Advokat i Skåne misstänks för stämpling till mord


BROTTSLIGHET. En skånsk advokat är misstänkt för stämpling till mord. Han ska vid två tillfällen planerat eller försökt få någon annan att utföra mord. – Det hör inte ihop med hans arbete, utan är något privat, säger åklagare Henrik Steen, enligt Sydsvenskan som har artikeln bakom betalväg.

Björn Benschöld Bild från Facebook

Advokaten ska vid två tillfällen, mellan åren 2017 och 2020, gjort sig skyldig till stämpling till mord enligt häktningsframställan. Den ena gången i en skånsk kommun, den andra gången på okänd ort i Sverige.

-Pettersson säger att den misstänkte advokaten heter Björn Benschöld och talar engelska, tyska och arabiska. Språkkunskaper i arabiska är säkert kanon när man arbetar i Malmö med omnejd.

Lunds Tingsrätt: B 6399-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Advokat i Skåne misstänks för stämpling till mord

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: