Väktare beskjuten med luftgevär


VÅLDSVÅGEN. Tidigt på lördagsmorgonen blev en väktare beskjuten när denne skulle kontrollera en ”centrumanläggning” i Salem, söder om Stockholm.

Polisen uppger att väktare besköts med ett luftgevär och inte kom till fysisk skadad.

I nuläget är ingen gripen och misstänkt för skjutningen som rubriceras som brott mot vapenlagen och försök till misshandel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Väktare beskjuten med luftgevär

 • Moberg

  Undrar hur tidigt, unga grabbar brukar vanligtvis ej vara morgonpigga, kanske en vuxen på dåligt humör eller morgonen efter.
  Hur som helst inte speciellt svenskt, eller har vi verkligen integrerats till den grad då vi blir som de vilka flytt hit, men återfallit i sitt hemlands kulturmönster?

  Gilla

 • Marek

  Dylik brott drabbar hela samhället – för någa år sen såg jag en bilförare fick parkeringsböter. Han misshandlade en kvinnlig pvakt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: