Afrikan jagade kvinnor att våldta mitt i Stockholm


VÅLDSVÅGEN. Hiburahema Tangigora Jawara, 24, spansk medborgare men hemmahörande längre söderut döms till till fängelse och utvisning för att systematiskt ha jagat kvinnor att våldta i Stockholm om nätterna, skriver Expressen!

Afrikanens spanska ID-kort

24-åringen är medborgare i Spanien och döms nu till fängelse i sex år och utvisning. Han fälls för människorov och våldtäkt i det första fallet, människorov och egenmäktigt förfarande i det andra, försök till människorov i det tredje och våldtäktsförsök i det fjärde. Vid samtliga överfall var hans uppsåt att våldta, enligt tingsrätten.

Han frikänns för ett fall av försök till människorov. Han nekar själv till alla anklagelser.

”Det kan antas att han kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet, och brotten är med hänsyn till den skada och kränkning som de har inneburit så allvarliga att han inte bör få stanna kvar i Sverige”, skriver Stockholms tingsrätt i domen.

Hiburahema Tangigora Jawaras advokat Bernardo Bernales säger att hans klient tänker överklaga domen. – Han kan inte acceptera den. Han är inte nöjd med bevisvärderingen och anser inte att någon punkt är styrkt.

-Pettersson säger att herr Jawara är en man som SD och Jimmie Åkesson kallar kulturell belastning och som Annie Lööf, Morgan Johansson, Nyamko Sabuni, Annika Strandhäll och många fler försvarar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Afrikan jagade kvinnor att våldta mitt i Stockholm

 • Billy Boy

  En av statsminister Stefan Löfvens ”rådgivare” i detta fallet ”historikern” Henrik Arnstad twittrade följande den 3:dje april 2016 …

  Gilla

 • Stenbock

  Bilden liknar den bollsparkaren från Östersund,som hörde ap-ljud i Landskrona !! Finns det sådana även i Fjollträsket ?

  Gilla

 • grebom5

  Pandemins fel under normala förhållanden skulle han ha blivit jagad av semesterfirande svenskor i Spanien.

  Gilla

 • hllviken

  …och advokaterna berikar sig.

  Gilla

 • eva

  Belastning eller tillgång? Talar man klarspråk är han helt klart en belastning för de kvinnor som våldtas, för polisen men en tillgång för……?

  Gilla

 • Kungen

  Vad fan gör han här ???

  Gilla

 • Peter de Mander

  Nu kommer väl rikspolischefen att få det hett om öronen när han yttrat att Sverige fylls på med kriminella i snabbare takt än som hinns med att låsas in… Vad är problemet? Stäng gränsen för invandring från ”tredje världen”.

  Gilla

 • Kent

  Om man vill säga kulturell belastning eller bara belastning är väl lite en smaksak.
  Om någon säger att det är en tillgång utom lagvrängareskrået så kan man utan tvekan säga att den personen är en belastning också.

  Gilla

  • Stenbock

   Säg inte det… Finns ju människor som betalar flera hundra kronor,för att se dem springa runt på en gräsplan för att jaga en läderboll..
   Stenbock har förmånen att enbart titta genom fönstret ner på gatan,och där uppenbarar sig mängder av dem….. 😉

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: