Lena Mellin håller Anders Lindbergs klass

MEDIA. Det märks att Lena Mellin är politisk kommentator och ställföreträdande ansvarig utgivare på Aftonbladet. ”…att det knappast är Esbjörns ansvar att se till att Ebba Buschs barn har någonstans att bo, det ansvaret bär deras föräldrar…” skriver Mellin och visar därmed samma klass som desinformatören Lindberg. Det är just en bostad för sig och sina barn Busch försöker ordna även om jag inte tror att de bor på någon parksoffa som många andra i socialdemokraternas Sverige.

Lena Mellin och Aftonbladet tycker tydligen inte att lagen ska gälla och att tvister ska avgöras i domstol. Tecknade avtal ska inte kunna brytas, det måste vara viktigt att man skall kunna lita på det som är överenskommet. Lena Mellin och Aftonbladet går fram som en pöbel. Vinklar som om Ebba Busch gjort något olagligt. Ebba köpte en tomt med ett ruckel på. Helt lagligt och i den privata affären tycker Aftonbladet att media ska vara domstol. Det är obehagligt, jag undrar vems ärenden Lena och AB springer? Det står att Aftonbladet är oberoende socialdemokratiskt.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Lena Mellin håller Anders Lindbergs klass

 1. Att vara objektiv och visa värdighet för det journalistiska yrket.

  Är inget Lena Mellin är i närheten av. Tvärtom. För hon är både väldigt enfaldig och partisk, som de flesta ledarskribenter på Aftonbladet.

  Lena Mellin, Ingvar Persson, Anders Lindberg, Lina Stenberg och Jonna Sima, är alla ledarskribenter på AB. Själva verkar de tro, att stora delar av arbetarklassen, delar deras tyckande och åsikter. Inget kan ju vara mer fel.

  Den kunskapsnivå, omdöme och karisma, Ebba Busch utstrålar. Är ingen av dem i närheten av.

  Till Lena Mellins skamliga åsikter om Ebba, kan jag bara säga.

  “Att försvara ett fel är att fela igen.“

 2. Heja Ebba, rätt ska vara rätt även om man inte tillhör sossemarinerat vänterpack.
  Påminner om hur greta t utnyttjas av nästående för egen snöd vinning o publicitetskåthet o här är väl mammon huvudaktör!

 3. Valspurten har börjat inför riksdagavalet 2022. Att redan nu sänka den partiledare som skulle vara tänkbar som samarbetspartner med SD och Moderaterna i en borgerlig valsamverkan är fruktansvärt fult. Det är inget ovanligt att det kan bli oklarheter vid fastighetsaffärer
  Men att som nu sker genom att media blåser upp något som i vanliga fall brukar lösas i enkla tvistemål är återigen en kostnad för Svenska skattebetalare.

 4. Är Esbjörn Bolin mediakåt på gamla dar?
  Esbjörn Bolin är så känd i Sverige så att varje människa som kan läsa och förstå svenska vet vilken han är.

 5. Du läser fel, Ebba använde barnen för att få sympati. Ungefär som zigenska tiggare i Prag.
  En unge på armen och en hand på burken.

 6. Jag undrar om Ebba Bush och hennes barn kommer att känna sig trygga där? Detta efter allt rabalder som varit.

 7. Jag anser inte att EB fastighetsköp har något att göra med hennes politiska uppdrag. Det finns inget sensationellt i den här historien annat än att den dementa gubben blivit marionett åt andra giriga släktingar och advokater. För att inte nämna de som försöker skapa ett politiskt drev för att jaga livet ur EB. Ni är alla vidriga gamar som kommer slänga gubben på sophögen när ni är klara.
  Jävla gamar.

 8. Fullständigt vidrigt av sossesfären att överhuvud kommentera en privat affär som Ebba Busch ingenting har att anklagas för. det är säljaren som ångrat sig och vill krypa ur.
  Efter att kontraktet är skrivet och handpenning betald som det verkar vara i detta fall så tycker jag PK maffian skall anfalla säljaren och inte Ebba om nu andra än säljare och köpare har med saken att göra vill säga.

 9. Lena Mellin är så bekant med bannslysningsvansinnet i sitt parti att hon inte vågade anmäla ett inbrott i sin villa för det kunde vara en invandrare som utfört det .
  Och en anmälan kunde uppfattas som rasistisk.
  Milde tid .

 10. Det är ju uppenbart att Esbjörns släktingar ser en chans att få ut mer stålar när gubben tar ner skylten. Giriga jävlar. Heja Ebba, stå på dig, annars gör någon annan det

Kommentera