Afrikan jagade kvinnor att våldta mitt i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. Hiburahema Tangigora Jawara, 24, spansk medborgare men hemmahörande längre söderut döms till till fängelse och utvisning för att systematiskt ha jagat kvinnor att våldta i Stockholm om nätterna, skriver Expressen!

Afrikanens spanska ID-kort

24-åringen är medborgare i Spanien och döms nu till fängelse i sex år och utvisning. Han fälls för människorov och våldtäkt i det första fallet, människorov och egenmäktigt förfarande i det andra, försök till människorov i det tredje och våldtäktsförsök i det fjärde. Vid samtliga överfall var hans uppsåt att våldta, enligt tingsrätten.

Han frikänns för ett fall av försök till människorov. Han nekar själv till alla anklagelser.

”Det kan antas att han kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet, och brotten är med hänsyn till den skada och kränkning som de har inneburit så allvarliga att han inte bör få stanna kvar i Sverige”, skriver Stockholms tingsrätt i domen.

Hiburahema Tangigora Jawaras advokat Bernardo Bernales säger att hans klient tänker överklaga domen. – Han kan inte acceptera den. Han är inte nöjd med bevisvärderingen och anser inte att någon punkt är styrkt.

-Pettersson säger att herr Jawara är en man som SD och Jimmie Åkesson kallar kulturell belastning och som Annie Lööf, Morgan Johansson, Nyamko Sabuni, Annika Strandhäll och många fler försvarar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Afrikan jagade kvinnor att våldta mitt i Stockholm

 1. Bilden liknar den bollsparkaren från Östersund,som hörde ap-ljud i Landskrona !! Finns det sådana även i Fjollträsket ?

 2. Pandemins fel under normala förhållanden skulle han ha blivit jagad av semesterfirande svenskor i Spanien.

 3. Belastning eller tillgång? Talar man klarspråk är han helt klart en belastning för de kvinnor som våldtas, för polisen men en tillgång för……?

 4. Nu kommer väl rikspolischefen att få det hett om öronen när han yttrat att Sverige fylls på med kriminella i snabbare takt än som hinns med att låsas in… Vad är problemet? Stäng gränsen för invandring från ”tredje världen”.

 5. Om man vill säga kulturell belastning eller bara belastning är väl lite en smaksak.
  Om någon säger att det är en tillgång utom lagvrängareskrået så kan man utan tvekan säga att den personen är en belastning också.

  • Säg inte det… Finns ju människor som betalar flera hundra kronor,för att se dem springa runt på en gräsplan för att jaga en läderboll..
   Stenbock har förmånen att enbart titta genom fönstret ner på gatan,och där uppenbarar sig mängder av dem….. 😉

Kommentera