Den kulturella belastningen…


INVANDRING. För några dagar sedan publicerade Sverigedemokraternas partiledare en Tweet om att Sverige behöver totalstopp av asyl och anhörigbelastning. Många blev upprörda över ordvalet, ”kulturell belastning”. Bland annat mängder av journalister och politiker som Morgan Johansson (S), Annika Strandhäll (S), Nyamko Sabuni (L) och Annie Lööf (C) bara för att nämna några.

Det verkar som de inte förstår vad kulturell belastning är och vad de ställt till med. Man kan undra varför de stödjer denna politik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Den kulturella belastningen…

 • per22

  ”Kulturell belastning” är en mening som beskriver dagens misslyckade massinvandring på ett ärligt sätt. Ärlighet och sanning är ord som beskriver Jimmie Åkessons politiska egenskaper. Det är därför hans förtroende ökar. Till skillnad från Stefan Löfvens.

  Gilla

 • Kent

  Fråga Kristianstads kommun de har ökat folkmängden men fått minskade skatteintäkter. De har dessutom fått en massa kultur också som de inte är vana vid.

  Gilla

 • Erling

  Det är bra märkligt – mångkultur och MÅNGFALD är hyllade begrepp.

  Men vad gäller uppfattning och åsikter – där finns endast utrymme för ENFALD! Endast EN ENDA uppfattning är tillåten!

  Gilla

 • ruben

  Lyssnade nyss på Ardalan Shekarabi intervjuad i TV4 och han kommenterade Jimmie Åkessons uttalande med att det får inte sägas. Hela befolkningen ska vara enade i åsikten att det finns ingen kulturell belastning. Sveriges befolkning ska alltså hålla tyst om de inte tycker om invandringen med ovanstående kulturella belastning för svenska samhället. Förmodligen ska svenskarna också fortsätta betala orimliga skatter (, som är delvis följden ) utan att knysta. När hittar regeringen kryphål för att slippa kommande val kan jag undra ironiskt. Sen undrar jag vilka det är som hotar pandemiforskare och tjänstemän till livet, så att de hoppar av och slutar med sina jobb? Vill man inte ta reda på det fast det i grunden också är en kulturell belastning ( oavsett var den kommer ifrån ) och hotar demokratin.

  Gilla

 • Kristina k

  ”Denna spelade upprördhet”, de vet mycket väl vad som menas men nu ska det brunsmetas in i absurdum. Det är snart val och den enda strategi de har är projicering av sina egna tillkortakommanden på andra. Hur ska dessa inkompetenta politiker kunna ordna upp det de har ställt till med och när ska de inse att SD är en produkt av deras egen arrogans.

  Gillad av 1 person

 • grebom5

  När några ord skrivna av SD fastän det är fakta ger det upphov till hysteriska kommentarer.
  Tror det var Rödhättan som skrev ”Åkesson kräver stopp för all invandring, fastän han…”
  Hon förstår inte svenska, han skriver ”invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning.” Vilket innebär att all invandring, den som berikat Sverige, där den invandrade från dag ett arbetar eller startar företag som ger mervärde till oss alla skall fortsätta.

  Gilla

 • Sala

  Glöm inte bort BLÅLJUS SABOTAGE, MATCHFIXNING, VANDALISM, ……

  Gilla

 • Lisa.

  Vi sätter hoppet till att Sabuni håller sitt ord, och välter regeringen.

  Gilla

 • Tony

  Att Strandhällskan och hennes sambo inte begriper är förståeligt
  det är inte mycket dom begriper, men foderluckan går på tomgång
  ändå.

  Gilla

 • Karlsson

  Alla som opponerar sig mot detta ordval måste bort om landet ska kunna räddas, så enkelt är det.

  Detta är självklarheter och inget extremt på något vis!

  Gilla

 • Argus

  ”Man kan undra varför de stödjer denna politik”

  Jag vet, de är utomjordingar. Jag vet att det låter bisarrt men inga andra förklaringar har visat sig hålla och detta är den enda förklaringen som återstår. 😉

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: