Löfvens förtjänst vandaliserade på sjukhus

INVANDRING. Trots besöksförbud under rådande pandemi släpptes ett 30-tal anhöriga in till en döende patient på Näl, Norra Älvsborgs Länssjukhus, i höstas. Efter att de, till skillnad från så många andra anhöriga till sjuka och döende, särbehandlats och fått möjlighet att ta farväl passade de på att vandalisera sjukhuset – eftersom sorgen blev för stor. Så beskriver Sveriges radio det inträffade.

Här försöker ”bortalaget” storma akuten på Karolinska i Stockholm. Bilden från norska Aftenposten.

”Dom anhöriga slussades till avdelningen genom låsta dörrar och började slå sönder saker i affekt när sorgen blev för stor.”

Rubriken till inslaget lyder ”30-tal anhöriga stormade Näl – mitt i rådande pandemi”, men i själva inslaget normaliserar man det skedda genom att fortsätta lägga tyngden på de anhörigas sorg, hellre än på deras förkastliga beteende:

”Alla är uppjagade, i affekt, och börjar slå i väggarna. Efter att folksamlingen skingrats så upptäcker man att någon haft sönder en spegel och en TV på avdelningen.”

Det är inte bara Sveriges Radio som tonar ner det som skett, och förvandlar en aggressiv handling till någon märklig form av sorgarbete. Björn Järbur, sjukhusdirektör NU-sjukvården, tycker det hela är en baggis. I en intervju säger han att ”det var en del i en sorgeprocess och ett antal personer släpptes in och så blev det för många på för liten yta helt enkelt”.

Läs vidare på det av Bitte Assarmo på Det Goda Samhället…

-Pettersson säger att så går det när man släpper in dysfunktionella människor i ett civiliserat land. Att sedan sjukhusdirektören Björn Järbur förvarar vildarnas beteende gör inte saken bättre, då kan de göra om det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Löfvens förtjänst vandaliserade på sjukhus

 1. Förskräckligt men de tog sin kultur med sig hit och eftersom de är övermänniskor och vi ingenting värd så gör de som de vill, Gud vill det, ska ni veta.

 2. Vandalisera sjukhusen. Det har vi svenskar gjort i alla tider.
  Det har ingenting med invandring att göra. Hälsningar ”Stefan Löfven”

 3. Bedrägerierna har mött sin gräns for länge länge sedan och ingen gör något % av invandrare är redan för stor,,,,,,,, too late

 4. Så går det när dysfunktionella hatiska människor styr ett land.
  Klart att dom vill ha hit sina såta bröder och systrar!
  Det här bedrägeriet går till en viss gräns, sen kommer folk att protestera och agera.
  Sverige är vårt land och skall så förbli, rensa bort alla som inte begriper detta.

 5. Ja. Så går det när medeltida kulturer möter dagens samhälle. DET KOMMER ALDRIG ATT FUNGERA MED DESSA VILDAR HÄR. ALDRIG

 6. Välkomna primater in i ett civiliserat
  samhälle – ja då blir det på det viset.

  Naturligtvis är det oacceptabelt, men
  INGEN med hjärna borde vara förvånad.

 7. Svaret om den gränslösa sorgen är enkelt? Om den anhöriga avlider i hemlandet avlider den inte. Inte i socialens/försäkringskassans system i alla fall?

  Adidaskrigare kallas de inte för inte.

 8. Är sorgen större för dessa människor än när anhöriga till
  Svenskar dör SVERIGES RADIO?? Alla dom gamla som fick
  dö utan någon kontakt med sina anhöriga, hur tror SR att
  sorgen var för anhöriga där och framförallt dom gamla.?

  Talande för bilden att av 20-30 st går alla klädda i fritidskläder??

  • Dom har säkert ett jobb där dom går klädda i fritidskläder, det verkar vara vanligt hos den där arten av individer, dom har säkert tagit ledigt den där dagen, fy fan vad trött man blir att dessa stenåldersmänniskor får hålla på som dom gör och blir försvarade av en jävla idiot, det mesta i det här landet är kriminellt!

  • Fakturan är redan på väg och därefter kan du titta på dig själv i spegeln och berömma samt smörja dig själv som alla andra godhetsaktivister gör hela dagarna.

Kommentera