Anders Lindberg påstår att regeringen är inkompetent


INRIKES. Regeringskansliet är en myndighet som har i uppdrag att stödja regeringen att styra riket och förverkliga sin politik. Där är c:a 4600 personer anställda och de har en budget på 8000 miljoner kronor.

Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg skriver nu att inkompetensen där är stor och det är anmärkningsvärt för herr Lindberg ägnar en stor del av sin arbetstid till att skryta över vad regeringen åstadkommer.

-Pettersson vill dock inte döma ut 4600 anställda som odugliga utan nöjer mig med att säga att regeringskansliets ledning är totalt inkompetenta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Anders Lindberg påstår att regeringen är inkompetent

 • Tony

  Inte konstigt då att inkompetensen är stor där när Anders Lindberg
  jobbat där, han är för övrigt inkompetent även på Aftonlögnen.

  Gilla

 • Kent

  En inkompetent ledning gör att hela organisationen blir inkompetent.
  Lite underligt är det allt att 4600 personer och åtta miljarder inte kan tänka bättre. Skräckministären är ett enda moras av inkompetens.

  Gilla

 • Kungen

  För en gång skull har lindberg rätt. Undrar om han fattar det själv. Tror inte det. Han är så förvirrad i tankarna så han vet väl inte var han befinner sig ens

  Gilla

 • Kurt

  Det brukar ju heta att även en blind höna kan hitta ett korn.

  Gilla

  • G Nordström

   Inte i detta fallet, här är det förståndet som inte fungerar så hade han varit höna hade han inte förstått att det var ätbart.

   Gilla

 • Oskar

  Undrar vad den utvisade svenske diplomaten i Ryssland heter och vilken bakgrund hen har.

  Gilla

 • Maya

  Vet han inte vad han själv skriver ? Om han har den inställningen så var det väl tur att han slutade där.Då blev det en mindre som är ” inkompetent” som han nu så arrogant kallar vissa ( eller alla )? sina forna arbetskamrater.

  Gilla

 • Örjan

  Skrämmande! 4600 och en budget på 8000 millioner! Och inte levererar något vettigt. Hur kommer det sig att vi låter det ske?

  Gilla

  • Pia N

   En fråga du ska ta upp med andra väljare nästa sommar så dom inte glömmer det 11 sep 2022. Efter 11 sep finns ingen ångerrätt och vi får 4 till år med dom här soporna.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: