig själv. Kan till exempel Danmark och Storbritanien dra in medborgarskap så borde också Sverige kunna göra det

 2. Jag skulle vilja fråga alla som vill ta (och har tagit hit) IS-terroristerna till Sverige om de själva vill deras barn i sina barn och barnbarns klass.

  Är IS-barnen under 4 år kan nog hopp finnas, men är de äldre kan de tyvärr vara hopplöst hjärntvättade -det finns gott om erfarenhet i Frankrike angående det. Tyvärr är det oftast omöjligt att avradikalisera. Filmer från Al-hol visar IS-barn som säger att de ska döda alla otrogna. Barn i 10-års åldern!

  Vad händer NÄR ett av dessa barn flippar ur och sätter en sax i halsen på ett annat barn, eller läraren?!
  -Tänk om det är ditt barn eller barnbarn som får halsen avskuren av ett IS-barn?! Tänker aldrig de som vill ha IS-terroristerna till Sverige på DET?

  1. Det går inte att förstå det här. Men nazister ser man i varje hörn, men man låtsas om som det är normalfuntade som de hämtar hem. Vad i helv…. pågår i det här landet. Jag är på allvar riktigt rädd!

 3. Ja fy f-n,såg en bild på kolsäckarna,som hälsades välkomna i Abzurdien.
  Dessa svin som hållit yesidiska kristna sexslavar,och roat sig med att halshugga människor.
  Detta vet tydligen inte de efterblivna inhemska skribenterna,eller avhåller de sig från att skriva sanningen,för sina läsare ?

  1. Ja du Stenbock de vet säkert men de är så uppfyllda av sin egen godhet så att de tror att det ska hjälpa kolsäckarna att bli lika goda svenskar som de själva.

 4. ##
  Debattören kallade Stefan Löfven för ”dum i huvudet” och ”genomfalsk” på sociala medier. Polisen i Kalmar och Öland delade inlägget.
  ##

  Barometern bakom betalvägg.

 5. Om jag skulle åka ner till ett konfliktområde, hålla mig med muslimska sexslavar, misshandla och dödar de slavar jag känner för och låta mina fruar misshandla och slå dem som de känner för.
  Tror ni då jag skulle bli lika väl mottagen i Sverige när jag kommer hem som dessa muslimer eller skulle jag överlämnats till landets rättsväsende, vars lagar jag brutit och medborgare jag förslavat, för lagföring och dom?

  1. Vet inte.

   Om du däremot har köpt sex utomlands så står hela kvinnliga S-maffian med poliskåren i högsta hugg redo att arrestera dig och straffa dig för det brott du begått utomlands (även om det är lagligt i landet du utfört handlingen i).

   Ok, det är inte verklighet än men de jobbar på det..

 6. Vad i hela helvete ska dom göra här ??
  Åk hem till ert jävla skitland o stanna där

 7. Toppen, Sverige är på väg att knäckas,
  ekonomiskt o kulturellt. Vad göra?
  Jo, annonsera i arabiska tidningar hur
  mkt bidrag som utbetalas, vi låter
  svårt sjuka komma hit, deras familjer blir
  assistenter t svindlande belopp. Vi
  importerar städare o andra låglönejobb.
  Tjänar de 13000sek/månad före skatt
  Då är övriga familjen välkomna, Givetvis
  med full tillgång till socialhjälp.
  De flesta av oss inser att det här är
  vägen t undergång. Arma land.

 8. Just idag händer ingenting, säger Peder Englund ?

  Det är väl klart det inte händer något idag när dom är under bevakning, vänta ett tag när bevakningen avtar. Då får vi nog se att det börjar hända saker, men fortfarande har det inte med invandring eller att man är med i en terrorsekt. Det säger dom svagbegåvade styrande hela tiden

  Om man fick 1 % avdrag på skatten för varje floskel som dom styrande uttalar, då räckte det med att jobba en dag i månaden resten betalar staten

Kommentera

%d bloggare gillar detta: