USA rustar under Joe Biden


MILITÄR. USA består inte bara av ex-president Donald Trump även om man kan tro det när man följer svenska medier. Det växande hotet från Kinas ballistiska robotar har gjort att USA tvingats anpassa sin strategi och börjat sprida ut sina styrkor i Stillahavsområdet. Det är i varje fall vad som påstås.

Kina håller på att ta igen det militärteknologiska försprång USA har. Att använda sig av gamla flygfält övar USA med allierade på under Cope North – en av världens största flygvapenövningar som just nu pågår i Stilla havet.

US Air Force, Japan Air Self-Defense Force, eller Koku-Jieitai och Royal Australian Air Force flygplan flyger i formation under övningen Cope North 21 på Andersen Air Force Base, Guam, den 9 februari, 2021. Cirka 2.200 soldater och 97 flygplan samlades under Cope North 21 med uppdraget att förbättra stridsberedskapen och samarbetet mellan US Air Force, Royal Australian Air Force och Japan Air Self-Defense Force eller Koku-Jieitai.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “USA rustar under Joe Biden

 • runar

  jag vill härmed nominera herr Biden till Nobels fredspris…
  hoppas jag hann före Lill Goebbels Lindberg nu bara
  tack för ordet

  Gilla

 • centurion

  Bidén visar sig vara en krigshetsande president. Nu vill vi se protester i hela världen, likt ”USA ut ur Vietnam”, om ni minns. Men eftersom Trump var en fredsskapande dito, så måste ju nu alla PK-folk(pacifister inräknat), paradoxalt nog, stötta Krigs-hetsaren Bidén. Bara för att få chansen att håna Trump. Snurrigt är bara förnamnet.

  Gilla

 • villervalle03

  Demokraterna med Pelosi spetsen kan nu börja kallas rättshaverister. Efter att för andra gången förlorat i anklagelserna mot Trump. Våra medier likadant med SvT i spetsen.

  Gilla

 • Raymond Wessman

  Biden och demokraterna vill alltid ha krig med alla. Det är en smula skillnad mot Replubikanerna som skapar fred.

  Gilla

 • G Nordström

  Biden är ju krigsindustrins marionett så det är inget att förvåna sig över.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: